magdan Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Kochani, właśnie namówiłam przyjaciela na 10zł. deklaracji stałej :) Jeśli go przypilnuję będzie przelewał :evil_lol: Quote
Ariada Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 ok zablipowane;p postaram sie to robic co jakis czas, moze bedzie jakis odzew ;) http://blip.pl/s/98026630 Quote
magdan Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Anja2201 napisał(a):magdan ty masz stałą 20 zł i jednorazowo 40 tak? Nie, nie, ja jutro ustalam przelew stały - 20zł. Quote
kycia1 Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 magdan napisał(a):Nie, nie, ja jutro ustalam przelew stały - 20zł. To dopisujemy kolege ?:) do listy ?:) Podasz jego imie ?:) A widniejszesz na jednorazowej na liscie - 50 zł, pisalas ze przelejsz 60 zł , dlatego Anja2201 sie pyta :) o co chodzi. Sprawdzcie listę- koniecznie ! kazda niech zobaczy gdzie jest wpisana i na jaka kwote. Jak cos nie tak-piszczie. DEKLARACJE STAŁE (potrzeba 300, by pojechał do Czarodziejki) 5 - Bjuta 10 - Anja2201 5 - Beataczl 30 - Mama Anja2201 10 - paulinken 50 - reniax1 10 - Atomowka 25 - viola005 20 - magdan 10 - go-ja 20 - managua 5-Majki1510 15 -1000days 10 - Undercia 10 - kycia1 10 - dziecina 5 - Ariada 10 zł- przyjaciel magdan Adam Razem : 260 zł Brakuje 40 zł. DEKLARACJE JEDNORAZOWE: 60- magdan 35 wiolabiszop 115-1barto 30-Teczowaa 40-kycia1 Razem 280 zł Quote
magdan Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 to podsumowując: Adam (mój przyjaciel): 10zł. stała Ja 20zł. stała 60zł (już przelane) - jednorazowa :D Quote
kycia1 Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 magdan napisał(a):to podsumowując: Adam (mój przyjaciel): 10zł. stała Ja 20zł. stała 60zł (już przelane) - jednorazowa :D Super :D Zaktualizowane :):):) Quote
BlueSunshine Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 No wiec tak, przybywam z wizażu, przejrzałam powierzchownie wątek,w głowie mi sie po prostu nie może zmieścić że zdrowe zwierzęta są usypiane z powodu przepełnienia schronisk... :( trzeba go jak najbardziej zabrać z tamtego piekła.. więc tak, niestety na opłatę stałą nie mogę się zdeklarować, ale postaram się wpłacać co jakiś czas jakieś pieniążki na Piksela, teraz nie mam za bardzo jak bo opłaty rekrutacyjne na studia mnie czekają i i tak już będę na minusie konkretnym, ale coś koło końca lipca postaram się coś wpłacić.. przykro mi tylko że nie mogę teraz nic pomóc:( Quote
reniax1 Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Ale super szybka i udana akcja dla staruszka. Trzymam za niego kciuki, zasługuje na złotą jesień życia. Pozdrawiam wszystkie wizażanki. Lubie waszą KWC. Quote
kycia1 Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 BlueSunshine napisał(a):No wiec tak, przybywam z wizażu, przejrzałam powierzchownie wątek,w głowie mi sie po prostu nie może zmieścić że zdrowe zwierzęta są usypiane z powodu przepełnienia schronisk... :( trzeba go jak najbardziej zabrać z tamtego piekła.. więc tak, niestety na opłatę stałą nie mogę się zdeklarować, ale postaram się wpłacać co jakiś czas jakieś pieniążki na Piksela, teraz nie mam za bardzo jak bo opłaty rekrutacyjne na studia mnie czekają i i tak już będę na minusie konkretnym, ale coś koło końca lipca postaram się coś wpłacić.. przykro mi tylko że nie mogę teraz nic pomóc:( Jak bedziesz mogła to wesprzesz :):*. Teraz mamy nadzieje, ze uzbieramy jeszcze 40 zł :) stałych deklaracji, zeby czarodziejka miała pewnosc, ze na Pixelka beda przelewane pieniazki :) i uchronimy go od smierci. Quote
kycia1 Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 reniax1 napisał(a):Ale super szybka i udana akcja dla staruszka. Trzymam za niego kciuki, zasługuje na złotą jesień życia. Pozdrawiam wszystkie wizażanki. Lubie waszą KWC. My równiez pozdrawiamy :):):):) Quote
Piromanka Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 O rany! Przecież to jest wątek cudów!!! I ile nowych wspaniałych dogomaniaczek mamy!!! Quote
Megaan Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Dziewczyny ja deklaruje się stale na 20 pln. Jutro poczytam temat i poszukam nr konta do wpłaty, bo teraz nie mam czasu. Quote
kycia1 Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Megaan napisał(a):Dziewczyny ja deklaruje się stale na 20 pln. Jutro poczytam temat i poszukam nr konta do wpłaty, bo teraz nie mam czasu. Megaan - dziekujemy :* (wizaz siłe ma :) ) Piromanka - :* im nas wiecej tym lepiej. To nic ze caly dzien rycze, bo widze coraz to nowe historie (tragiczne) zwierzakow, ale przynajmniej jakos im pomozemy.... Aktualizacja :)))))))))) Sprawdzcie listę- koniecznie ! kazda niech zobaczy gdzie jest wpisana i na jaka kwote. Jak cos nie tak-piszczie. DEKLARACJE STAŁE (potrzeba 300, by pojechał do Czarodziejki) 5 - Bjuta 10 - Anja2201 5 - Beataczl 30 - Mama Anja2201 10 - paulinken 50 - reniax1 10 - Atomowka 25 - viola005 20 - magdan 10 - go-ja 20 - managua 5-Majki1510 15 -1000days 10 - Undercia 10 - kycia1 10 - dziecina 5 - Ariada 10 zł- przyjaciel magdan Adam 20 - Megaan Razem : 280 zł <jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) Brakuje 20 zł. DEKLARACJE JEDNORAZOWE: 60- magdan 35 wiolabiszop 115-1barto 30-Teczowaa 40-kycia1 Razem 280 zł Quote
beataczl Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 popraw w brakujacych deklaracjach stalych - 20 zł. ... Quote
kycia1 Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 beataczl napisał(a):popraw w brakujacych deklaracjach stalych - 20 zł. ... Ze nie było odjete, tak ?:) Poprawione :). Quote
go-ja Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 ALE SUPER!!!! Cieszę się, że tak ładnie się zbierają te deklaracje i Pixelek jedną nogą w hoteliku :) :) :) Wszystkie jesteście wspaniałe cioteczki :) Quote
Czarodziejka Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 To cudownie, że tak wiele nowych osób pojawiło się na naszym forum z chęcią pomocy :loveu: Kilka słów odemnie: Prawdopodobnie doczytacie się na Dogo, jak paskudna sytuacja panuje w naszych polskich schroniskach pomimo dobrej woli kierownictwa niektórych z nich i ogromnego wsparcia wolontariatu. Powalą was wątki, nieszczęścia i zdjęcia katowanych psów. Będziecie płakać z bezsilności, bo nie sposób wszystkim pomóc. Zadeklarujecie wsparcie finansowe wybranym psiakom, jak np. Pixel. Pamiętajcie jednak, że te psy żyją w godnych warunkach w domach tymczasowych dzięki waszej comiesięcznej wpłacie. Tu obowiązuje nas lojalna umowa o odpowiedzialności zbiorowej. Pixel jest naszym wspólnym psem. Każde 5 zł ma swój udział w jego losie. Dzięki temu okrągłemu pieniążkowi co miesiąc przelewanemu solidarnie na konto psa, ma on swój kąt i opiekę. Taki staruszek może jednak pożyć rok, dwa. Pamiętajcie o tym i zastanówcie się, czy wasz budżet to wytrzyma. Jeden pies = 5, 10 zł miesięcznie, ale jak masz ich kilka, to już spora suma. Dlatego nie podejmujcie decyzji pod wpływem emocji, aby po 2 miesiącach puknąć się w czoło i powiedzieć - dosyć. Pies jest w dobrych rękach, więc się usuwam, albo idę ratować innego, bo właśnie umiera w schronie. Tak nie można. Piszę te słowa nauczona wieloletnim doświadczeniem. Mam domowe hospicjum dla beznadziejnych przypadków, ale mogę się nimi opiekować tylko dzięki wam i waszemu wsparciu. Quote
kycia1 Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Czarodziejka napisał(a):To cudownie, że tak wiele nowych osób pojawiło się na naszym forum z chęcią pomocy :loveu: Kilka słów odemnie: Prawdopodobnie doczytacie się na Dogo, jak paskudna sytuacja panuje w naszych polskich schroniskach pomimo dobrej woli kierownictwa niektórych z nich i ogromnego wsparcia wolontariatu. Powalą was wątki, nieszczęścia i zdjęcia katowanych psów. Będziecie płakać z bezsilności, bo nie sposób wszystkim pomóc. Zadeklarujecie wsparcie finansowe wybranym psiakom, jak np. Pixel. Pamiętajcie jednak, że te psy żyją w godnych warunkach w domach tymczasowych dzięki waszej comiesięcznej wpłacie. Tu obowiązuje nas lojalna umowa o odpowiedzialności zbiorowej. Pixel jest naszym wspólnym psem. Każde 5 zł ma swój udział w jego losie. Dzięki temu okrągłemu pieniążkowi co miesiąc przelewanemu solidarnie na konto psa, ma on swój kąt i opiekę. Taki staruszek może jednak pożyć rok, dwa. Pamiętajcie o tym i zastanówcie się, czy wasz budżet to wytrzyma. Jeden pies = 5, 10 zł miesięcznie, ale jak masz ich kilka, to już spora suma. Dlatego nie podejmujcie decyzji pod wpływem emocji, aby po 2 miesiącach puknąć się w czoło i powiedzieć - dosyć. Pies jest w dobrych rękach, więc się usuwam, albo idę ratować innego, bo właśnie umiera w schronie. Tak nie można. Piszę te słowa nauczona wieloletnim doświadczeniem. Mam domowe hospicjum dla beznadziejnych przypadków, ale mogę się nimi opiekować tylko dzięki wam i waszemu wsparciu. Czarodziejko Kochana dobrze ze to napisałas, i mam nadzieje, ze kazdy zdaje sobie z tego sprawe :*. Wspaniale jest to co robisz :):* Ukłony do ziemi dla Ciebie i innych wspaniałaych osob. Quote
Andrew180 Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Ja deklaruję na razie skromne 10zł - co miesiąc, jak wyjdę na prostą (oby wkrótce) będzie więcej. Nie miałem czasu poczytać co i jak z wpłatami (kiedy, nr konta itp) zrobię to jutro. Quote
kycia1 Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Andrew180 napisał(a):Ja deklaruję na razie skromne 10zł, jak wyjdę na prostą (oby wkrótce) będzie więcej. Nie miałem czasu poczytać co i jak z wpłatami (kiedy, nr konta itp) zrobię to jutro. Andrew180 to bedzie stala pomoc? Co miesiac? Czy jednorazowo? :* Quote
Czarodziejka Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Pixel przyjedzie do mnie we wtorek. Musimy ustalić godzinę, ponieważ ok południa muszę być w Wieluniu - kilkadziesiąd km. odebrać staruszkę Carmen. Będzie towarzyszką Pixela. Tu jej wątek: http://www.dogomania.pl/threads/183880-Carmen-sam-strach-rozpacz-i-brak-nadziei!BRAKUJE-250ZŁ-NA-HOTEL!!!POMÓŻCIE! Muszę zsynchronizować wszystko w czasie. Wolałabym odebrać Pixelka po południu, albo wieczorem. Quote
kycia1 Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Sprawdzcie listę- koniecznie ! kazda osoba niech zobaczy gdzie jest wpisana i na jaka kwote. Jak cos nie tak-piszcie :). DEKLARACJE STAŁE (potrzeba 300, by pojechał do Czarodziejki) 5 - Bjuta 10 - Anja2201 5 - Beataczl 30 - Mama Anja2201 10 - paulinken 50 - reniax1 10 - Atomowka 25 - viola005 20 - magdan 10 - go-ja 20 - managua 5-Majki1510 15 -1000days 10 - Undercia 10 - kycia1 10 - dziecina 5 - Ariada 10 zł- przyjaciel magdan Adam 20 - Megaan 10- Andrew180 Razem : 290 zł Brakuje 10 zł. :multi: DEKLARACJE JEDNORAZOWE: 60- magdan 35 wiolabiszop 115-1barto 30-Teczowaa 40-kycia1 Razem 280 zł Quote
Czarodziejka Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Niech jest w zapasie na czarną godzinę. Badania i diagnozy zasponsoruje Fundacja Niechciane i Zapomniane :) Quote
kycia1 Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Jeju, jeszcze tylko 10 zł i bedzie 100% pokrycie kosztów:). A te jednorazowe deklaracje, niech własnie beda na zas :*. Ale sie ciesze :):):):):):):):):):):):):):):) Quote
szafranekm Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Kochani deklaruję miesięcznie skromne 10 zł.Pieniążki przeleję jutro, tylko proszę o nr. konta. Quote
Recommended Posts