Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przelałam pieniążki dla Pixela, miałam problem z dogo,gdyż nie mogłam wejść na stronę, ale teraz się udało.Trzymam kciuki za chłopaka i cieszę się,że udało się znaleźć DT.

• Replies 409
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przelew zrobiłam :) Cieszę się, że jest udało sie uzbierać tyle chętnych do pomocy dla Pixelka i psiaczek będzie miał nowy dom :) Przywracacie mi wiarę w ludzi...

Posted

Dobrze ,że ten psiak będzie miał dobrą, spokojną starość dzięki wielkoduszności ludzi. Może znajdzie nawet domek.
Czekam z niecierpliwością na zdjęcia z pierwszego dnia u CZARODZIEJKI .
Wszystkiego najlepszego Pixelku!!!

Posted

Dotarły wpłaty od:
MAŁGORZATA S -10 zł , przyznać się kto to
Andrew180-15zł
1barto-115 zł
PAULINA P-10 złprzyznać się kto to
MEGAAN -20 zł

Stan konta Pixelka - 940 zł

Posted

[quote name='wiolabiszop']Witam poszedł przelew na Pixselka.:)).......... Od lipca 10zł deklaracja stała dla Pixselka.[/QUOTE]

dopiszcie w deklaracje stałe , wtedy bedzie cala kwota 300 zł.

Posted

przelałam dziś za ten miesiąc i ustawiłam przelew stały :) śledzę wątek i to tyle co na razie mogę zrobić. No i trzymam kciuki. Pozdrawiam:lol:

Posted

Dziś już nie mam siły opisywać. Właśnie zawiozłam sarenkę maleńką do weta. Kosiarka rotacyjna obcięła jej obie tylne kopytka i pociąła ją w paski. Zakrwawione maleństwo tak spokojnie znosiło ból...Rolnik, który ją okaleczył, zostawił ją na łące. Lekarz ze łzami w oczach zadecydował, że trzeba ją uśpić. Pieski nakarmione śpią. Pixel w kojcu. Nabiegał się dziś wystarczająco. Bardzo nie lubi smyczy, co jakiś czas się wyrywa i staje na łapach. Po przyjeździe zjadł Kuby wczorajszy ryż, ale bez mięsa już ;) Pić nie chciał za bardzo. Kuba staruszek ledwo kuśtyka, ale jeszcze powarkuje na swojego nowego kolegę. Pixel wybitnie śmierdzi, sierść cała w ulepionych dredach, trzeba zgolić chyba. To na tyle dzisiaj :)

Posted

Najpierw rozliczenie :

Wpływy na Czerwiec:

Anja2201- 50 zł (za 5 miesięcy z góry)
reniax1 - 50 zł
UNDERCIA- 10 zł
Paulinken 10 zł
viola005-25 zł
Razem : 145 zł
JUSTYNA N -10 zł (przyznawać się szybciutko kto to?)
ALEKSANDRA N -15 zł (przyznawać się szybciutko kto to?)
Teczowaa- 30 zł
MAGDALENA J.10 zł FB
Agnieszka B. -300 zł FB
AGATA B. N.-200 zł FB
MAGDAN-60 zł
Andrew180-15zł
1barto-115 zł
PAULINA P-10 złprzyznać się kto to
MEGAAN -20 zł
WIOLA BISZOP-35 zł

Razem : 975

Wydatki :
300zł DT –od 22.06. do 22.07
Transport- 40 zł

Stan konta na 22.06 – 635 zł

Posted

[quote name='magdan']przelałam dziś za ten miesiąc i ustawiłam przelew stały :) śledzę wątek i to tyle co na razie mogę zrobić. No i trzymam kciuki. Pozdrawiam:lol:[/QUOTE]

Dostałam od Ciebie dwa przelewy po 20 zł , oba podpisane "PIXEL, MAGDAN Z DOGOMANII
(DEKLARACJA STALA)"

To za dwa miesiące czy jak ??

Posted

[quote name='Anja2201']Dostałam od Ciebie dwa przelewy po 20 zł , oba podpisane "PIXEL, MAGDAN Z DOGOMANII
(DEKLARACJA STALA)"

To za dwa miesiące czy jak ??[/QUOTE]
A ode mnie nadal nic ?:( Jezu, az sie boje, bo w niedziele robiłam :(, kopiowalam nr konta, wiec bledy byc nie powino :(. Przypomne dane: Agnieszka B Kielce 50 zł .