Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czarodziejka napisała bardzo mądrego posta.
Ja w tym momencie mam na utrzymaniu dwa psy, razem z Pixelem. No i mój prywatny trzeci :) I wiem, że nie mogę sobie pozwolić na więcej bo jeszcze przeznaczam 50złotych miesięcznie na jednorazowe wsparcia, kiedy nagle wyskakuje sprawa z psem pilnie potrzebującym pieniędzy na operacje itd.
Ciężko jest widzieć wątek podobny do tego i nie zareagować deklaracją ale trzeba pomyśleć.
Poza tym możemy działać w inny sposób, też w kwestii finansowej. Mało to mamy znajomych? :) Nawet jeden wątek na wizażu jaką lawinę ruszył. A co dopiero jak ładnie zagrać na uczuciach swojej rodziny, przyjaciół... ;)

• Replies 409
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

szafranekm napisał(a):
Kochani deklaruję miesięcznie skromne 10 zł.Pieniążki przeleję jutro, tylko proszę o nr. konta.

CUDOWNIE !!!!!!!!!! Mamy komplet :):):):) Co za wspaniala nowina na dobranoc :D . Boze! dziekujemy:*

Sprawdzcie listę- koniecznie ! kazda osoba niech zobaczy gdzie jest wpisana i na jaka kwote. Jak cos nie tak-piszcie .

DEKLARACJE STAŁE (potrzeba 300, by pojechał do Czarodziejki)

5 - Bjuta
10 - Anja2201
5 - Beataczl
30 - Mama Anja2201
10 - paulinken
50 - reniax1
10 - Atomowka
25 - viola005
20 - magdan
10 - go-ja
20 - managua
5-Majki1510
15 -1000days
10 - Undercia
10 - kycia1
10 - dziecina
5 - Ariada
10 zł- przyjaciel magdan Adam
20 - Megaan
10- Andrew180
10- szafranekm

Razem : 300 zł - Mamy komplet :klacz::lilangel::drink1::knajpa::drinka:

DEKLARACJE JEDNORAZOWE:

60- magdan
35 wiolabiszop
115-1barto
30-Teczowaa
40-kycia1

Razem 280 zł

Kochani udało się pomóc Pixelkowi (teraz płacze, ale ze szczęscia :D-Juhuuuuuuuuuuuuuuuuuu) , ale pamiętajmy, że inne zwierzaki też potrzebuja naszej pomocy.

Jestescie wspaniali!! Dziękuję wszystkim za okazana pomoc :)

Kocham Was :D

Posted

Wszystkim strasznie dziękuje , jesteście cudowni :) Kycia1 bardzo dziękuję za rozliczenia . Ja już dzisiaj odpadam , właśnie wróciłam od Ocelot , kolejna bida jest u niej , maluśa sunia może 3 kg , znaleziona dzisiaj pod sklepem . Nie mamy co z sunią zrobić u Ocelot zostać nie może . Macie jakiś pomysł , taka malizna może ma szansę na bezpłatny DT ??? Jurtro będzie wątek , dzisiaj już nie mam siły :(

Posted

Anja2201 napisał(a):
Wszystkim strasznie dziękuje , jesteście cudowni :) Kycia1 bardzo dziękuję za rozliczenia . Ja już dzisiaj odpadam , właśnie wróciłam od Ocelot , kolejna bida jest u niej , maluśa sunia może 3 kg , znaleziona dzisiaj pod sklepem . Nie mamy co z sunią zrobić u Ocelot zostać nie może . Macie jakiś pomysł , taka malizna może ma szansę na bezpłatny DT ??? Jurtro będzie wątek , dzisiaj już nie mam siły :(

Kochana, nie ma za co!

Na wizazu sa chetne osoby do pomocy, wiec jak bedzie watek o suni- dajcie znac to cos poradzimy :)> Wierze, ze znowu nam sie uda!! :)

Posted

Aniu sorki , ale ja już dzisiaj nic nie wymyślę , nawet pomysłu na tekst na wątek nie mam , jutro rano wyspana prędzej coś napiszę . A sunia jest słodziutka , ja jestem zakochana po uszy , jak by nie to ,że w domu mam szóstkę już to suńkę bym napewno do siebie zabrała , ale jak to zrobię to mój TZ się spakuje i wyprowadzi , a wtedy będziecie bazarki na chleb dla mnie robić:D

Posted

Anja2201 napisał(a):
Aniu sorki , ale ja już dzisiaj nic nie wymyślę , nawet pomysłu na tekst na wątek nie mam , jutro rano wyspana prędzej coś napiszę . A sunia jest słodziutka , ja jestem zakochana po uszy , jak by nie to ,że w domu mam szóstkę już to suńkę bym napewno do siebie zabrała , ale jak to zrobię to mój TZ się spakuje i wyprowadzi , a wtedy będziecie bazarki na chleb dla mnie robić:D

Na pewno sie uda :):):). Juz nie moge sie doczkeac jej zdjec :). Dobranoc :)

Posted

Wpłynęły pieniądze od ;
MAGDALENA J.10 zł FB
Agnieszka B. -300 zł FB
AGATA B. N.-200 zł FB
JUSTYNA N -10 zł (przyznawać się szybciutko kto to?)
ALEKSANDRA N -15 zł (przyznawać się szybciutko kto to?)
viola005-25 zł
MAGDAN-60 zł
TECZOWAA-30zł
UNDERCIA-10 zł
RENIAX1-50zł

Stan konta 760 zł

Szybko pisać kto jest kto

Posted

paulinken napisał(a):
Wyślijcie mi nr konta, bo chyba nie dostałam.

nr. konta

30 1020 3916 0000 0602 0151 9974
Anna Kłopotowska
Glina 20
97-220 Rzeczyca

Przeklejnoze z postu nr 115 :)

Posted

[SIZE="5"]Wpływy na Czerwiec:

Deklaracje stałe :
Anja2201- 50 zł (za 5 miesięcy z góry)
reniax1 - 50 zł
UNDERCIA- 10 zł
Paulinken 10 zł
viola005-25 zł
Razem : 145 zł

Deklaracje jednorazowe:
JUSTYNA N -10 zł (przyznawać się szybciutko kto to?)
ALEKSANDRA N -15 zł (przyznawać się szybciutko kto to?)
Teczowaa- 30 zł
MAGDALENA J.10 zł FB
Agnieszka B. -300 zł FB
AGATA B. N.-200 zł FB
MAGDAN-60 zł
Razem :625zł

Stan konta na 20.06 - 770 zł