Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 409
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wpadłam zobaczyć co u Pixelka, bo nie miałam dostępu do internetu przez całe wakacje, więc nie byłam w temacie, a tu taka smutna rzecz się stała :( dobrze chociaż, że dzięki dobrym ludziom swoje ostatnie dni nie spędził w schronisku.

Ale zostaje tez kwestia mojej deklaracji. Co prawda nie jest duża, ale chciałabym przeznaczyć ją na innego potrzebującego psiaka u Czarodziejki. Czy mam zmienić tytuł przelewu czy może dalej przychodzić jako "Pixel"?

Posted

Ariada jeśli chciała byś to u Czarodziejki są dwa staruszki od nas , brakuje im około 200 zł stałych deklaracji , może na nie zgodzisz się przekazać deklaracje ?

• 3 weeks later...
Posted

ja też wpadłam wyczekując dobrych wieści, a tutaj smutne życie :( I też mam pytanie co robić z deklaracją? Czy powinnam zmieniać tytuł, konto przelewu? Prawdopodobnie październikowa wplata poszła na Pixelka więc mam nadzieję że właściwie ją spożytkujecie. Chętnie zostawię przelew stały na jakiegoś innego psa który jest u Czarodziejki. Czekam na info.

Posted

magdan napisał(a):
ja też wpadłam wyczekując dobrych wieści, a tutaj smutne życie :( I też mam pytanie co robić z deklaracją? Czy powinnam zmieniać tytuł, konto przelewu? Prawdopodobnie październikowa wplata poszła na Pixelka więc mam nadzieję że właściwie ją spożytkujecie. Chętnie zostawię przelew stały na jakiegoś innego psa który jest u Czarodziejki. Czekam na info.

Wszystkie przelewy jakie przychodzą jeszcze na Pixelka przekazuję na dwie starsze sunie które też są u Czarodziejki .

Posted

Anja2201 napisał(a):
Wszystkie przelewy jakie przychodzą jeszcze na Pixelka przekazuję na dwie starsze sunie które też są u Czarodziejki .

Dobrze, czy powinnam zmienić tytuł przelewu lub numer konta czy może zostać wszystko? Mogę zobaczyć wątki tych piesków?

Posted

magdan napisał(a):
czyli to samo konto, tak? Zmieniam tylko tytuł przelewu?

Tytuł też ten sam , dostaje jeszcze przelewy od jednej osoby na pixela (nie pamiętam nicku) , ale nie mogę się z nią skontaktować , więc pieniążki przekazuje dziewczynkom