Czarodziejka Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Dzięki go-ja. Wybierają się do mnie dwa staruszki - jeden ślepy onek i jeden misiowaty z nowotworem. To na nich dziewczyny przesuwają swoje deklaracje. Quote
Ariada Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Wpadłam zobaczyć co u Pixelka, bo nie miałam dostępu do internetu przez całe wakacje, więc nie byłam w temacie, a tu taka smutna rzecz się stała :( dobrze chociaż, że dzięki dobrym ludziom swoje ostatnie dni nie spędził w schronisku. Ale zostaje tez kwestia mojej deklaracji. Co prawda nie jest duża, ale chciałabym przeznaczyć ją na innego potrzebującego psiaka u Czarodziejki. Czy mam zmienić tytuł przelewu czy może dalej przychodzić jako "Pixel"? Quote
Tymonka Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 Ariada jeśli chciała byś to u Czarodziejki są dwa staruszki od nas , brakuje im około 200 zł stałych deklaracji , może na nie zgodzisz się przekazać deklaracje ? Quote
magdan Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 ja też wpadłam wyczekując dobrych wieści, a tutaj smutne życie :( I też mam pytanie co robić z deklaracją? Czy powinnam zmieniać tytuł, konto przelewu? Prawdopodobnie październikowa wplata poszła na Pixelka więc mam nadzieję że właściwie ją spożytkujecie. Chętnie zostawię przelew stały na jakiegoś innego psa który jest u Czarodziejki. Czekam na info. Quote
Tymonka Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 magdan napisał(a):ja też wpadłam wyczekując dobrych wieści, a tutaj smutne życie :( I też mam pytanie co robić z deklaracją? Czy powinnam zmieniać tytuł, konto przelewu? Prawdopodobnie październikowa wplata poszła na Pixelka więc mam nadzieję że właściwie ją spożytkujecie. Chętnie zostawię przelew stały na jakiegoś innego psa który jest u Czarodziejki. Czekam na info. Wszystkie przelewy jakie przychodzą jeszcze na Pixelka przekazuję na dwie starsze sunie które też są u Czarodziejki . Quote
magdan Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Anja2201 napisał(a):Wszystkie przelewy jakie przychodzą jeszcze na Pixelka przekazuję na dwie starsze sunie które też są u Czarodziejki . Dobrze, czy powinnam zmienić tytuł przelewu lub numer konta czy może zostać wszystko? Mogę zobaczyć wątki tych piesków? Quote
Czarodziejka Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Magdo, dziękujemy za podtrzymanie deklaracji. Oto wątek piesków. Początkowo dziewczyny myślały, że to psy, potem okazało się, że jednak obie to sunie, jedna miała martwy poród tuż przed przybyciem do mnie. Misia z naroślą rakową już po operacji :) http://www.dogomania.pl/threads/191806-Misia-i-Kaja-uratowane-z-pod-igły-w-DT-u-czarodziejki-.-Brakuje-deklaracji-!!!! Quote
magdan Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 czyli to samo konto, tak? Zmieniam tylko tytuł przelewu? Quote
Czarodziejka Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Chyba tak. Teraz na Misię i Kaję :) Quote
Tymonka Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 magdan napisał(a):czyli to samo konto, tak? Zmieniam tylko tytuł przelewu? Tytuł też ten sam , dostaje jeszcze przelewy od jednej osoby na pixela (nie pamiętam nicku) , ale nie mogę się z nią skontaktować , więc pieniążki przekazuje dziewczynkom Quote
Recommended Posts