wiolabiszop Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 A ja powiem dzien dobry kochaniutki Pixselku:)) Quote
Ariada Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Wlasnie wpadlam zobaczyc co u Pixelka:) ciesze sie, ze odzyl w nowym domku i mam nadzieje, ze szybko znajdzie dobry i kochajacy dom na jaki zasluguje:) ze swojej strony potwierdzam nadal swoja stala deklaracje i bede ja placila tak dlugo jak bedzie potrzeba!(7mego pojdzie pierwszy przelew) :) Quote
viola005 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Pixel, trzymaj sie, nie jestes sam, ciotki i wujkowie Ci pomoga i przezyjesz reszte zycia w normalnych psich warunkach! Quote
Jo37 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Pixel miał szczęście. Może ktoś mógłby pomóc temu psiakowi http://www.dogomania.pl/threads/187059-Puszek-5zł-do-5zł-i-Puszek-nazbiera-na-hotelik-za-dwa-tygodnie-będzie-w-Mysłowicach Quote
Tymonka Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 Doszły nowe wpłaty , wszystko na pierwszej stronie :) Quote
Tymonka Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 Pixelku wszystkie ciotki o tobie zapomniały :( Ciekawe co tam słychać u Ciebie , jeszcze chwilę i będą twoje ogłoszenia i domki mają się bić o ciebie !!! Quote
kycia1 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Pamietamy, pamietamy!!!! Co ta Ciocia Anja opowiada:P. Ja zagladam do Pixelka codziennie :))) i inne cioteczki pewnie tez :), tylko nie pisza nic, gdy nie widza nowych newsow :). Caluski Pixeleczku, Co u Ciebie ?:* Quote
Undercia Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 a ciocia Undercia na urlopie, ale stara się chociaż raz na jakiś czas zajrzeć czy Pixelek grzeczny :) Trzymaj się słodziutki! Quote
Atomowka Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Ja pamietam i zaglądam ale nic nie piszę. Piromanka wyślij mi swoje konto bo nie wpłaciłam deklaracji swojej:oops: Quote
Piromanka Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Atomowka napisał(a):Ja pamietam i zaglądam ale nic nie piszę. Piromanka wyślij mi swoje konto bo nie wpłaciłam deklaracji swojej:oops: Kochana, jak zbieram, ale na tego drugiego Pixelka: http://www.dogomania.pl/threads/187575-Pixel-już-w-DT-u-Bonsai.-Proszę-o-wsparcie-finansowe...-Na-karmę-i-weta! Tutaj zbiera Anja2201. Quote
Atomowka Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Oooo ja głupia, za dużo tych biedaków a w dodatku obydwa Pixelki i się wszystko miesza. Wobec tego Anja prześlij mi swój nr konta Quote
Atomowka Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Przelew zrobiony. Wysłałam 20 zł za dwa miesiące. Quote
wiolabiszop Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Cześć slodziaku potwierdzam deklaracje stałą i jutro robię przelew.Snij o pieknym domku i kochajacych ludziach ,ktorzy już niedlugo zadzwonią i powiedzą tak to jest ten Piksel chcemy dac mu dom .:)))) Quote
ocelot Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Wiolu przepraszam, że nie zaakceptowałam Twojego zaproszenia do znajomych, ale nie wiem jak to się teraz robi na tej nowej dogomanii!! Witaj Pixelku:) Quote
Tymonka Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 Ja też nie mogę zaakceptować zaproszenia do znajomych :( Quote
Ariada Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 dziś powinien zrobić się przelew z Mojego konta:) jakby co to Ariada-Małgorzata Nastały :) Quote
Kociabanda2 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Co słychać u Pixelka? Lepiej już troszkę wygląda to wychodzenie na spacerki? Ależ on musi być szczęśliwy, że już nie siedzi w schronie :loveu: Quote
Tymonka Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 dotarły kolejne wpłaty , wszystko zaktualizowane na pierwszej stronie Quote
Atomowka Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Ok moja wpłata już jest. Wpłaciłam 20 zł ale to jest za dwa miesiące deklaracji za lipiec i sierpień. Anja co Ty na to żeby chłopakowi kupic chustę z napisem " Szukam domu"? W sumie to pytanie bardziej do Czarodziejki, bo nie wiem nawet czy ona gdzieś z nim do ludzi wychodzi czy nie Quote
Tymonka Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 Tu musi się wypowiedzieć Czarodziejka , poza tym wolała bym oszczędzać Pixelkowe pieniążki , już teraz brakuje paru deklaracji stałych ( wpłat) owszem jest sporo kasy z jednorazowych , ale musimy się liczyć z tym ,że Pixel będzie siedział w hoteliku bardzo długo . Quote
Atomowka Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 No wiem właśnie, że Czarodziejka powinna się wypowiedzieć no ale jaj nie ma więc pytam Was co Wy o tym myślicie. Może Ty wiesz czy Czarodziejka gdzieś do ludzi z nim wychodzi czy pracuje z nim na odludziu? Jeżeli chodzi o kasę to Pixelkowe konto trzeba oszczędzać owszem ale ja chciałam mu taką chustę za sponsorować. Właśnie kupuje taka Dziadziusiowi z mojego banerka więc pomyślałam, że Pixelkowi może też by się spodobała Quote
Tymonka Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 A to chyba ,że tak . Nie wiem czy Czarodziejka wychodzi z nim do ludzi , ale wydaje mi się ,że na spacery raczej chodzą na łąki , do lasu bo takie tam jest otoczenie .Myślę ,że chusteczka przyda się bardziej jakiemuś miejskiemu psiakowi . Quote
Recommended Posts