Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 409
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wlasnie wpadlam zobaczyc co u Pixelka:) ciesze sie, ze odzyl w nowym domku i mam nadzieje, ze szybko znajdzie dobry i kochajacy dom na jaki zasluguje:)

ze swojej strony potwierdzam nadal swoja stala deklaracje i bede ja placila tak dlugo jak bedzie potrzeba!(7mego pojdzie pierwszy przelew) :)

Posted

Pixelku wszystkie ciotki o tobie zapomniały :( Ciekawe co tam słychać u Ciebie , jeszcze chwilę i będą twoje ogłoszenia i domki mają się bić o ciebie !!!

Posted

Pamietamy, pamietamy!!!! Co ta Ciocia Anja opowiada:P. Ja zagladam do Pixelka codziennie :))) i inne cioteczki pewnie tez :), tylko nie pisza nic, gdy nie widza nowych newsow :).

Caluski Pixeleczku, Co u Ciebie ?:*

Posted

Cześć slodziaku potwierdzam deklaracje stałą i jutro robię przelew.Snij o pieknym domku i kochajacych ludziach ,ktorzy już niedlugo zadzwonią i powiedzą tak to jest ten Piksel chcemy dac mu dom .:))))

Posted

Ok moja wpłata już jest. Wpłaciłam 20 zł ale to jest za dwa miesiące deklaracji za lipiec i sierpień. Anja co Ty na to żeby chłopakowi kupic chustę z napisem " Szukam domu"? W sumie to pytanie bardziej do Czarodziejki, bo nie wiem nawet czy ona gdzieś z nim do ludzi wychodzi czy nie

Posted

Tu musi się wypowiedzieć Czarodziejka , poza tym wolała bym oszczędzać Pixelkowe pieniążki , już teraz brakuje paru deklaracji stałych ( wpłat) owszem jest sporo kasy z jednorazowych , ale musimy się liczyć z tym ,że Pixel będzie siedział w hoteliku bardzo długo .

Posted

No wiem właśnie, że Czarodziejka powinna się wypowiedzieć no ale jaj nie ma więc pytam Was co Wy o tym myślicie. Może Ty wiesz czy Czarodziejka gdzieś do ludzi z nim wychodzi czy pracuje z nim na odludziu? Jeżeli chodzi o kasę to Pixelkowe konto trzeba oszczędzać owszem ale ja chciałam mu taką chustę za sponsorować. Właśnie kupuje taka Dziadziusiowi z mojego banerka więc pomyślałam, że Pixelkowi może też by się spodobała

Posted

A to chyba ,że tak . Nie wiem czy Czarodziejka wychodzi z nim do ludzi , ale wydaje mi się ,że na spacery raczej chodzą na łąki , do lasu bo takie tam jest otoczenie .Myślę ,że chusteczka przyda się bardziej jakiemuś miejskiemu psiakowi .