Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='togaa']Moja kocica miała potrzaskaną miednicę i było podobnie. Musiało sie samo zrosnac.... I zrosło. Ani sladu...[/QUOTE]
kosci miednicy sie nie składa, jedynie ogranicza sie ruch zwierzaka.
Dałam ją na watek "Dam dom" szukane sa kudłacze do 25 domków.

• Replies 422
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Biedna maleńka. Bubu codziennie dowozi malutkiej własnoręcznie gotowane jedzonko.
Dzisiaj tez była u malutkiej i pewnie niebawem zda relację.....

Posted

Lece tu za ciociami. Mała jest prześliczna. I taka maleńka. Za co te zwierzaczki tak cierpią? Przecież to jest niemożliwością by potrącić i odjechać... Pokerku:loveu::loveu::loveu: śliczna, nie?

Posted

Pain dziś miała lewatywę, na szczęście z dobrym skutkiem. Zrobiła też siusiu wyniesiona na trawkę. Trzeba być bardzo delikatnym, dziś pokazała ząbki przy przenoszeniu. Ciągle jest obolała.
Togaa zrobiła zapas galaretek dla Pain :) żeby kosteczki szybciej się zrastały. Bardzo smakowało :) Rany na łapce powolutku się goją.

Posted

Cudne,pekinkowate słoneczko,buziaczki od cioci.Pieniążków trochę podeśle ciocia dopiero koło 10 lipca,niestety.Ale zdrówka życzy bardzo,bardzo!!

Posted

śliczne maleństwo.
Wcale się nie dziwię ,że ząbki pokazała, ja na jej miejscu jak bym miała d.... połamaną to też bym gryzła.

Posted

[quote name='_bubu_']no nie wiem.. Pain to konkretna babcia, staruszkom trudniej. Oby się biły..[/QUOTE]

Staruszka staruszce nierówna.
BĘDĄ się biły domki o nią. Hough!

No jak się mają nie bić ??? Byś się nie biła ? Bo ja bym :)

Posted

Słuchajcie, ja za kilka dni wyjeżdżam i pewnie będę bez neta przed kilka tygodni, więc nie mam jak zrobić bazarku. Chyba, żebym wysłała komuś biżuterię i ten ktoś zająłby się całą resztą.