wilczy zew Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='lilo']Wy gooopie przeciez Aron nie rozumie !!! hau hau hauuuahauhauuahahauhauah!! hau hau hau hau !!! hauahauahuahahhauh ! i sto lat :) To pisałem ja - Lilek :) [/QUOTE] hmm a myślisz,że umie czytać :hmmmm: Quote
lilo Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='wilczy zew']hmm a myślisz,że umie czytać :hmmmm:[/QUOTE] nie no pewnie ze nie umie ale myślałam że Jambi mu odczyta :) Quote
wilczy zew Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='lilo']no zaszczeka mu :) a on zrozumie :)[/QUOTE] :roflt: :roflt: Quote
Tekla64 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 samych najlepszych dni Aronie!!! wszystkiego co ci sie zamarzy zyczy Sofra Hektora!!! Quote
WATACHA Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Aronku dużo zdrówka ci życzę, bo wszystko inne już masz ;) Quote
weszka Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Wszystkiego najbardziej sznaucerowego dla pięknego, mądrego i kochanego ARONA! Życzenia od Tazza wspaniałe :):):) Quote
ludwa Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 O kurcze. Zobaczcie jaka cisza...Chyba niezła impezka się kręci:) 100 lat:) Quote
Erhan Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Ktoś tu świętuje więc najJEEPszego życzę i za nieustające zdrowie wychylam :drinka: Pamiętajmy o błocie jest bardzo zdrowe w każdym wieku :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='Erhan']Ktoś tu świętuje więc najJEEPszego życzę i za nieustające zdrowie wychylam :drinka: Pamiętajmy o błocie jest bardzo zdrowe w każdym wieku :evil_lol: ojjj Erhan Erhan - dla Arona to raczej taką: i ja wychylam :drinking: za zdrówko seniora :loveu: Quote
Tekla64 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Malawaszko ja protestuje, to .... frymarczenie !!! to naduzycie to .... z emocji brak mnie slow!!! i to nie swoim!!!! Dona to panienka z dobrego domu! Niewinna i wszystkich bezecenstw zupelnie nieswaidoma, toc to dziecko jeszcze! Quote
Saththa Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 A ja naiwna myślała, ze galerie pomyliła a tutaj takie ekscesy się dzieją, ahhh moje biedne oczka :lol: Quote
jambi Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 No kochani, toście mi zrobili nie lada przyjemność i niespodzianke z tymi życzeniami :lol: ocziwiście wszystko przekaże jubilatowi - i po psiemu i po ludzkiemu ;) szczególnie dziękujemy Tazzowi! :lol: ten przekaz był najbardziej zrozumiały :roflt: Aleksandra - 13 urodziny! i oto wkroczyliśmy w czternasty rok życia!!!:multi: Tekluś nie bój sie - Aron nie sprowadzi Twojej niewinnej panienki na złą drogę i to nie z racji wieku tylko innej ... przypadłości :eviltong: Jak mi sie uda zgrać (jak kabelek znajde...) to wstawie Wam torta jakiego zafundowałam wczoraj solenizantowi :p aaaa.... i opowiem Wam o mojej husky.... :razz: choć część z Was już wie Quote
WATACHA Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 To i huski się jeszcze u Ciebie zmieściła :)? Quote
Fides79 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 [quote name='jambi'] Aleksandra - 13 urodziny! i oto wkroczyliśmy w czternasty rok życia!!!:multi: Jak mi sie uda zgrać (jak kabelek znajde...) to wstawie Wam torta jakiego zafundowałam wczoraj solenizantowi :p aaaa.... i opowiem Wam o mojej husky.... :razz: choć część z Was już wie no to udanego 14 roku :calus: szukaj kabla szukaj;) i na hysky czekam z niecierpliwością hi hi :cool3: Quote
Saththa Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 jambi napisał(a): szczególnie dziękujemy Tazzowi! :lol: ten przekaz był najbardziej zrozumiały :roflt: Tazzio macha łapka i stwierdza, ze "a prosze bardzo" :lol: jambi napisał(a): aaaa.... i opowiem Wam o mojej husky.... :razz: choć część z Was już wie Husky? Ale jak to...? :roll: Quote
Fides79 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Saththa napisał(a): Husky? Ale jak to...? :roll: ano tak to, jak sama nazwa wskazuje :) achhh ta miłość do zwierząt bywa bardzo zgubna :lol: Quote
Saththa Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Fides79 napisał(a):ano tak to, jak sama nazwa wskazuje :) achhh ta miłość do zwierząt bywa bardzo zgubna :lol: Ejjj tak nie można :0 Toż mnie ciekawość zeżre zaraz :lol: Quote
WATACHA Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Saththa napisał(a):Ejjj tak nie można :0 Toż mnie ciekawość zeżre zaraz :lol: Mnie też, zawsze wszystkiego dowiaduję się na samym końcu:obrazic: Quote
Saththa Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 WATACHA napisał(a):Mnie też, zawsze wszystkiego dowiaduję się na samym końcu:obrazic: Robimy protest? :lol: Quote
zerduszko Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Zdradzę Wam, że ta husky to nie pies :D Za karę, że Jambi chciała mi wysłać zdjęcie husky ;) Quote
WATACHA Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Saththa napisał(a):Robimy protest? :lol: :evil_lol::zly7: Quote
Recommended Posts