Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

na jakiejś psiej wystawie , niestety sto lat temu, ale myslę, że jakby dobrze poszukac to można znaleźć ;) potem tylko mała wycieczka do grawera celem wykucia czterech literek i już :) szukałam jakiegos zdjęcia, żeby Ci pokazac jak to dokładnie wygląda, ale nic nie mam, musze wygrzebac ten łańcuszek i zrobie zdjęcie (zimą Aron go nie nosi, bo to metal i szybko się oziębia, więc na zime był gdzieś schowany... no własnie - gdzieś...)

a zaraz Kociej TV ciag dalszy ;)

Posted

wilczy zew - łańcuszek jest gruby, porządny - typu zaciskowy, ale nie taki długi, na sznaucera jak najbardziej - zreszta na ONka też, kupowałysmy razem z kolezanką, która własnie miała ONke, moje dziewczyny tez mają łańcuszki, ale one mają takie tycie - typowe obróżki, no i bez miejsca na imie :)

dobra dziewczyny, postaram się znaleźć i zrobię zdjęcia :p

Posted

Fides79 napisał(a):
o kurna jakie WIELKIE te szczurze apartamenty :lying:

no przeca mówiłam, że duże! toż te wszystkie sypialnie, gabinety i inne to nie był tylko wytwór mojej wyobraźni :grins:

docelowo jeden - ten większy :megagrin: mam nadzieje, że za kilka dni będą juz mieszkac razem ;)

Posted

Uchi Mii superaśne :)

Szczurki fuj. :eviltong: Zresztą u mnie zostałyby upolowane. Moje sznupy trzy uwielbiają mordować takie stworzonka ... no i zjadać ...

Posted

Mój oprócz imienia miał adres.
Sznaucek w wiosennej fryzurze to ma cienką szyjkę ale jak go wzięłyśmy to on tak do nauki anatomii mógł służyć :-( Żeberków już nie ma ale mięśni jeszcze nie odbudował,jak odbuduje to i szyjka zgrubnie :lol:

Posted

Tv dla kotów zabójcze :diabloti: muszę i ja o takim pomyśleć, tylko nie wiem czy moje 5 kotów nie pobije się o program jaki mają oglądać :eviltong:
Pewnie jedne będą chciały kino akcji, a drugie martwą naturę :evil_lol:

Posted

jambi napisał(a):
no przeca mówiłam, że duże! toż te wszystkie sypialnie, gabinety i inne to nie był tylko wytwór mojej wyobraźni :grins:

docelowo jeden - ten większy :megagrin: mam nadzieje, że za kilka dni będą juz mieszkac razem ;)

A drugie wynajmą?

Posted

lilo napisał(a):
Jambi , gdzie Ty to wszystko miescisz ??:)

ale "to" to znaczy co? :grins:

Agmarek napisał(a):
Hmmm...to znaczy powybijać kocie zęby i poucinać pazury? Bo ten telewizor jest przełączany tylko ręcznie :roll:

a może by sie właśnie okazalo, że Twoje koty sa jak moje? dziwne... wczoraj kot chciał poniuchać szczura, dostał dziaba w nos, mało sie nie zabił podczas ucieczki, a potem przez godzine nie chciał wyjśc spod stołu i z przerażeniem obserwował klatke...

WATACHA napisał(a):
A drugie wynajmą?

jest to jakaś opcja ;)

sobota wieczorem - może być, ale naprawde wieczorem, w sensie po 20-tej, bo dzień poświęcam na cięzkie prace fizyczne poza domem....

wilczy zew napisał(a):
jambi,szukaj obroży

tak jest! mam juz pewne podejrzenia co do lokalizacji...:p