lilo Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 a co aron zajada ?? wygladaja jak ciasta z rossmanna :) heheh tam sa takie kwadraciki i serduszka Quote
jambi Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 lilo - tak :) [quote name='Saththa']ja je po uszach rozrózniam :) Saththa, to tak jak wszyscy :evil_lol: a teraz: sesja łóżkowa Balbiny :cool3: ... w poszukiwaniu ostrości... :roll: Quote
jambi Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 no to jeszcze wstawie Wam dziewczynki razem i idę sobie na jakiś czas :p Zdjęć mam więcej ale dam Wam chwile odsapnąć :evil_lol: ... to zakręcone inaczej ucho żmijowatej to mnie do rozpaczy zawsze doprowadza... :shake: Quote
aniawawa Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Piękne zdjęcia :) i Aron jak się dobrze trzyma :) wydaje mi się że lepiej wygląda niż zimą. Poziomka ma śliczne umaszczenie i baardzo sympatyczne imię. Taki torcik to i samemu można zjeść ;) Quote
Tekla64 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 jak widze lifting zrobil cuda [chyba sama sie skusze] ale zes taka wiedzma to nie wiedzialam, zeby Arona az tak przeciwczyc?! dyc on juz swoje odcekal , nasluchal a jeszcze teraz go meczysz jak on wie i tak ze dostanie hihihi dziewczynki super sie prezentuja w ogole klan .... sie stanowczo duzo lepiej pokazowa w wiosennym imagu ale czemu jej nagle stanelo ucho??? naciagnelas czy za wiele wycielas i lzejsze sie zrobilo???? co do legalnego i nie legalnego seksu mam male pytanko , seks jednej plci jaki jest???? bo sie juz calkiem pogubilam a chcialabyym wiedziec co moje suki miedzy soba odprawiaja jak je najdzie cieczkowa zmora??? a dzieciece pomysly z nazewnictwem juz mmnie nie dziwia hihihi moj dwuletni wnuk ma teraz u siebie w domu papuga i tyz jakos smiesznie sie nazywa,,, oj ta moja skleroza ale se w koncu przypomne hihihi a czarna strzale wymyslil syn Magdy hihihi ooo se wlasnie przypomnialam papug Jaśka ma na imie Karabin Quote
Fides79 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 jak to: "nie rusz" ?! to dla kogo to to?! oo nie, ja protestuje :stop: toż to prawie dręczenie i to w dodatku seniora klanu :nono::nono: http://img141.imageshack.us/img141/191/bim2.jpg och ochh jakie zadbane pieseczki :loveu: a Mija to śmiesznie wygląda z tym uchem :turn-l: Quote
Fides79 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 [quote name='Tekla64'] a dzieciece pomysly z nazewnictwem juz mmnie nie dziwia hihihi moj dwuletni wnuk ma teraz u siebie w domu papuga i tyz jakos smiesznie sie nazywa,,, oj ta moja skleroza ale se w koncu przypomne hihihi a czarna strzale wymyslil syn Magdy hihihi ooo se wlasnie przypomnialam papug Jaśka ma na imie Karabin ooo i to jest dopiero rewelacyjnie dobrane imie :errrr::errrr: Quote
zerduszko Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Jak łyso się zrobiło :) Piękna banda, a kotu widzę, że się upiekło? ;) Quote
jambi Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 [quote name='aniawawa']Piękne zdjęcia :) i Aron jak się dobrze trzyma :) wydaje mi się że lepiej wygląda niż zimą. Poziomka ma śliczne umaszczenie i baardzo sympatyczne imię. Taki torcik to i samemu można zjeść ;) Torcik był z całkowicie naturalnych skłądników absolutnie nadający się do zjedzenia :) - makaron, marfefka, kurczaczek, troszku innego mięska (no surowizna to było, ale jakby kto nie lubił, można było podłubać ;) )troszke rosołku i voila :lol: znikło w trybie ekspresowym Aron lepiej wygląda bo jednak to ostrzyżenie dobrze mu zrobiło ;) a Poziomka jeszcze sie tu dziś pojawi :diabloti: [quote name='Tekla64']ale zes taka wiedzma to nie wiedzialam, zeby Arona az tak przeciwczyc?! dyc on juz swoje odcekal , nasluchal a jeszcze teraz go meczysz jak on wie i tak ze dostanie hihihi ale Tekluś! wszak sama mówiłaś że powinnam traktowac Arona tak jak zawsze :grins: zresztą całe "męczenie trwało nie więcej niz pół minuty ;) Mii ucho stanęło bo ten typ tak ma :lol: - zawsze po obcięciu wędruje do góry - za lekkie... może i śmiesznie przez to wygląda, ale ja Wam powiem, że to ucho właśnie do niej pasuje ;) dodaje jej charakteru :evil_lol: [quote name='Fides79']oo nie, ja protestuje :stop: toż to prawie dręczenie i to w dodatku seniora klanu :nono::nono: "prawie"... zresztą juz pisałam wyżej czemu tak ;) [quote name='Fides79']ooo i to jest dopiero rewelacyjnie dobrane imie :errrr::errrr: fakt, co jak co, ale do Papugi Karabin pasuje :evil_lol: [quote name='zerduszko']Jak łyso się zrobiło :) Piękna banda, a kotu widzę, że się upiekło? ;) prawda? :grins: taka... zadbana ... :diabloti: Kotom tym razem odpuściłam, reszta zwierzyńca też zachowała ofutrowanie tudzież upierzenie Quote
jambi Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 Na dowód, że w zapale fryzjerskim ograniczyłam sie li tylko do psów, lecim z resztą zwierzyńca :) Teraz czas na kotki :grins: Quote
lilo Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 jambi napisał(a): prawda? :grins: taka... zadbana ... :diabloti: że niby do kogo pijesz ?? Quote
Tekla64 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 kotecka pikna jest akocisko takie dostojne jak to czarnuchy hihihi Quote
jambi Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 leniwe to to niemożliwie :shake: ....wszystko tylko pod nos podaj....myszy nawet nie złapie ta to chociaz jakies zainteresowania ma... a na co tak patrzy kotecek? :cool3: Quote
malawaszka Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 łysolki :loveu: a z tą ostrością to nie masz aparatu za blisko obiektu? i wtedy łapie ostrość na fotel czy ściane czy co tam jest w tle? czy po prostu naciskasz migawkę tak szybko, że nie dajesz aparatowi szansy na złapanie ostrości? żeby nie było - nie czepiam się, ale czas by było się nauczyć :lol: Quote
jambi Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 [quote name='malawaszka']a z tą ostrością to nie masz aparatu za blisko obiektu? i wtedy łapie ostrość na fotel czy ściane czy co tam jest w tle? czy po prostu naciskasz migawkę tak szybko, że nie dajesz aparatowi szansy na złapanie ostrości? żeby nie było - nie czepiam się, ale czas by było się nauczyć :lol: no wiem, wieeem... ale w tym wypadku technika mnie przerosła, napewno nie kwestia "za szybko migawka" bo on sie długo ustawia i nie pozwala "za szybko"... może raczej to "za blisko" chociaż - też nie! niektóre zdjęcia robiłam ze znacznie bliższej odległości niż te dziewczyn a są o niebo lepsze... nie wiem... może fakt, że czas sie pouczyć... no to już trudno, wstawie Wam to co mam, a potem zrobie przerwe od zdjęć do czasu az sie naucze :p to teraz rozwinięcie kwestii "na co tak patrzy kotecek" :razz: Quote
Saththa Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Papugi mają u Was jak w raju, otwarta klatkę :) Quote
jambi Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 Tekla64 napisał(a):co do legalnego i nie legalnego seksu mam male pytanko , seks jednej plci jaki jest???? bo sie juz calkiem pogubilam a chcialabyym wiedziec co moje suki miedzy soba odprawiaja jak je najdzie cieczkowa zmora??? Seks jednej płci moja droga Teklo nie podpada ani pod definicje seksu "legalnego" ani też "nielegalnego", ja pisząc o "seksie nielegalnym" miałam na myśli taki, który następuje wbrew ustalonym regułom - czy to moralnym, czy to jakimkolwiek innym.... oczywiście jedną rzecz musimy sobie stanowczo wyjasnić na wstępie - wszelkie wywody na ten temat dotyczą jednostek znajdujących się pod moja opieką, za które czuję się poniekąd odpowiedzialna, czyli: futrzastych, sierściuchów, myszoszczurów i pierzastych ;) Gdyby ktokolwiek był w stanie zapewnić mnie, że z jakiegokolwiek seksu pod moim dachem potomstwa nie będzie - to nie obowiązywałyby żadne zakazy w tej materii... a tak? całkowite embargo na seks :p Patrząc na to z tej strony, seks jednej płci, nie jest nielegalny - bo z wiadomych przyczyn raczej trudno tu o potomstwo - zatem, hulaj dusza piekła nie ma :evil_lol:... no a jesli zasady moralne nie pozwalaja komukolwiek na to patrzeć ze spokojem ducha to... niech nie patrzy :eviltong: lilo napisał(a):że niby do kogo pijesz ?? że do zerduszko oczywiście :diabloti: toż ta czepialska istota o skąd inąd sympatycznym nicku jakiś czas temu podniosła kwestię rzekomego zaniedbania moich psów :eviltong: Quote
Fides79 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 chyba widzialem kotecka? :hmmmm: http://img151.imageshack.us/img151/6308/to3x.jpg tak widzialem kotecka :icon_roc: http://img24.imageshack.us/img24/582/to4qf.jpg Quote
jambi Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 [quote name='AnkaG']uchi :) Mii :) no ale że co: uchi Mii ? [quote name='Saththa']Papugi mają u Was jak w raju, otwarta klatkę :) praktycznie cały czas :) zamykamy tylko jak wychodzimy na dłużej ... tak do końca to ja tym kotom nie wierze... no to jeszcze jedna foteczka Tomcia :) Quote
Saththa Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 jambi napisał(a): praktycznie cały czas :) zamykamy tylko jak wychodzimy na dłużej ... tak do końca to ja tym kotom nie wierze... Ehh i dlatgeopisze, ze jak w raju, nie rozumiem jak można kupic sobie jakiegoś ptaszka i 3mac non toper w klatce ehh jak pies na łańcuchu heh Quote
jambi Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 I przyszedł chyba czas aby przedstawić Wam moją "husky" :lol:. Niby jakies wyobrażenie juz macie, jednak to zdjęcie "komórkowe" jest szczerze powiedziawszy średniej jakości, i napewno nie oddaje jej ... piękna :eviltong: Oto Poziomka :p - ale najpierw ... :cool3: informacja dla zerduszko: na pierwszej fotce - bez ogonka, na drugiej kawałek widać informacja dla malawaszki - na żadnej fotce nie widac zębów :p Quote
Tekla64 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 i nie wierz mnie sie kiedys zdarzylo , mimoze juz lata se ptaszydla wolno lataly a koty se chodzily, to ktorejs nocy obudzily mnie wrzaski spod mego lozka a tam kazde z kotow po jedej papudze mialo, przytargaly se z pokoju dziewczyn by j chyba po zabawie skonsumowac. cale szczescie ze mnie te odglosy obudzily i zdazylam na czas by jednak do zadnych mordow nie doszlo, ptaszydla z szokiem i lekkimi obrazeniami z tego traumatycznego przezycia wyszly Quote
Saththa Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 http://img857.imageshack.us/img857/7175/poziomka.jpg ahhh sliczna Poziomka :) Bardzo mi się podobają informacje dla zerduszko i malawaszki;) Quote
Recommended Posts