Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zerduszko napisał(a):
Zdradzę Wam, że ta husky to nie pies :D Za karę, że Jambi chciała mi wysłać zdjęcie husky ;)

No to ja juz wiem szczurzyca :)

Posted

WATACHA napisał(a):
:evil_lol::zly7:

Właśnie :zly7::zly7::zly7: MY się domagamy informacji:diabloti: Nie można tak rzucac hasło i uciekać :shake::shake::evil_lol:

Edit:

OOoooooo szczurek nowy?:)

Ja się włąśnie zastanawiam jak husky skoro one nie sa czarne :lol:

Posted

zerduszko napisał(a):
Zdradzę Wam, że ta husky to nie pies :D Za karę, że Jambi chciała mi wysłać zdjęcie husky ;)

ejjj, trzeba było nic nie mowić, potrzymałybyśmy dziewczątka w niepewności do jutra :knuje::errrr:

Posted

Saththa napisał(a):

A dlaczego Husky miałby być czarny? Hmmm.... moze powinnam Nalę przefarbować :)

Posted

Fides79 napisał(a):
ejjj, trzeba było nic nie mowić, potrzymałybyśmy dziewczątka w niepewności do jutra :knuje::errrr:

Ale przeca ja nic nie zdradziłam :eviltong: A ONA, ONA niedobra chciała mnie wkręcić, żeby poprosiła o zdjęcie husky :mad:Zawału bym dostała na miejscu :placz:

Posted

[quote name='tayga']

Napisał Saththa

A dlaczego Husky miałby być czarny? Hmmm.... moze powinnam Nalę przefarbować :)

Ja nie twierdze, ze miałbybyc tylko, ze nie jest :D Jak to klan czarnych , jambi pisała, ze kocha czarne psy z husky'm nie czarnym?:) w sensie psem :)

Posted

Hej! Protestujące! Wybaczcie mi proszę :Rose: w sumie gdybym miała jak, to Was równiez bym w to zaangażowała... zwłaszcza, że wyszedł mi pierwszorzędny żart primaaprilisowy :megagrin:

a było to tak:

1 kwietnia w godzinach wieczornych świat obiegła informacja, że mam nowego domownika i jest nim ... husky...
ta wiadomośc zelektryzowała wszystkich, rozpalając do czerwoności łącza telefoniczne i umysły, no bo jak to tak?! jambi i husky?! nie sznaucer?! a wogóle - kolejny ?!?! ja z natury jestem prawdomówna (nie jak niektórzy :mad:) więc i żarcik primaaprilisowy - mimo, że żarcik - miał silne podstawy faktyczne, bo w moim domu naprawde pojawił się nowy domownik, i naprawdę jest to husky :eviltong:, a że nie pies? husky to husky - bez znaczenia czy to określenie rasy czy po prostu umaszczenia :lol:
Fajna za to była reakcja niektórych osób - w większości przypadków zwątpiono w moje zdrowe zmysły, pomawiając mnie o szaleństwo (między innymi mój własny ojciec... ), niektórzy wyrazili swe współczucie, odnotowano też jeden przypadek zawału serca ... no prawie zawału - do którego prawie doprowadziłam moją własną ciotkę, oraz jeden obrazy spowodowanej nie tym, że jest "nowy" lecz, że to nie sznup.

No więc, jesli jeszcze ktoś nie wie oświadczam - tak, w Klanie czarnych pojawiła się nowa jednostka, dwumiesięczna szczurcia o umaszczeniu typowym dla psów husky - o czarnych oczach. Ma na imie - Poziomka :p

[quote name='zerduszko']Zdradzę Wam, że ta husky to nie pies :D Za karę, że Jambi chciała mi wysłać zdjęcie husky ;)

ejże, chciała ale nie wysłała przecież! spytałam grzecznie czy chcesz zdjęcie, ja rozumiem, że sa różne poziomy wrażliwości i staram się szanowac uczucia innych :obrazic:

[quote name='WATACHA']No to ja juz wiem szczurzyca :)

no po takim poście zerduszka to już wszyscy by wiedzieli ... :roll:

[quote name='zerduszko']Ale przeca ja nic nie zdradziłam :eviltong: A ONA, ONA niedobra chciała mnie wkręcić, żeby poprosiła o zdjęcie husky :mad:Zawału bym dostała na miejscu :placz:

no własnie ze względu na ten zawał najpierw spytałam! ... inni nie mieli tyle szczęscia :diabloti: ... a za kare...

[quote name='zerduszko']Tayga, jaka Ty miła - zdjęcia bez ogona :D

.... prześlę Ci zdjęcie samego ogona :diabloti:

[quote name='Saththa'] Jak to klan czarnych , jambi pisała, ze kocha czarne psy z husky'm nie czarnym?:) w sensie psem :)

co racja to racja! jak mówiłam - do psów obowiązuje zasada "oczywiście czarny" :p

a jakby czytali to by wiedzieli ;) toż na podchwytliwe pytania Tekli czy Mysza ma sie sama ganiac po nowych apartamentach pisałam, że niekoniecznie :grins:

[quote name='tayga']U Jambi jak nie jest poplatane, to znaczy, ze cos jest nie tak...
Ja jestem za tym, że to będzie taki....

http://images8.fotosik.pl/1605/1668645c4e4e8c13med.jpg

no wypisz wymaluj ... prawie jak moja :megagrin:

[quote name='aniawawa']Spóźnione ale szczere życzenia stu lat dla Jubilata :)

Dzięki Aniu! :)

[quote name='Fides79']Jambi dawaj no tu te swoje nowe sznupy i husky
ja chcem je zobaczyc :diabloti:
[quote name='Tekla64']ja tez , ja tez !!!

nic z tego - nie naszli my kabla :niewiem: zdjęcia torta i husky mam w telefonie, a sznupów jeszcze nie obfotografowałam...

aaa, bo zapomniałam dodać! odgrażałam się niedawno, że w sobote będzie "dzień strzyżenia", i jako rzekłam tak tez zrobiłam :grins: tak więc, od soboty moje psy są już zadbane :eviltong:

Posted

jambi napisał(a):
ejże, chciała ale nie wysłała przecież! spytałam grzecznie czy chcesz zdjęcie, ja rozumiem, że sa różne poziomy wrażliwości i staram się szanowac uczucia innych :obrazic:

Jasne :D Nie wysłałaś mi zdjęcia, bo na Twoje pytanie "Chcesz zdjęcie?", odpisałam, tak, ale psa :razz:

Z uwagi na zamieszczone publicznie groźby, muszę przestać odbierać Twoje mmsy ;)

Posted

[quote name='zerduszko']Z uwagi na zamieszczone publicznie groźby, muszę przestać odbierać Twoje mmsy ;)

[quote name='wilczy zew']zdjęcia,zdjęcia :zly7: :zly7:

nie da rady :niewiem: protesty nic tu nie dadzą, siła wyższa - kabel wcieło

ale... jest szansa...

[quote name='Fides79']noo jak dobrze pójdzie współpraca to zdjecia jakies pojawia sie po południu :p

jakieś sie może pojawią

... nie no nie moge... tak mi sie wbiło w głowe to to u Fides, że teraz siedze w pracy i spiewam "u prząśniczki siedza jak anioooł dzieweeeczki...." nawet mi koleżanka z youtuba puszcza... tylko ona ma głośniki...

Posted

[quote name='jambi']No więc, jesli jeszcze ktoś nie wie oświadczam - tak, w Klanie czarnych pojawiła się nowa jednostka, dwumiesięczna szczurcia o umaszczeniu typowym dla psów husky - o czarnych oczach. Ma na imie - Poziomka

Mam jakieś Jambiwalentne odczucia :evil_lol:

Posted

aaa znaczy bierzesz nas na przetrzymanie???? i foty beda ale kiedys tam tak????
szukaj tego kalbla dyc go nikt nie zezarl wiec gdzies se lezy i sie smieje!!!

ale ale chciam powiedziec ze jestes wielka , jestem jednak po raz kolejny wbita w porcje zakoczonego podziwu za tlumacznie na forum ogolnym skrotu!!!!
wyrazay najwyzszego uznania , usmialismy sie cala gromada jaka nas tu byla!!!

Posted

Erhan napisał(a):
Mam jakieś Jambiwalentne odczucia :evil_lol:

:hmmmm: czy mam rozumieć że jesteś jednocześnie zachwycony i zdegustowany? .... cóż to i tak lepiej niż całkowita awersja jak w przypadku zerduszko ;)

choć... z drugiej strony nie wiem czy powinnam się cieszyć, że zachwyca Cię mój stale rozwijający się stan uzwierzęcenia, czy też wręcz przeciwnie, degustuje Cię mój brak zdecydowania co do gatunku?

Posted

Tekla64 napisał(a):
aaa znaczy bierzesz nas na przetrzymanie???? i foty beda ale kiedys tam tak????
szukaj tego kalbla dyc go nikt nie zezarl wiec gdzies se lezy i sie smieje!!!

gdzie tam na wstrzymanie! pisałam - to niezalezne ode mnie, w moim mieszkaniu funkcjonuje coś na kształt czarnej dziury - co położysz to znika :niewiem:
a to czy go ktoś nie zeżarł to nie jest takie pewne :nono:
choć, w tym wypadku podejrzewam duży udział mojego TZta... on jako ostatni miał ten kabel w rękach... widziałam na własne oczy! :angryy: jak... :ices_bla:... mi go podawał :ekmm:

Tekla64 napisał(a):

ale ale chciam powiedziec ze jestes wielka , jestem jednak po raz kolejny wbita w porcje zakoczonego podziwu za tlumacznie na forum ogolnym skrotu!!!!
wyrazay najwyzszego uznania , usmialismy sie cala gromada jaka nas tu byla!!!

czy ja dobrze kojarze, że mówisz o tłumaczeniu skrótu "FOCH" ?
:oops: cóż... jakoś to trzeba było wyjasnić tak, żeby i wilk był syty (w sensie moderator) i owca cała :cool3:

a zapomniałabym,

tayga napisał(a):
U Jambi jak nie jest poplatane, to znaczy, ze cos jest nie tak...

mimo, że brzmi zdecydowanie "jambiwalentnie" i można to rozumieć dwojako strasznie mi się spodobało takie podsumowanie mnie :evil_lol: