Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

http://img832.imageshack.us/img832/1229/sp2tp.jpg ło jakie dwa małe perszingi :loveu::loveu:

a co na Twoich zdjęciach podobno aktualnych porabia mój zeszłoroczny Felutek ?? :diabloti:

http://img20.imageshack.us/img20/2674/aro3.jpg oo jaki jestem elegancki szpakowaty pan :p

http://img853.imageshack.us/img853/5070/aro6.jpg lans przed TV fiuu fiuu już niedługo i do TV traficie hi hi ;)

Posted

fajnie że Aron ma dziewczyny , napewno mu raźniej i weselej z takimi szkrabami :) a pozatym to odpowiedzialnosc takie dwie w ryzach utrzymac ...

Posted

on jest jak babcia z ciastem drożdżowym , nieważne ile ma lat... ważne że jest
przepiękne porównanie...
A i Tekla ma rację,że czujność i błysk sznaucerowy w oku pozostał !

Kreoś miał identyczny kubraczek- od Taks ;)

Posted

[quote name='Saththa']http://img13.imageshack.us/img13/7510/sp3hg.jpg Heheh wygląda genialnie :)

no dziękować, bardzo to miłe :p
a o żyrafie nie słyszałam :lol:

[quote name='Fides79'] a co na Twoich zdjęciach podobno aktualnych porabia mój zeszłoroczny Felutek ?? :diabloti:

no wiesz - jak klony to klony nie? ;)

[quote name='Fides79'] lans przed TV fiuu fiuu już niedługo i do TV traficie hi hi ;)

ta, juz raz byliśmy :angryy: ... nie dziekuje, my nie medialni i parcia na szkło nie mamy ...

[quote name='lilo']fajnie że Aron ma dziewczyny , napewno mu raźniej i weselej z takimi szkrabami :) a pozatym to odpowiedzialnosc takie dwie w ryzach utrzymac ...

no, a myślisz, że skąd u niego te siwe włosy :razz:

[quote name='lilo']Dżambulku Aron i tak jest piękny tylko inaczej , on jest jak babcia z ciastem drożdżowym , nieważne ile ma lat... ważne że jest :)

pewnie że tak :)

[quote name='zerduszko']Ty chcesz nam pokazać, jak dbałaś o Arona przez 9 lat, a teraz nawet brody nie wyrównałaś ;) :*

:eviltong:

[quote name='eria']Kreoś miał identyczny kubraczek- od Taks ;)

nasz też od Taks :)

Posted

Dziś mija 13 lat od dnia gdy po raz ostatni patrzyłam w te cudowne, bursztynowe oczy...

minęło tyle lat a ból pozostał... :-(

ale i wdzięczność losowi. Za Nią.

Moją Joko

Posted

jambi napisał(a):
Dziś mija 13 lat od dnia gdy po raz ostatni patrzyłam w te cudowne, bursztynowe oczy...
...
minęło tyle lat a ból pozostał...

ale i wdzięczność losowi. Za Nią.

Miałem Amarę, CTR-kę z Rosji, pierwszą w życiu suczkę (bez podśmichujków poproszę ) musiała zostać uśpiona, bo nie zwróciłem uwagi, nie wiedziałem, nie zauważyłem..., kiedy zauważyłem, że coś jest nie tak -głupie ropomacicze..., mimo masy wydanych pieniędzy, zaangażowania profesora wet., nie udało zrobić się nic więcej poza uśpieniem.
Nigdy więcej takiej ignorancji nie będzie...

Jambi, stare psy są piękne i dają nam więcej niż my im możemy dać...

Posted

Erhan napisał(a):
Miałem Amarę, CTR-kę z Rosji, pierwszą w życiu suczkę (bez podśmichujków poproszę ) musiała zostać uśpiona, bo nie zwróciłem uwagi, nie wiedziałem, nie zauważyłem..., kiedy zauważyłem, że coś jest nie tak -głupie ropomacicze..., mimo masy wydanych pieniędzy, zaangażowania profesora wet., nie udało zrobić się nic więcej poza uśpieniem.
Nigdy więcej takiej ignorancji nie będzie...

Erhan, nie wiń siebie.

Joko miała zaledwie 12 lat i 3 miesiące gdy musiałam podjąć tą decyzję. Musiałam podjąć ją ja, bo ona była moja a ja jej
Guz mózgu... prawdopodobnie przerzut z macicy... guza w macicy zdiagnozowano gdy miała 7 lat - decyzja lekarzy - nie ruszać, obserwować...
byc może była to błędna decyzja - zapewne obecnie, od razu poszła by na stół, jednak w roku 92 lekarze nie tak często decydowali sie od razu na operacje

5 lat nic sie nie działo - guzik w macicy sobie był, a Joko bez problemów, w pełni sił żyła normalnie. Około jej 12 urodzin zaczęły się dziać "dziwne rzeczy" ...
mimo podjętego "leczenia" - głównie sterydowego - nadszedł taki dzień gdy nie udało się już nic więcej zrobić.

Myślisz że ja sobie nie robię wyrzutów? ... kto, wie, gdyby wycięto to od razu - może nie byłoby to 5 lat lecz znacznie dłużej... z drugiej strony może nic by to nie zmieniło...

Posted

Hahaha, miałam dopisać, że już pytałam, ale zapamiętałam tylko pół odpowiedzi ;) Niestety życie mnie nie oszczędza i niedługo to będę musiała z karteczkami chodzić :D Psy jeszcze jakoś żyją, bo zdarza się im kręcić za dużo w kuchni... ale kwiatki to wykańczam w tempie ekspresowym :/

Posted

no to takoż i ja :grins: ja już dawno stwierdziłam, że u mnie tylko fauna ma szanse przeżycia, bo flora jako ta mniej ruchawa ginie marnie...
jak mi pod nogi nie włazi, nie smędzi to skąd mam wiedzieć że coś jej potrzeba? a tak - to odruchowo nasypie do miseczki, wody naleje i takie tam :)

Posted

ja nie ejstem jakims ogrodnikiem zawzietym ale mam troche storczykow , ukochanego kwiatka mojego męża - geranium , który odstrasza komary i pomaga na bolace ucho, rośnie jak wariat u nas :) na oknie ziółka nasiane ale to do przesadzenia na zielnik do ogrodu no i ogrodowe kwiaty , róże mieczyki , malwy... a pozatym to nie mam zadnych kwiatkow ktore wymagaja skomplikowanej pielegnacji :)

Posted

Wiecie co? Ja sobie tak myślę że starość jest jednak okrutna...
Mój pies ma 7 lat i w zeszłym tyg został ostrzyżony po zimie. Okazało się że na ciele ma łyse plamy, więc myślałam że to przy strzyżeniu gdzieś mi się maszynka omsknęła jak się szarpał, ale jak nie zarosło zadzwoniłam do weta. Obejrzał i powiedział że nie wie co to jest...
To jakiś koszmar...mało że autoagresja, to teraz jeszcze to...

Posted

Margi napisał(a):
Lilo do ogródka polecam liliowce.Praca przy nich żadna a pięknie kwitną.

Liliowce to co to ?? ja mam zwykle lilie ale jeszcze nie nasadzilam , jutro sie przymierzam. Nie wiem jak toto bedzie rosło , kupiłam jeszcze jakies anemony , frezje no i konwalie w tym roku bo je uwielbiam. I oczywiście maciejka :) musi byc obowiązkowo , kusiły mnie wczoraj na targu bratki śliczne ale jak wsadzę w ziemię to pies mi zmasakruje a nie mam gazonów żadnych .... a na mojej mini rabatce sie juz nie zmieszczą.

Posted

Lilo jak mi się uda to do twojej galerii wyślę link ze zdjęciami,to zobaczysz jak wyglądają moje osobiste na działce.
To tak ,żeby Jambi mnie nie pogoniła za zaśmiecanie.