Fides79 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 w skutek licznych głosów dopominających się zdjęć, Jambi podjęła prywatne konszachty, których to efekty będą widoczne poniżej ;) oto senior Klanu, który w sobotę obchodził swe zacne 13 urodziny, prezentuje sie doskonale, dzieki zabiegom pielęgnacyjnym jakim poddała go jego wspaniała pani :p Jambi jest nie tylko mistrzynią psiego fryzjerstwa ale również psiej kuchni. Własnoręcznie wykonała dla jubilata taki oto smakowity tort: a teraz przedstawiamy Państwo młodsze pokolenie wielbicieli zwierząt ;) Ten oto młody pasjonat udaje sie komunikacją miejską do sklepu celem kupienia nowego domownika, zwróćcie uwagę na fachowy sprzęt jakim dysponuje, aby przewieść bezpiecznie i komfortowo pupila. Nie zabrakło także wspaniałego zminiaturyzowanego bolidu, gdyż dziecię Jambi jest zapewne także fanem Kubicy :lol: a oto nowa domowniczka, szczurzyca Poziomka o wspaniałym ubarwieniu, które fachowo nazywa się husky ;) wszelkie uwagi co do jakości zdjęć proszę kierować do Jambi, gdyż to ona jest autorką powyższych fotografii :p Quote
zerduszko Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Ja sobie wypraszam, ja żadnej awersji do żadnego stworzenia nie mam... ino tak nie mogę się patrzeć za dużo, no święty spokój wolę dać zwierzaczkom ;) Edit: ale torcik, z suplementami :D A zdjęcie myszki bomba :D Quote
lilo Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Dziecie cudne jak i husky też :) a torcik fantastyczny , najlepiej te tableteczki wygladaja w parówach , nie moglas mu odpuscic i dac poza tortem ?? Quote
Aleksa. Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Aleksandra95 napisał(a):To chyba 14 urodziny !:D a jednak mój błąd.:D 13 !! Quote
Erhan Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 jambi napisał(a)::hmmmm: czy mam rozumieć że jesteś jednocześnie zachwycony i zdegustowany? .... cóż to i tak lepiej niż całkowita awersja jak w przypadku zerduszko ;) Szczurkiem jestem jaknajbardziej zachwycony :cool3:, natomiast jak można było zrobić jej taką krzywdę i nazwać ją POZIOMKA :angryy: :diabloti: Quote
Tekla64 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 przewrotosc alo samej Jambi alo jej syna hihihi a jak mozna nazwac kanarka Czarna Strzala??? zoltego kanarka zreszta???? a znam takowe przypadki Aron chlopak nie do poznania po tej 13tce hihihi i chcemy wieccej wiecej zdjec wszystkich zwierzow , bier aparat i pstrykaj!!! Quote
Saththa Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Torcik super z wkładką a ja sie głupia zastanawiam co to jest :D Aronek sliczny pycholek ma :) Quote
Tekla64 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 a ja zapomnialam powiedziec ze chlopak nam w te 13kie odmlodnial i wyprzystojnial jak diabli!!!! nie tyn sam hihihi haskowa poziomeczka czy tez poziomkowa haska sliczna i mysle ze panMysz bedzie zachwycony juz doszczetnie , nowe mieszkanie nowa {mloda}dama do towarzystwa ! ty to umisz dbac o zadowolenie swoich zwierzakow !!! Quote
WATACHA Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 A gdzie malutkie???Aronek jaki przystojniacha :).Oooo ja tempa myślałam, że ona ma Husky na imię:shake: Quote
Fides79 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Tekla64 haskowa poziomeczka czy tez poziomkowa haska sliczna i mysle ze panMysz bedzie zachwycony juz doszczetnie , nowe mieszkanie nowa {mloda}dama do towarzystwa ! ty to umisz dbac o zadowolenie swoich zwierzakow !!! greatmadwomen czyżbyście planowali małe szczurki? :lol: hi hi o Wy Gapciole, przecież Myszka to tak jak Poziomka też dziewczynka :turn-l::turn-l: Jambi stwierdzila ze nie zostanie szczurzym pseudohodowcą :lol: Szczurkiem jestem jaknajbardziej zachwycony :cool3:, natomiast jak można było zrobić jej taką krzywdę i nazwać ją POZIOMKA :angryy: tak samo jak mozna nazwać papugę Ta Druga:evil_lol: Quote
Rumi. Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 :splat: no to zrobiłam znowu ze szczurzynki szczura(zazwyczaj robię z suczki psa) Quote
jambi Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 [quote name='Fides79'] wszelkie uwagi co do jakości zdjęć proszę kierować do Jambi, gdyż to ona jest autorką powyższych fotografii :p hahaha! Brawo Fides! :klacz: owszem zdjęcia moje więc ja odpowiadam za ich jakość, ale komentarze do nich.... malinka :loveu: - dziekuje, dziekuję, dziękuję :Rose: jeszcze słówko o torcie ;) jak słusznie zauważyła zerduszko torcik był "z suplementami" :lol: Parówki najbliżej środka z niespodzianką w postaci Hepatilu na watrobę, białe tableteczki w kolejnych 4 parówkach to HMB, pozostałe paróweczki w polewie z Artroflexu :grins: ... sama robiłam :cool3: [quote name='lilo']najlepiej te tableteczki wygladaja w parówach , nie moglas mu odpuscic i dac poza tortem ?? kiedy w torcie poszło gładko - nawet nie zauważył i wsunął wszystko :lol: [quote name='Aleksandra95']a jednak mój błąd.:D 13 !! Trzynaście, trzynaście - zdecydowanie trzynaście :) ... liczyłam te parówki kilka razy... :evil_lol: Quote
Fides79 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 [quote name='jambi']hahaha! Brawo Fides! :klacz: owszem zdjęcia moje więc ja odpowiadam za ich jakość, ale komentarze do nich.... malinka :loveu: - dziekuje, dziekuję, dziękuję :Rose: hi hi nie ma za co, polecam się na przyszłość ;) Quote
jambi Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 [quote name='Erhan']Szczurkiem jestem jaknajbardziej zachwycony :cool3:, natomiast jak można było zrobić jej taką krzywdę i nazwać ją POZIOMKA :angryy: :diabloti: kiedy to nie ja to moje dziecie - On jest autorem imion dla "najmłodszych" członków Klanu - dlatego mamy szczura Myszke, papuge Tomka no i teraz Poziomke :grins: [quote name='Tekla64']przewrotosc alo samej Jambi alo jej syna hihihi jako odgadłaś - syna a jak mozna nazwac kanarka Czarna Strzala??? zoltego kanarka zreszta???? a znam takowe przypadki serio... Czarna Strzała ?! :roflt: Aron chlopak nie do poznania po tej 13tce hihihi i chcemy wieccej wiecej zdjec wszystkich zwierzow , bier aparat i pstrykaj!!![ tak tez się stało .... chyba mi to telepatycznie przekazałaś [quote name='Saththa']Torcik super z wkładką a ja sie głupia zastanawiam co to jest :D Aronek sliczny pycholek ma :) no to juz wiesz :grins: Przekażę :lol: [quote name='Tekla64']mysle ze panMysz bedzie zachwycony juz doszczetnie , nowe mieszkanie nowa {mloda}dama do towarzystwa ! ty to umisz dbac o zadowolenie swoich zwierzakow !!! [quote name='greatmadwomen']czyżbyście planowali małe szczurki? :lol: ja chciałam zdementować! Mysza jest dziewczynką!!! u mnie żadnego seksu nie będzie ... eeee... nielegalnego w sensie [quote name='Fides79']tak samo jak mozna nazwać papugę Ta Druga:evil_lol: Quote
lilo Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 ha , a moja siostra jak byla dziecieciem nazwała chomika Baton - wszyscy się z tego smiali a ona nie rozumiala , przeciez batonik to slodkie , pyszne i wymarzone :) Quote
malawaszka Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 mniam mniam naczelny lekoman melduje gotowość do konsumpcji torta :grins: a gdzie fotki Mii i Bibi po liftingu??????? Quote
jambi Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 Mówisz i masz - zdjęcia będą :) ... aczkolwiek, jakość niektórych pozostawia wiele do życzenia, z uwagi na ewidentny problem z łapaniem ostrości, i nie ma co gadać - nie jest to wina aparatu, lecz przyznaje się - ujawnia się tu mój wybitny antytalent fotograficzny :eviltong: można krytykować - ale zważcie, że juz sie pokajałam :razz: zatem na początek... Typowy wieczór w mojej kuchni :p Daj! Daj! dasz? daj... daaaj! niech da... niech da... Quote
jambi Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 Tam leżą! dajjjjj...... ... jedno? ... malutkie? :cool3: Daj! DAJ! łuw... będę tu leżał dopóki nie dasz! [powyższego zdjęcia nie wolno krytykować] Quote
Saththa Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Ja przepraszam a Balbina gdzie? Ze swoim "daj mu, daj mu':) Aron piekną ma głowę :) Quote
jambi Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 ja tu czekam.... jak to: "nie rusz" ?! to dla kogo to to?! no nareszcie.... :) ... okruszek... ... achhhhhhhhh........... Quote
Saththa Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Heheh http://img813.imageshack.us/img813/4732/cz12.jpg spojrzenie pełne wyrzutu :) http://img62.imageshack.us/img62/1774/cz15y.jpg ahhh spełniony pies :lol: Quote
jambi Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 [quote name='Saththa']Ja przepraszam a Balbina gdzie? Ze swoim "daj mu, daj mu':) tym razem za wsparcie Aronowi posłużył Kot :lol: [quote name='malawaszka']a gdzie fotki Mii i Bibi po liftingu??????? Żmijowi po liftingu stanęło ucho... :roll: :eviltong: drugie jest ładnie, tylko zdjęcie do d... aż oczy bolą :shake: za to to zdjęcie wyszło :lol: i Balbina ;) Quote
Saththa Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Kurcze dobzre, ze tylko jedno wstało;) Bo ja je po uszach rozrózniam :) Dziewczynki śliczne :loveu: Quote
Recommended Posts