Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

w skutek licznych głosów dopominających się zdjęć, Jambi podjęła prywatne konszachty, których to efekty będą widoczne poniżej ;)

oto senior Klanu, który w sobotę obchodził swe zacne 13 urodziny, prezentuje sie doskonale, dzieki zabiegom pielęgnacyjnym jakim poddała go jego wspaniała pani :p

Jambi jest nie tylko mistrzynią psiego fryzjerstwa ale również psiej kuchni. Własnoręcznie wykonała dla jubilata taki oto smakowity tort:

a teraz przedstawiamy Państwo młodsze pokolenie wielbicieli zwierząt ;)
Ten oto młody pasjonat udaje sie komunikacją miejską do sklepu celem kupienia nowego domownika, zwróćcie uwagę na fachowy sprzęt jakim dysponuje, aby przewieść bezpiecznie i komfortowo pupila. Nie zabrakło także wspaniałego zminiaturyzowanego bolidu, gdyż dziecię Jambi jest zapewne także fanem Kubicy :lol:

a oto nowa domowniczka, szczurzyca Poziomka o wspaniałym ubarwieniu, które fachowo nazywa się husky ;)

wszelkie uwagi co do jakości zdjęć proszę kierować do Jambi, gdyż to ona jest autorką powyższych fotografii :p

Posted

Ja sobie wypraszam, ja żadnej awersji do żadnego stworzenia nie mam... ino tak nie mogę się patrzeć za dużo, no święty spokój wolę dać zwierzaczkom ;)

Edit: ale torcik, z suplementami :D A zdjęcie myszki bomba :D

Posted

Dziecie cudne jak i husky też :) a torcik fantastyczny , najlepiej te tableteczki wygladaja w parówach , nie moglas mu odpuscic i dac poza tortem ??

Posted

jambi napisał(a):
:hmmmm: czy mam rozumieć że jesteś jednocześnie zachwycony i zdegustowany? .... cóż to i tak lepiej niż całkowita awersja jak w przypadku zerduszko ;)

Szczurkiem jestem jaknajbardziej zachwycony :cool3:, natomiast jak można było zrobić jej taką krzywdę i nazwać ją POZIOMKA :angryy:
:diabloti:

Posted

przewrotosc alo samej Jambi alo jej syna hihihi
a jak mozna nazwac kanarka Czarna Strzala??? zoltego kanarka zreszta???? a znam takowe przypadki

Aron chlopak nie do poznania po tej 13tce hihihi i chcemy wieccej wiecej zdjec wszystkich zwierzow , bier aparat i pstrykaj!!!

Posted

a ja zapomnialam powiedziec ze chlopak nam w te 13kie odmlodnial i wyprzystojnial jak diabli!!!! nie tyn sam hihihi

haskowa poziomeczka czy tez poziomkowa haska sliczna i mysle ze panMysz bedzie zachwycony juz doszczetnie , nowe mieszkanie nowa {mloda}dama do towarzystwa ! ty to umisz dbac o zadowolenie swoich zwierzakow !!!

Posted

Tekla64
haskowa poziomeczka czy tez poziomkowa haska sliczna i mysle ze panMysz bedzie zachwycony juz doszczetnie , nowe mieszkanie nowa {mloda}dama do towarzystwa ! ty to umisz dbac o zadowolenie swoich zwierzakow !!!

greatmadwomen
czyżbyście planowali małe szczurki? :lol:

hi hi o Wy Gapciole, przecież Myszka to tak jak Poziomka też dziewczynka :turn-l::turn-l:
Jambi stwierdzila ze nie zostanie szczurzym pseudohodowcą :lol:

Szczurkiem jestem jaknajbardziej zachwycony :cool3:, natomiast jak można było zrobić jej taką krzywdę i nazwać ją POZIOMKA :angryy:

tak samo jak mozna nazwać papugę Ta Druga:evil_lol:

Posted

[quote name='Fides79']
wszelkie uwagi co do jakości zdjęć proszę kierować do Jambi, gdyż to ona jest autorką powyższych fotografii :p

hahaha! Brawo Fides! :klacz: owszem zdjęcia moje więc ja odpowiadam za ich jakość, ale komentarze do nich.... malinka :loveu: - dziekuje, dziekuję, dziękuję :Rose:

jeszcze słówko o torcie ;)

jak słusznie zauważyła zerduszko torcik był "z suplementami" :lol:

Parówki najbliżej środka z niespodzianką w postaci Hepatilu na watrobę, białe tableteczki w kolejnych 4 parówkach to HMB, pozostałe paróweczki w polewie z Artroflexu :grins: ... sama robiłam :cool3:

[quote name='lilo']najlepiej te tableteczki wygladaja w parówach , nie moglas mu odpuscic i dac poza tortem ??

kiedy w torcie poszło gładko - nawet nie zauważył i wsunął wszystko :lol:

[quote name='Aleksandra95']a jednak mój błąd.:D 13 !!

Trzynaście, trzynaście - zdecydowanie trzynaście :) ... liczyłam te parówki kilka razy... :evil_lol:

Posted

[quote name='jambi']hahaha! Brawo Fides! :klacz: owszem zdjęcia moje więc ja odpowiadam za ich jakość, ale komentarze do nich.... malinka :loveu: - dziekuje, dziekuję, dziękuję :Rose:

hi hi nie ma za co, polecam się na przyszłość ;)

Posted

[quote name='Erhan']Szczurkiem jestem jaknajbardziej zachwycony :cool3:, natomiast jak można było zrobić jej taką krzywdę i nazwać ją POZIOMKA :angryy:
:diabloti:

kiedy to nie ja to moje dziecie - On jest autorem imion dla "najmłodszych" członków Klanu - dlatego mamy szczura Myszke, papuge Tomka no i teraz Poziomke :grins:

[quote name='Tekla64']przewrotosc alo samej Jambi alo jej syna hihihi

jako odgadłaś - syna

a jak mozna nazwac kanarka Czarna Strzala??? zoltego kanarka zreszta???? a znam takowe przypadki

serio... Czarna Strzała ?! :roflt:

Aron chlopak nie do poznania po tej 13tce hihihi i chcemy wieccej wiecej zdjec wszystkich zwierzow , bier aparat i pstrykaj!!![

tak tez się stało .... chyba mi to telepatycznie przekazałaś

[quote name='Saththa']Torcik super z wkładką a ja sie głupia zastanawiam co to jest :D

Aronek sliczny pycholek ma :)

no to juz wiesz :grins:

Przekażę :lol:

[quote name='Tekla64']mysle ze panMysz bedzie zachwycony juz doszczetnie , nowe mieszkanie nowa {mloda}dama do towarzystwa ! ty to umisz dbac o zadowolenie swoich zwierzakow !!!
[quote name='greatmadwomen']czyżbyście planowali małe szczurki? :lol:

ja chciałam zdementować! Mysza jest dziewczynką!!! u mnie żadnego seksu nie będzie ... eeee... nielegalnego w sensie

[quote name='Fides79']tak samo jak mozna nazwać papugę Ta Druga:evil_lol:

Posted

ha , a moja siostra jak byla dziecieciem nazwała chomika Baton - wszyscy się z tego smiali a ona nie rozumiala , przeciez batonik to slodkie , pyszne i wymarzone :)

Posted

Mówisz i masz - zdjęcia będą :) ... aczkolwiek, jakość niektórych pozostawia wiele do życzenia, z uwagi na ewidentny problem z łapaniem ostrości, i nie ma co gadać - nie jest to wina aparatu, lecz przyznaje się - ujawnia się tu mój wybitny antytalent fotograficzny :eviltong: można krytykować - ale zważcie, że juz sie pokajałam :razz:

zatem na początek...

Typowy wieczór w mojej kuchni :p

Daj! Daj!

dasz?

daj...

daaaj!

niech da... niech da...

Posted

Tam leżą! dajjjjj......

... jedno? ... malutkie? :cool3:

Daj! DAJ!

łuw...

będę tu leżał dopóki nie dasz!

[powyższego zdjęcia nie wolno krytykować]

Posted

[quote name='Saththa']Ja przepraszam a Balbina gdzie?
Ze swoim "daj mu, daj mu':)

tym razem za wsparcie Aronowi posłużył Kot :lol:

[quote name='malawaszka']a gdzie fotki Mii i Bibi po liftingu???????

Żmijowi po liftingu stanęło ucho... :roll: :eviltong:

drugie jest ładnie, tylko zdjęcie do d... aż oczy bolą :shake:

za to to zdjęcie wyszło :lol:

i Balbina ;)