Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

lecim dalej nie? :lol:

nic to, że znajduje sie na kupie piachu, który się zsuwa jakieś 50 - 60 metrów nad ziemią, jeśli swędzi - podrapać się trzeba :p

Posted

i ostatnie już:

a tu była jeszcze kilka lat temu fantastyczna aleja z ogromnymi topolami, alejka wysypana białymi kamyczkami... była...

drzewa były ogromne...

echhhhh.... :-(

dobra, to ile mam fotek? cztery? no to ostatnia już:

i dziękujemy za uwagę :p

Posted

Nooo dość że mam zwałę to mnie całkiem dobiłaś tymi cudnymi zdjęciami. Ależ bym pojechała nad nasze morze... właśnie teraz, jak jest po sezonie, pusto... cudownie...

Posted

weszka, waszka - co mam powiedzieć... ja tez chce :grins:

Filo, w Sobieszewie też pięknie - nie byłam, ale wnioskuję po fotce - boskie niebo :)
Synek, synek :) ale już nie maleństwo ;) 3,5 roku stuknęło - poważny wiek! :evil_lol:

Posted

ale nas uraczyłaś tymi zdjęciami, pięknie tam :p
a kwaterkę jakąś śliczną i niedrogą mogłabyś polecić, może namówię moją ciotkę w przyszłym roku na małą odmianę od Mikoszewa, choć nie będzie to łatwe bo w/w ma świra na punkcie zbierania bursztynów :cool3:

Posted

zerduszko napisał(a):
Też chcę nad morze :-( Macie jakieś kontakty gdzie przyjmują z psami :razz:

Trzeba dzwonić - jedni przyjmują z psami, inni nie. Ci co nie - czasem poza sezonem zmieniają zdanie ;)

Posted

[quote name='Fides79']a kwaterkę jakąś śliczną i niedrogą mogłabyś polecić, może namówię moją ciotkę w przyszłym roku na małą odmianę od Mikoszewa, choć nie będzie to łatwe bo w/w ma świra na punkcie zbierania bursztynów :cool3:

czy śliczna - to kwestia gustu ;) a ceny w Chłapowie zależne od pogody i obłożenia - jak wszędzie, ja jeżdzę teraz do mojej ciotki tu: http://www.chlapowo.letnik.pl/?le=WczasyNadMorzem&v=61
Tam jest akurat fajnie bo nie jest to miasto. To wieś, dużo wolnej przestrzeni, mało ludzi (oczywiście w tym mniej sezonowym okresie)

[quote name='zerduszko']Ale ładna blondyneczka :loveu:

Też chcę nad morze :-( Macie jakieś kontakty gdzie przyjmują z psami :razz:

blondynek :eviltong: a co do kontaktów - filo ma rację, jedni biorą, drudzy nie, ale akurat tam często biorą, a i plaża psio-dostępna :)

[quote name='Fides79']oooo rzesz Ty.....:crazyeye: jaki uroczy cz-sr olbrzym :cool3::loveu::roflt::turn-l:
[quote name='malawaszka']hahaha srebrno-czarny :lol:

jedyny taki egzemplarz :grins:

Posted

oooo jak się od razu przyjemnie zrobiło, tak słonecznie i cieplutko :multi:
ja mam za oknem dach połatany jakimiś foliami, które się częściowo poodrywały i tak powiewają a w dodatku, ktoś pali w piecu nie wiadomo czym i jest pełno śmierdzącego dymu tylko :roll:

Posted

eeee ;) takie rzeczy to tylko... u erii :megagrin:

a ja właśnie się zbieram do domu, rozpoczynam weekend :) jutro co prawda pół dnia spędzę na Warszawskiej wystawie - będę miała okazje pomacać sobie nowofundlandy :grins:

to na zakończenie jeszcze:

żabka :p

Posted

ooo jaka fajna, prawie oswojona, trzeba było brać w kieszeń i rozszerzać zwierzyniec :lol:
ja dziś przez przypadek wypatrzyłam w drodze powrotnej, że u nas też sie jakaś wystawa szykuje w przyszłą niedzielę

miłego weekendowego wypoczynku :)