jambi Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 to jeszcze - a co se będziem żałować ;) Quote
jambi Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 lecim dalej nie? :lol: nic to, że znajduje sie na kupie piachu, który się zsuwa jakieś 50 - 60 metrów nad ziemią, jeśli swędzi - podrapać się trzeba :p Quote
filodendron Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 No przepiękne. Ja chcę wakacje! To maleństwo, to synek? To były piękne czasy, kiedy można było się gdzieś wyrwać bez oglądania się na szkołę... Quote
jambi Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 i ostatnie już: a tu była jeszcze kilka lat temu fantastyczna aleja z ogromnymi topolami, alejka wysypana białymi kamyczkami... była... drzewa były ogromne... echhhhh.... :-( dobra, to ile mam fotek? cztery? no to ostatnia już: i dziękujemy za uwagę :p Quote
weszka Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Nooo dość że mam zwałę to mnie całkiem dobiłaś tymi cudnymi zdjęciami. Ależ bym pojechała nad nasze morze... właśnie teraz, jak jest po sezonie, pusto... cudownie... Quote
filodendron Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 No właśnie - i jak tu teraz wrócić do roboty... Quote
jambi Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 weszka, waszka - co mam powiedzieć... ja tez chce :grins: Filo, w Sobieszewie też pięknie - nie byłam, ale wnioskuję po fotce - boskie niebo :) Synek, synek :) ale już nie maleństwo ;) 3,5 roku stuknęło - poważny wiek! :evil_lol: Quote
filodendron Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 No tak, to już kawał mężczyzny. Ale korzystajcie, póki można, bo potem to już się żyje według dzwonków - ostatni dzwonek i cała Polska rusza zdeptać te plaże ;) Quote
jambi Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 a wracając do tematu różnokolorowych-niekoniecznie-typowych-olbrzymów, a taki może być? Quote
Fides79 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 ale nas uraczyłaś tymi zdjęciami, pięknie tam :p a kwaterkę jakąś śliczną i niedrogą mogłabyś polecić, może namówię moją ciotkę w przyszłym roku na małą odmianę od Mikoszewa, choć nie będzie to łatwe bo w/w ma świra na punkcie zbierania bursztynów :cool3: Quote
zerduszko Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Ale ładna blondyneczka :loveu: Też chcę nad morze :-( Macie jakieś kontakty gdzie przyjmują z psami :razz: Quote
Fides79 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 oooo rzesz Ty.....:crazyeye: jaki uroczy cz-sr olbrzym :cool3::loveu::roflt::turn-l: Quote
filodendron Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 zerduszko napisał(a):Też chcę nad morze :-( Macie jakieś kontakty gdzie przyjmują z psami :razz: Trzeba dzwonić - jedni przyjmują z psami, inni nie. Ci co nie - czasem poza sezonem zmieniają zdanie ;) Quote
jambi Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 [quote name='Fides79']a kwaterkę jakąś śliczną i niedrogą mogłabyś polecić, może namówię moją ciotkę w przyszłym roku na małą odmianę od Mikoszewa, choć nie będzie to łatwe bo w/w ma świra na punkcie zbierania bursztynów :cool3: czy śliczna - to kwestia gustu ;) a ceny w Chłapowie zależne od pogody i obłożenia - jak wszędzie, ja jeżdzę teraz do mojej ciotki tu: http://www.chlapowo.letnik.pl/?le=WczasyNadMorzem&v=61 Tam jest akurat fajnie bo nie jest to miasto. To wieś, dużo wolnej przestrzeni, mało ludzi (oczywiście w tym mniej sezonowym okresie) [quote name='zerduszko']Ale ładna blondyneczka :loveu: Też chcę nad morze :-( Macie jakieś kontakty gdzie przyjmują z psami :razz: blondynek :eviltong: a co do kontaktów - filo ma rację, jedni biorą, drudzy nie, ale akurat tam często biorą, a i plaża psio-dostępna :) [quote name='Fides79']oooo rzesz Ty.....:crazyeye: jaki uroczy cz-sr olbrzym :cool3::loveu::roflt::turn-l: [quote name='malawaszka']hahaha srebrno-czarny :lol: jedyny taki egzemplarz :grins: Quote
jambi Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 a skoro już dzisiaj tak zdjęciowo, to jeszcze coś: słoneczniki :grins: Quote
Fides79 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 oooo jak się od razu przyjemnie zrobiło, tak słonecznie i cieplutko :multi: ja mam za oknem dach połatany jakimiś foliami, które się częściowo poodrywały i tak powiewają a w dodatku, ktoś pali w piecu nie wiadomo czym i jest pełno śmierdzącego dymu tylko :roll: Quote
Fides79 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 i skoro jest tak ładnie, słonecznie i trochę jesiennie to znalazłam takie cuś :loveu:: http://fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2415195,3,7,22,winobranie.html Quote
jambi Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 [quote name='Fides79']i skoro jest tak ładnie, słonecznie i trochę jesiennie to znalazłam takie cuś :loveu:: http://fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2415195,3,7,22,winobranie.html hahaha, podobne mi ludwa przysłała ostatnio :) to dla utrzymania tego ciepłego, słonecznego, miłego klimatu: motylek :grins: Quote
Fides79 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 ehhh rozpieszczasz nas tymi fotami, przyzwyczaimy się i będziemy chcieli codziennie jakąś porcyjkę i będziesz miała kłopot :cool3: Quote
jambi Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 eeee ;) takie rzeczy to tylko... u erii :megagrin: a ja właśnie się zbieram do domu, rozpoczynam weekend :) jutro co prawda pół dnia spędzę na Warszawskiej wystawie - będę miała okazje pomacać sobie nowofundlandy :grins: to na zakończenie jeszcze: żabka :p Quote
Fides79 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 ooo jaka fajna, prawie oswojona, trzeba było brać w kieszeń i rozszerzać zwierzyniec :lol: ja dziś przez przypadek wypatrzyłam w drodze powrotnej, że u nas też sie jakaś wystawa szykuje w przyszłą niedzielę miłego weekendowego wypoczynku :) Quote
Recommended Posts