Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ooo jaki piękny wiek :klacz::klacz:
no to życzę Aronkowi dalszych szczęśliwych lat z wami oraz jak najwięcej zdrówka :bday::chlup:
i proszę pieska urodzinowo wygłaskać, wymiziać, wydrapać i wytarmosić :fadein:

Posted

Saththa, Fides, Blisss, puchu, ludwa, Paula - dziękuję w imieniu mojego emeryta :buzi:

Paula, dlaczego "spóźnione"? życzenia nigdy nie są spóźnione ;)

Posted

jambi_ napisał(a):
Paula, dlaczego "spóźnione"? życzenia nigdy nie są spóźnione ;)

Nio to ja gapa składam dziś najlepsze w takim razie ;) Zdrówka przede wszystkim, reszta przyjdzie sama ;)

Posted

zerduszko napisał(a):
Nio to ja gapa składam dziś najlepsze w takim razie ;) Zdrówka przede wszystkim, reszta przyjdzie sama ;)

i ja też :oops: spóźnione ale szczerze z całego serca!!!!!! :loveu:

Posted

Fides79 napisał(a):
a ja tak przy poniedziałku, chciałam prosić, coby koleżanka nie robiła mi antyreklamy w innych galeriach :modla::nono::eviltong:

jaaaa ??? antyreklame ????? toż ja w ramach działań zapraszająco reklamujących pozytywnie nastawionych!!! nie żebym coś złego na myśli miała! w życiu nigdy!
ale jeśli koleżanka się czuje urażona to ja gorąco przepraszam :modla: - i mogę poprzepraszać w tych innych galeriach także :p
a poza tym toż to szczera prawda była... wszak czyż nieprawdą jest jakoby koleżanka wzięła mnie na celownik po publikacji zdjęć cytuję: "wielkiego psa i bezbronnego dziecka" ? :eviltong:

Posted

zerduszko, malawaszka - dzięki!

a tu kilka fotecek z sobotniego wypadu na działkę :) słoneczko pięknie świeciło, jakaś miła odmiana po deszczowym zimnym tygodniu, aczkolwiek atmosfera już jesienna... liście lecą z drzew, orzechy spadają, winogronka dojrzewają, resztki plonów zebrane, czas na porządki i odpoczynek...

Moja Gwiazda obiektywu :evil_lol:

Posted

Aron notorycznie kradł nam patyki przygotowane na ognisko, po czym skutecznie przerabiał je na zapałki :)

W pewnym momencie wszystkie trzy ustawiły się w jednym rządku, nabrałam nadziei na zronbienie im w końcu grupowej fotki, jednak zanim wzięłam do ręki aparat, towarzystwo zajęło się swoimi ważnymi sprawami, i po minucie cmokania, gwizdania, szyszania, ciumkania zaprzestałam głupich sztuk i porzuciłam je jako nieskuteczne i nie wygrywające konkurencji z fascynującymi zajęciami moich psów...

Posted

jambi_ napisał(a):
jaaaa ??? antyreklame ????? toż ja w ramach działań zapraszająco reklamujących pozytywnie nastawionych!!! nie żebym coś złego na myśli miała! w życiu nigdy!
ale jeśli koleżanka się czuje urażona to ja gorąco przepraszam :modla: - i mogę poprzepraszać w tych innych galeriach także :p
a poza tym toż to szczera prawda była... wszak czyż nieprawdą jest jakoby koleżanka wzięła mnie na celownik po publikacji zdjęć cytuję: "wielkiego psa i bezbronnego dziecka" ? :eviltong:

hi hi ja się nie gniewam, ale po stwierdzeniach które padły ktoś gotów pomyśleć, że jakaś "nawiedzona" i "przewrażliwiona" jestem i jeszcze nie będą chcieli ze mną gadać :evil_lol:

ojj prawda z tym "celownikiem" jednak publikacja zdjęć ewidentnie to uzasadniała :eviltong:

a zdjęcia z działki superowe, widać pogoda dopisała, Aron odpoczywał pewnie po imprezie urodzinowej :cool3: a Balbina to niezła foto-modelka :loveu: i jaką ma grzywę bujną :loveu:

Posted

no prosze skad ja znam ten problem jak to zrobic by udalo sie uwiecznic je wsie razem??? hihihi
tez nigdy nie zdaze a moje zupelnie tak samo maja w d.. moje usilowania ufocenia ich w ogole, chyba nie bardzo sie przejmuja ze mnie na tym zalezy
zdjecia fajowe i licze na wiecej
no jesien na calego i zaczna sie problemy z mokrymi futrami i rzepami w nich, ugh nie ciesze sie z tego powodu wcale ale nie ma wyjscia trza przez to przejsc.
podrapaj siersciuchy od nas!

Posted

No i znowu kilka dni zastoju na czarnym wątku :roll:
musicie mi jednak wybaczyć i absencję i brak nowych opowieści, ostatnio pośród nawału służbowo-domowych obowiązków jedyne wolne chwile poświęcałam pakowaniu, wyprawom na pocztę, fotografowaniu, opisywaniu, czyli wszystkiemu temu dzięki czemu interes bazarkowy się kręci ;)

a oto efekt moich ostatnich dni:

BAZAREK DLA SZNAUCERÓW W POTRZEBIE:
GUSTAWA, któremu grozi odstrzał z ręki człowieka, biedny wystraszony psiak, bez swojego miejsca, bez człowieka...:-(
GAJI, maleńskiej sznupki obarczonej łatką "AGRESYWNA" :shake:
BIBI, staruszeczki, która zdołała zawładnąc moim sercem :p

BAZAREK DLA LEONA
przepięknego, młodego kudłacza w typie soft coated weaten teriera, uwolnionego z łańcucha, obecnie w hoteliku :)

BAZAREK DLA IGI
maleńkiej suni, która przez nieudolną "pomoc" pewnej dogomaniaczki przezyła straszliwy ból i traumę :angryy: , obecnie w hoteliku

wszystkie one potrzebują wsparcia, pomocy, opieki, swojego domu i człowieka :-(

jeśli możecie - pomóżcie! zapraszajcie na bazarek, podrzucajcie... proszę....

dla Gustawa, Gajki, Bibi
http://www.dogomania.pl/threads/193969-Biżu-Nike-Zara-Ikea-książki-NA-SZNAUCERY-do-20-10-g.17

dla Leonka
http://www.dogomania.pl/threads/193934-MINI-KSIĘGARENKA-dla-LEONA-kudłacza-z-łańcucha-DO-18.10-GODZ.-17.00

dla Iguni
http://www.dogomania.pl/threads/193936-Spinki-amp-extra-bajer-na-szminkę-dla-igi-do-15.10-godz.16

Dziękuję!

Posted

Ha! a ja mam dzisiaj mały jubileusz :p

w 2005 roku założyłam sobie konto na Dogomanii pod nickiem jambi (bez kreseczki), potem, w ferworze różnych zawirowań i jednej czy dwu omyłek, konto mi się zablokowało było, więc po bezskutecznej próbie odzyskania dostępu, 06.10.2009 roku założyłam nowe konto jambi (z kreseczką) i tym samym, acz nieco inaczej skadrowanym avatarkiem, co by jednak nawiązywało do poprzedniego bytu :p

Dokładnie dziś mija rok od dnia gdy w dziale "Administracja" w temacie "Łączenie kont" opublikowałam poniższego posta. Mimo kilkukrotnego przypominania się, przeszło to bez echa a mój głos został głosem wołającego na puszczy...
Nie doczekałam się żadnej reakcji. Rok. 12 miesięcy. 365 dni...

Nie zalezy mi już tak bardzo na połączeniu dwóch kont, jednak już kilka razy miałam niemiłą sytuację gdy dowiadywałam się że rzekomo "nie odpowiadam na pw" - okazywało się, że ludzie pisali na konto "jambi"...

Tak więc, mam Pierwszą Rocznicę Braku Reakcji Administracji.

A oto i ten post:

[quote name='jambi_']Witam,

Bardzo proszę o połączenie dwóch kont, które obecnie posiadam.

Jedno z nich: jambi założyłam w 2005 roku i aktywnie z niego korzystałam przez długi czas. Później z racji różnych "prywatnych spraw" wogóle nie korzystałam z forum. Kiedy znowu chciałam wejść na forum, okazało się, że nie pamiętam hasła! (w międzyczasie wymieniałam komputer, w starym hasło było zapisane). Niestety, maila, którego użyłam podczas rejestracji dawno już nie mam.

Drugie konto: jambi_ założyłam dzisiaj, w celu kontaktu z Administracją właśnie w tej sprawie.

Bardzo proszę o połączenie tych dwóch kont. Zależy mi na uzyskaniu dostępu do starego konta z racji prywatnych wiadomości, starych postów, avataru. Wolałabym również pozostać przy "starym" nicku jambi.
Z nowego konta natomiast aktualne są hasło i nowy e-mail.

W razie potrzeby jestem w stanie podać dawny (nieaktualny) już adres e-mail, a także adresatów i zawartość prywatnych wiadomości na starym koncie - gdyby była taka potrzeba do weryfikacji mojej osoby.

Z góry bardzo dziękuję za pomoc, bo ogromnie mi na tym zależy

http://www.dogomania.pl/threads/111820-Laczenie-dwoch-kont

:roll:

Posted

[quote name='zerduszko']Nio to ja gapa składam dziś najlepsze w takim razie ;) Zdrówka przede wszystkim, reszta przyjdzie sama ;)[/QUOTE]

Ja też gapa, dopiero dziś, ale z całego ślę serca życzonka dla Aronka:BIG::new-bday::BIG:

Super zdjęcia Twoich czarnuszków:loveu:
A jubileusz:cool2::evil_lol: