Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='wojtuś']Dzięki Evelka :loveu:
A ja gdybym miał jakiś dylemat przy sprawdzaniu domków to pięknie Cię poprosze o pomoc:)
Z pozdrowieniami;);)[/QUOTE]

Nie ma za co i nie ma problemu z ewentualną pomocą;)

A póki co to będę mocno trzymała kciuki za dzisiejszą wizytę!
Oby wszystko było w porządku!

• Replies 457
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kanna']czyli ciotka do wizyty jest?[/QUOTE]

a nawet jest to chyba Wujek:evil_lol::cool3::D

Dziękuję kanna za odzew:loveu:

Posted

[quote name='Bonsai']Tak, ja też już rozmawiałam z Wojtusiem i wszystko bardzo okej - teraz trzymajcie mocno kciuki, by Pixel lubił koty! :)[/QUOTE]

Pozostaje mi tylko powiedziec..... A nie mówiłam że fajny domek :cool3::lol:

Posted

[quote name='Piromanka']Pixel, pakuj manatki i w drogę!!![/QUOTE]
No właśnie! Jesoooo, trzymam mocno kciuki za kontakty z kotem. Pixel, nie próbuj się wygłupiać :)

Posted

Sąsiadka nie odbiera telefonu, będziemy jeszcze dzwonić.

Za to właśnie wróciliśmy od weta. Pixel był wzorowy, nawet nie pisnął przy szczepieniu - za bardzo był zainteresowany żarciem. :razz: I weta traktuje jak wielki podajnik smakołyków. :) Koszty: 26 zł wścieklizna, 50 zł choroby zakaźne, 4 zł książeczka = dziś wydaliśmy 80 zł.

Posted

[quote name='kamilawa']No właśnie! Jesoooo, trzymam mocno kciuki za kontakty z kotem. Pixel, nie próbuj się wygłupiać :)[/QUOTE]

Piksel inteligentny jest.
Napewno wie, że koty są niejadalne.

Posted

[quote name='Dogo07']Napiszę krótko i na temat:
krakowski domek dla Pixelka ok. :).
To info po wizycie dwóch wujków, w tym jednego przyszywanego :p.[/QUOTE]
Dogo07 - Twój TZ jest bardzo miły, sympatyczny, oddany zwierzakom- razem bylismy na wizycie i pewnie razem znowu obejrzymy jakiś domek:)

[quote name='nina_q']Pozostaje mi tylko powiedziec..... A nie mówiłam że fajny domek :cool3::lol:[/QUOTE]
Madziu ale cos chyba musiałaś wiedzieć o domku bo pierwsza mi przysłałaś kontakt:);)

[quote name='kamilawa']Moja sunia podobno tez inteligenta, a kota zeżarłaby na śniadanie ;) Niestety.
Ale coś czuję, że Pixelek nie będzie miał pretensji do kotów...[/QUOTE]
Tak Kamilo:)
tez mysle że Pixelek dogada się z kotem, a jak nie - to moze być jak u moich sąsiadów (tak też rozważalismy z Olą)
kot rezydent będzie dominował a Psiak będzie mu uległy, nie będzie mu wchodził w drogę.
a to takie nasze gdybynia, co bedzie - tego na pewno nie przewidzimy teraz,
zwierzaki muszą sie zobaczyć, pomieszkać ze sobą, ułożyć jakąś hierarchię.

Domek super, Pani teraz na urlopie to będzie czas na aklimatyzacje Psiaka.
W domku mieszka równiez druga młoda Pani, moze siostra, obydwie bardzo...... super,
no... musze tak powiedzieć bo Kamila mi kazała zwrócić uwagę na ogólną prezentację Pani/Pań,
Nie ma Kamilo nic do zarzucenia;);)

Domek z balkonem, obok bloku duzo miejsca do spacerów, nawet po ogrodzonym terenie, - Pixelek miałby doskonałe warunki,
pozostaje tylko podjąć ryzyko jak dogadają sie z kotem, ale myślę że warto spróbować:)

Pięknie Wszystkich pozdrawiam:)

Posted

No i nie udało nam się zrobić dziś spotkania z kotem... Trochę się denerwuję już, że nie zdążymy przed transportem, ale kombinuję jak tylko się da! Najgorsze jest to, że młody boi się jeździć komunikacją miejską, to bardzo zawęża krąg osób, które mogą nam udostępnić kota. ;)

Posted

dzięki wojtuś za wizytę i pomoc:loveu:

widzę, że domek dobrze się zapowiada:multi:

oby tylko kot był przyjaźnie obojętny i nie uciekający, to sądzę, że się z Pixelkiem dogadają:cool3:

Posted

Pixelku nie gniewaj się ,
[B]zapraszam wszystkich chętnych na imprezę - urządzamy chrzciny :) [/B]

[url]http://www.dogomania.pl/threads/188676-Urz%C4%85dzamy-chrzciny-impreza-ko%C5%84cowa-11-.07-zapraszamy-matki-i-ojc%C3%B3w-chrzestnych[/url]

Posted

O, dopiero teraz zobaczyłam post Wojtusia, pisaliśmy w podobnym czasie. :)

Jeszcze raz - tym razem oficjalnie - dziękuję*Ci bardzo za sprawdzenie domku. :) Oczywiście TŻ Dogo7 również przekażcie podziękowania.

Posted

[quote name='wojtuś']

Madziu ale cos chyba musiałaś wiedzieć o domku bo pierwsza mi przysłałaś kontakt:);)

[/QUOTE]

Sama pokazałam Asi Pixelka, bo znam ją na wylot i wiedziałam czego szuka. Tak ok 25 lat znajomości wystarczy :D a i o domku wiedziałam wszystko i znam wszystkich domowników. Wiem że to jest bardzo dobry dom i Pixel będzie szczęśliwy :cool3:
Dzięki za wizytę :loveu:

Posted

[quote name='bico']dzięki wojtuś za wizytę i pomoc:loveu:

widzę, że domek dobrze się zapowiada:multi:

oby tylko kot był przyjaźnie obojętny i nie uciekający, to sądzę, że się z Pixelkiem dogadają:cool3:[/QUOTE]
Madzia :loveu:
Ale nie ma za co dziekować, to przecież nasz psi, albo dogomaniacki obowiązek,
sam sie już przekonałem że domki trzeba sprawdzać i zwracac uwage głównie na warunki w jakich będzie Psiak i ogólnie prozwierzęce nastawienie u przyszłych właścicieli - reszta to już z biegiem czasu się ułoży:)