Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 315
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobrze ze udalo sie chlopaka tak szybciutko przewiezc do Danusi, teraz bedzie juz tylko lepiej! Szkoda ze sie tak musial nacierpiec :(

Sorki za Off ale dosc wazne.
Znacie kogos kto moglby zrobic wizyte przedadopcyjna w Pile i w Sanoku?? Szukam od kilku dni i nic :(

Posted

matko martwica??a co by było, gdyby nie miał tej operacji??dałoby się z tym żyć,czy powoli by go to niszczyło?

a co on taki kolorowy, zielono żółty:)?opatrunek?
Kochanego ma pysia, takie wdzięczne psisko

ehh najgorsze jest to, że jak rozmawiałam z tym naszym schroniskowym wetem to mówił, że na banka to nie jest noga odrąbana np. siekierą, bo naczynia krwionośne i cała reszta były po pozamykane, inaczej by się wykrwawiał, tylko pytam...czemu tego nie dokończył:( zapomniał...czy co?? kurcze jak tu namierzyć tego "lekarza"??

Posted

[quote name='furciaczek']
Sorki za Off ale dosc wazne.
Znacie kogos kto moglby zrobic wizyte przedadopcyjna w Pile i w Sanoku?? Szukam od kilku dni i nic :([/QUOTE]

a ta wizyta przed adopcyjna w Sanoku to nie przypadkiem dla gościa co ma studio tatoo???

a co do psiaka, to kości biodrowej się nie usuwa??

Posted

[quote name='Asior']
a co do psiaka, to kości biodrowej się nie usuwa??[/QUOTE]nie, niekoniecznie. ważne by pies nie starał się opierać na kikucie, w tym wypadku amputacja w stawie kolanowym wystarczyła.
właśnie rozmawiałam z danusią. psiak jest nowym ulubieńcem wszystkich wolontariuszek, jest strasznie słodki:loveu::loveu:
łapuś czuje się dobrze(jest na lekach p. bólowych) rana wygląda ładnie. będzie dobrze:lol:
świetnie sobie radzi na 3 łapkach, pewnie niedługo zapomni, ze brakuje mu jednej ;)

Posted

dostałam wiadomość, że pies potrzebuje pomocy. jakiego rodzaju pomocy potrzebujecie? mogę zasponsorować karmę lub np. klatkę kennelową do przewozu psów(nie dla schroniska-jednak chętnie dla jakiejś fundacji lub znanej organizacji pro zwierzecej).

Posted

[quote name='arjuna']dostałam wiadomość, że pies potrzebuje pomocy. jakiego rodzaju pomocy potrzebujecie? mogę zasponsorować karmę lub np. klatkę kennelową do przewozu psów(nie dla schroniska-jednak chętnie dla jakiejś fundacji lub znanej organizacji pro zwierzecej).[/QUOTE]
arjunko kochana, łapek jest już przewieziony. karma jak najbardziej się przyda. klatka równiez by się przydała bo regularnie mamy z nią kłopot ale my niestety nie jesteśmy jeszcze ani organizacją ani fundacją. same działamy jak możemy z pomocą głównie dogomaniaków ale nie tylko :)
w moim podpisie jest nasz ogólny watek rozliczeniowy, który zaczyna się od bardzo przykrej sprawy-kradzieży jakiej dopuściła się ab-agnieszka, która zawinęła się z kasa naszych psiaków(ciekawa lektura jak ktos ma na to czas).
w kazdym razie z wdzięcznością przyjmiemy każdą pomoc :) :)

Posted

aaaa-cześć
skoro Ty sie tym zajmujesz, to nie ma problemu.

kupię Wam klatke kennelową i moze starczy też na wór karmy. musicie jednak poczekać z 2 tygodnie aż mi spłyną pieniądze od ludzi.

Posted

myślę, że karma to dobry pomysł, w takich miejscach jak u mariamc karmy chyba nigdy nie za wiele, a fajnie by było jakby Łapek pojadł coś lepszej jakości:)

ale mi lżej na duchu jak wiem, że jemu teraz jest tak cudownie!!!świetne wieści, spadliście nam z nieba w odpowiednim, a raczej ostatnim momencie:(

Posted

[quote name='arjuna']aaaa-cześć
skoro Ty sie tym zajmujesz, to nie ma problemu.

kupię Wam klatke kennelową i moze starczy też na wór karmy. musicie jednak poczekać z 2 tygodnie aż mi spłyną pieniądze od ludzi.[/QUOTE]
super:) będziemy ogromnie wdzięczne:loveu::loveu:
w takim razie cierpliwie czekam. dziękuję ci że o naszych psiakach pomyslałaś:lol:

Posted

[quote name='Ilona.S']Ja też poproszę na PW nr konta, co prawda nie dużo mogę wpłacić ale na pewno każdy grosz się przyda :)[/QUOTE]
juz ci wysyłam pw. dziękuję :)

[quote name='piechcia15']Agato chciałam Ilonie odpisać,ale nie mogę znaleźć nr konta na tym wątku rozliczeniowym:( możesz tu wkleić dane do wpłat? a my podamy je do 1 postu(a)[/QUOTE]
nie, nie podaję tych danych publicznie. wolę na pw ;)

Posted

piechcia15 napisał(a):
kochany bardzo, a może zaczniemy szukać mu domku?bo wiadomo, że to potrwa??tylko przydałyby się lepsze fotki, takie pozowane:)

jak się rana wygoi to na pewno będą lepsze zdjęcia bo bez kołnierza. może fiks i pinkmoon znów odwiedzą szczecinek i obfocą chłopaka...?:cool3::cool3: