Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 315
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale póki jesteśmy bezradni to można imię wymyślić.
Kasy nie ma, miejsca nie ma ...cóż można zrobić?
a to niestety nie jest taka kruszyna, którą się weźmie do domu ponad program.

Posted

kopiuje z niebieskiego:

"modliszka" napisał(a):
operacji nie było, bo schroniskowy wet na urlopie :evil:

łapa w takim stanie jak ostatnio, mięso na wierzchu...

:placz::placz:

Posted

to jest schronisko ? ... to obóz koncentracyjny a nie schronisko
nic nie robią z łapą bo wet na urlopie ??? a co on jedyny w okolicy czy monopol na leczenie ma ? ... a jak w czasie jego urlopu będą w cierpieniu odchodzić psiaki to za przeproszeniem niech sobie zdychają bo on odpoczywa ?? :angryy::angryy:

Posted

niestety sytuacja jest kiepska, my wolontariuszki nie mamy aż tyle kasy na Psim Koncie aby leczyć go na własny rachunek, a jak już go brać to leczyć do końca. Tam sprawuje władze jeden wet, który ma z nimi umowę:(

Posted

mnie tylko dziwi postawa schroniska a może dokładniej kierownictwa
rozumiem vet też człowiek i na odpoczynek zasłużył
ale jeśli w tym czasie jest "coś pilnego" to raczej powinni chyba skorzystać z wizyty u innego weta
u nas tak jest z tego co wiem

Posted

[quote name='piechcia15']niestety sytuacja jest kiepska, my wolontariuszki nie mamy aż tyle kasy na Psim Koncie aby leczyć go na własny rachunek, a jak już go brać to leczyć do końca. Tam sprawuje władze jeden wet, który ma z nimi umowę:([/QUOTE]
Piechcia, a ile inny wet wziąłby za operację, możesz się dowiedzieć?

Posted

mogę tylko nie wiem ile on wazy. Będą chciali go najpierw obejrzeć i ocenić skalę operacji, a to raczej nierealne,chyba że ktoś mi pomoże,ale to dopiero w sobotę możliwe:( bo tak to nie mam czasu i jak go zabrać do weta

Posted

słuchajcie, trzeba pomóc temu psu! mariamc ma wolna izolatke dla chorego psa, jest szansa!
proszę o deklaracje, zabierzemy psiaka do szczecinka, gdzie łapa zostanie w odpowiednim miejscu amputowana i pies w odpowiednich warunkach dojdzie do zdrowia.

czy ktoś pomógłby w transporcie tego biedaka? trasa pabianice-szczecinek lub ewentualnie pabianice-poznań lub jeszcze pabianice-śrem?
bardzo proszę! ten pies juz tak długo cierpi. trzeba mu pomóc!