pinkmoon Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Kompletnie nie mam już kasy żeby deklarować :placz: Dziewczyny, dziękuję że go zabieracie, strach pomyśleć co by z nim było... Teraz mogę tylko trzymać kciuki żeby się wszystko udało! Quote
oska1983 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Jakie się tu zrobiło poruszenie;) super że go zabieracie Quote
furciaczek Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Mam nadzieje ze uda sie szybciutko transport zalatwic:kciuki: Quote
agaga21 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 jak na razie pan adam nie odbiera. może nie odbiera przed 10... martwię się. czy mamy jakąś jeszcze osobę z łodzi lub okolic, która wozi psiaki? Quote
baster i lusi Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 No nie to już karygodne,żądać opłaty za chorego psa a sami mu nie pomogą. Quote
furciaczek Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 I co, udalo sie dodzownic?? Ja sie rozgladam z kims z Lodzi ale narazie nic nie znalazlam... Quote
agaga21 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 udało mi się dodzwonić do pana adama!!! wstepnie jesteśmy umówieni na poniedziałek. teraz dziewczyny z pabianic-wasza głowa w tym by wydano psiaka bez problemów ;) czy któraś z was mogłaby być w poniedziałek w schronisku? podejrzewam, że jakoś rano lub przed południem? Quote
ania z poznania Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 O, jak super! Łapku, pakuj, manatki :)! Quote
agaga21 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 [quote name='ania z poznania']O, jak super! Łapku, pakuj, manatki :)![/QUOTE] bardzo jestem zestresowana tym psem, jego stanem i tym czy wszystko sie uda. odetchnę gdy już będzie pod opieka danusi. Quote
furciaczek Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Oby wszystko przebieglo bez najmniejszych komplikacji... Czy przez te 3 dni nie beda w schronie przeprowadzac zabiegu?? Boje sie zeby jeszcze nie pogorszyc jego stanu ehh Quote
agaga21 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 [quote name='furciaczek']Oby wszystko przebieglo bez najmniejszych komplikacji... Czy przez te 3 dni nie beda w schronie przeprowadzac zabiegu?? Boje sie zeby jeszcze nie pogorszyc jego stanu ehh[/QUOTE] ja tez się własnie tego obawiam, dlatego cała nadzieja w dziewczynach z pabianic by "ugadały" sprawę psa tam na miejscu...dlatego tez tak zalezy mi na tym by jak najszybciej psa zabrac. Quote
piechcia15 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 nie lamentujcie o skandalach których nie ma.... psa wydadzą bezpłatnie, bez problemów... zakończył kwarantannę i może jechać. Dostałam informację, że pies przez cały czas był na lekach (jakichś) i rana goi się dobrze, a czy tak jest same ocenicie. Jutro będę w schronie to spróbuję (nie obiecuję) się dowiedzieć jakie leki przyjmował i powiem, że w pn chłopak wyjeżdża:) Myślę, że kasia będzie mogła być bo ma wakacje i mówiła coś o poniedziałkowej wizycie w schronie. a jak stoimy z kasą?ile mamy?trzeba coś dorzucić? czy ktoś ma "uprawnienia" do robienia allegro cegiełkowego?? Quote
ania z poznania Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 My do cegiełkowego nie mamy, nadrabiamy zawsze bazarkami, tak, że jeżeli jakaś Cioteczka chciałaby zrobić bazarek dla Łapka to baaardzo byśmy się cieszyły :). Quote
agaga21 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 piechcia, nikt nie lamentuje, po prostu z daleka trudno wszystko dograć a wszyscy wiemy, że niespodzianki lubią sie zdarzać w najgorszych momentach ;) dziękuję, że załatwiłaś w schronisku, przynajmniej wiemy na czym stoimy. dzis lub jutro zadzwonię jeszcze do p. adama by uzgodnic godzine wyjazdu :) jesli chodzi o finanse to furciaczkowej wpłaty sfinansują podróż. mam obiecane od 2 osób z niebieskiego jakies wpłaty i vectra pisała ze 50 przeleje. także jakis poczatek mamy. brakuje "tylko" stałych deklaracji na hotelik, no i nie mam pojęcia ile wyniosą koszty leczenia i operacji u mariamc. bazarki bardzo mile widziane ;) łapek będzie rozliczany razem z pozostałymi naszymi psiakami na watku rozliczeniowym. Quote
furciaczek Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Ja to zawsze panikuje, martwie sie i przewiduje najgorsze piechciu:oops: Quote
piechcia15 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 ja też w przyszłym tygodniu od czw. mam wolne to odnowię bazarek,a aczkolwiek ostatnio nikt już nic nie kupuje:( w wolnej chwili powysyłam akt błagalny do ludzi:) i proszę aby każdy z nas wysłał choć kilka PW z taką samą prośbą. Im więcej tu ludzi tym lepiej. A kasę zawsze jakoś się uzbiera. 200zł to nie dramat. Quote
furciaczek Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 I jak tam, wiadomo juz jak tam z odbiorem?? Quote
agaga21 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 furciaczku, ja ci bardzo dziękuję za kontakt do adama :) tak jak pisze piechcia, łapuś pojedzie prawdopodobnie z samego rana do szczecinka.trzymajcie kciuki by nie było niespodzianek. Quote
baster i lusi Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Co tam u chłopaka ,czy już w drodze?Dajcie mu jakieś imie. Quote
agaga21 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='baster i lusi']Co tam u chłopaka ,czy już w drodze?Dajcie mu jakieś imie.[/QUOTE] chwilę temu rozmawiałam z adamem. mieli mały poślizg, niedawno wyjechali ale najwazniejsze, że są w drodze a danusia czeka na nich w szczecinku :) pies ma na imię ŁAPEK ;) Quote
Recommended Posts