Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kompletnie nie mam już kasy żeby deklarować :placz:
Dziewczyny, dziękuję że go zabieracie, strach pomyśleć co by z nim było... Teraz mogę tylko trzymać kciuki żeby się wszystko udało!

• Replies 315
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

udało mi się dodzwonić do pana adama!!! wstepnie jesteśmy umówieni na poniedziałek. teraz dziewczyny z pabianic-wasza głowa w tym by wydano psiaka bez problemów ;)
czy któraś z was mogłaby być w poniedziałek w schronisku? podejrzewam, że jakoś rano lub przed południem?

Posted

[quote name='ania z poznania']O, jak super! Łapku, pakuj, manatki :)![/QUOTE]
bardzo jestem zestresowana tym psem, jego stanem i tym czy wszystko sie uda. odetchnę gdy już będzie pod opieka danusi.

Posted

[quote name='furciaczek']Oby wszystko przebieglo bez najmniejszych komplikacji...
Czy przez te 3 dni nie beda w schronie przeprowadzac zabiegu?? Boje sie zeby jeszcze nie pogorszyc jego stanu ehh[/QUOTE]
ja tez się własnie tego obawiam, dlatego cała nadzieja w dziewczynach z pabianic by "ugadały" sprawę psa tam na miejscu...dlatego tez tak zalezy mi na tym by jak najszybciej psa zabrac.

Posted

nie lamentujcie o skandalach których nie ma....
psa wydadzą bezpłatnie, bez problemów... zakończył kwarantannę i może jechać.
Dostałam informację, że pies przez cały czas był na lekach (jakichś) i rana goi się dobrze, a czy tak jest same ocenicie.
Jutro będę w schronie to spróbuję (nie obiecuję) się dowiedzieć jakie leki przyjmował i powiem, że w pn chłopak wyjeżdża:)
Myślę, że kasia będzie mogła być bo ma wakacje i mówiła coś o poniedziałkowej wizycie w schronie.

a jak stoimy z kasą?ile mamy?trzeba coś dorzucić?

czy ktoś ma "uprawnienia" do robienia allegro cegiełkowego??

Posted

piechcia, nikt nie lamentuje, po prostu z daleka trudno wszystko dograć a wszyscy wiemy, że niespodzianki lubią sie zdarzać w najgorszych momentach ;)
dziękuję, że załatwiłaś w schronisku, przynajmniej wiemy na czym stoimy. dzis lub jutro zadzwonię jeszcze do p. adama by uzgodnic godzine wyjazdu :)

jesli chodzi o finanse to furciaczkowej wpłaty sfinansują podróż. mam obiecane od 2 osób z niebieskiego jakies wpłaty i vectra pisała ze 50 przeleje. także jakis poczatek mamy. brakuje "tylko" stałych deklaracji na hotelik, no i nie mam pojęcia ile wyniosą koszty leczenia i operacji u mariamc. bazarki bardzo mile widziane ;) łapek będzie rozliczany razem z pozostałymi naszymi psiakami na watku rozliczeniowym.

Posted

ja też

w przyszłym tygodniu od czw. mam wolne to odnowię bazarek,a aczkolwiek ostatnio nikt już nic nie kupuje:( w wolnej chwili powysyłam akt błagalny do ludzi:) i proszę aby każdy z nas wysłał choć kilka PW z taką samą prośbą. Im więcej tu ludzi tym lepiej. A kasę zawsze jakoś się uzbiera. 200zł to nie dramat.

Posted

furciaczku, ja ci bardzo dziękuję za kontakt do adama :)
tak jak pisze piechcia, łapuś pojedzie prawdopodobnie z samego rana do szczecinka.trzymajcie kciuki by nie było niespodzianek.

Posted

[quote name='baster i lusi']Co tam u chłopaka ,czy już w drodze?Dajcie mu jakieś imie.[/QUOTE]

chwilę temu rozmawiałam z adamem. mieli mały poślizg, niedawno wyjechali ale najwazniejsze, że są w drodze a danusia czeka na nich w szczecinku :)
pies ma na imię ŁAPEK ;)