Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Romka napisał(a):
Nika w poście 62 są linki dalej trzeba poszukać linków do 2 części ogłoszeń!Nie sprawdziłaś dokładnie!

Romka, ale to są te stare ogłoszenia od MyszkiMiki, były zamawiane nowe od DG32 i nie ma linków (albo jestem ślepa).

• Replies 681
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny zobaczcie co znalazłam.Wrzućcie tam Debrę i to szybko bo kolejka juz duża:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/191959-Pomog%C4%99-w-og%C5%82aszaniu-bezdomnych-zwierz%C4%85t-%29-77-stron-adopcyjnych[/url]!

Posted

[quote name='Romka']Dziewczyny zobaczcie co znalazłam.Wrzućcie tam Debrę i to szybko bo kolejka juz duża:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/191959-Pomog%C4%99-w-og%C5%82aszaniu-bezdomnych-zwierz%C4%85t-%29-77-stron-adopcyjnych[/url]![/QUOTE]

Dzięki Romka, napisze tekst i ją tam wrzucę !
Te poprzednie ogłoszenia niektóre powygasały, ale myślę że i tak trzeba porobić ogłoszenia z nowym zdjęciami.

Słuchajcie, jej można chyba szukać domu nawet z innymi psami, co myślisz Sylwia ? Ja jak ją obserwowałam, to ona chyba bardziej chce się bawić niż zaatakować. Trochę dominuję, ale myślę że można szukać jej domu z psami jej wielkości/większymi.

Posted

[quote name='nika28']Strona pierwsza nie jest zaktualizowana, bo Andzike nie ma... Jak wróci to dopiszemy, bo raczej doszła.[/QUOTE]

Andzike już wróciła, ale kompletnie nie może się ogarnąć z tymi wpłatami :(
Nika, czy Ty robiłaś może jakieś zestawienie, tak żebym mogła tylko przekleić? czy mam przeszperać cały wątek?

Posted

[quote name='Andzike']Andzike już wróciła, ale kompletnie nie może się ogarnąć z tymi wpłatami :(
Nika, czy Ty robiłaś może jakieś zestawienie, tak żebym mogła tylko przekleić? czy mam przeszperać cały wątek?[/QUOTE]

O, witamy Andzike :loveu:
Napiszę do Kasi żeby podali mi kto wpłacił, jak będę miała to Ci wyślę i wkleisz na pierwszą :)

Posted

[quote name='nika28']O, witamy Andzike :loveu:
Napiszę do Kasi żeby podali mi kto wpłacił, jak będę miała to Ci wyślę i wkleisz na pierwszą :)[/QUOTE]

Super, wielkie dzięki :)
Zupelnie się nie mogę odkopać na dogo po dwóch tygodniach ;)

Posted

[quote name='nika28']Dzięki Romka, napisze tekst i ją tam wrzucę !
Te poprzednie ogłoszenia niektóre powygasały, ale myślę że i tak trzeba porobić ogłoszenia z nowym zdjęciami.

Słuchajcie, jej można chyba szukać domu nawet z innymi psami, co myślisz Sylwia ? Ja jak ją obserwowałam, to ona chyba bardziej chce się bawić niż zaatakować. Trochę dominuję, ale myślę że można szukać jej domu z psami jej wielkości/większymi.[/QUOTE]
Widziałam,wrzuciłyście.Tekst bardzo prawdziwy wydaje mi się.Jutro jadę do Florci to i Debrze zrobię zdjecia.

Posted

Tu jest link do ogłoszeń Debry:
20 [COLOR=Red]Debra-[/COLOR] na zlecenie[B] Romka[/B]
[B][URL="http://www.dogomania.190525-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-na-d%C5%82ug-Zulusa-5z%C5%82-komplet-do-31.08%21%21%21?p=15196487&viewfull=1#post15196487"]ogłoszenia-klik[/URL][/B]
realizacja: [I]DG32[/I]

Posted

[quote name='sylwiaso']Debrunia pozdrawia wszystkie kochane cioteczki!!![IMG]http://img801.imageshack.us/img801/3606/dscn2319.jpg[/IMG][/QUOTE]

Cudo :)
My także ją pozdrawiamy :loveu:

Posted

To ostatnie zdjęcie jak najbardziej do ogłoszeń się nadaje,Borówka wymień zdjęcie na wątku ogłoszeniowym.Byłam wczoraj u Florci zrobiłam tez mnóstwo zdjęć Debrze czekajcie na relację...

Posted

Witam i ja :) Debra jest fantastyczna :) umie sama sobie drzwi do domu otwierać :) haha jest spragniona bliskości człowieka jak niewiem :) po moim urlopie będzie kąpanko Debry, już się umówiłyśmy z sylwiaso wstępnie :) Dziewczyny koniecznie trzeba Debrę zakropić przeciwko pchłom i kleszczom, wczoraj paskudnego kleszcza jej wyciągnęłyśmy! Sylwiaso przy najbliższej okazji to załatwi :) poza tym cóż, psinka przesympatyczna i taka żywiołowa :) ranka po sterylce juz zabliźniona ale jeszcze trzeba na nia uważać :) cioteczka sylwiaso nad wszystkim czuwa :)