wujek & ciocia Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 [quote name='Gem']Ciężko będzie zrobić rozliczenie w tej chwili, bo za leczenie w Myślenicach zapłacimy dopiero odbierając psa. Na tę chwilę zakupiono 80 cegiełek, czyli na konto Czarliego powinno wpłynąć 400 zł z aukcji cegiełkowej. Te pieniądze zostaną przeznaczone na zapłacenie za leczenie i pobyt psiaka w Myślenicach.[/QUOTE] a czy wiadomo ile wpłynęło z wpłata poza cegiełkowych ? Quote
wujek & ciocia Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 [quote name='wujek & ciocia']dorzuciłem jeszcze 3 cegiełki na allegro :)[/QUOTE] ponownie dorzuciłem 3 cegiełki, trzymaj się Czarli :) Quote
missy87 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 czy macie jakieś podejrzenia co mogło mu się stać? Quote
amica Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 [quote name='papatkiole']20 cegiełek kupił mój przyjaciel ;) , na dniach jeszcze jeden przyjaciel kupi pewnie podobną sumę lub większą. Niestety trezba zaczekac bo kolega zza oceanu i musi przez paypala którego nei mam stąd zwłoka bo będzie przez kolejnego znajomego przesyłane. Pozdrawiam[/QUOTE] Ale masz fajnych kolegów:) Wspaniałe wsparcie! Czy wiadomo jak goi się rana? Mocno trzymam kciuki za polepszające się samopoczucie Czarliego. Quote
Fiona.22 Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 Dzwoniła Pani doktor :cool1: Czarli w przyszłą sobotę dostaje wypis w łapę i wraca do Kielc :cool3: Quote
marra Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Też jestem ciekawa co mu się stało ,są jakieś pojerzenia hmmm ?? Quote
kameralna Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 [quote name='Fiona.22']Dzwoniła Pani doktor :cool1: Czarli w przyszłą sobotę dostaje wypis w łapę i wraca do Kielc :cool3:[/QUOTE] A więc ten etap byłby za Czarlim. Następny to DT/DS? Quote
Rudzia-Bianca Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Tak tak ja też rozmawiałam z wetkami naszymi ;) i są zachwycone tempem leczenia, jutro postaram się fotorelację uczynić ;) Quote
Fiona.22 Posted June 27, 2010 Author Posted June 27, 2010 Dobrze, że chociaż Czarli ma się dobrze... u nas niestety kolejne tragedie U mnie na osiedlu koczują dwa onkowate psy odwiązane z pobliskiego lasu :placz: Niestety sytuacja tragiczna bo psy są duże i schron już poluje na nie bo oczywiście przeszkadzają :shake: Oba młode ok 8-10 mies Jeden pseudo onek i drugi pseudo belg A nie dość tego pod szpitalem ktoś wywalił pseudo ratlerka ok 6 mies...pewnie urósł za duży :placz: Quote
marra Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Śliczne te trzy pieski !!! Robi się coś w ich kierunku ? Czekamy na foty czarliego :) Quote
dudson13 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Czarli, może przyniesiesz szczęście też Cykorkowi/??Cykorek zbiera na lepsze życie w hotelu, z guzem przecież nie ma szans na dom... http://www.dogomania.pl/threads/128596-12-letni-Cykror-ma-guza.Jeżeli-315-osób-podaruje-Mu-1-zł-mies-Cykor-będzie-bezpieczny Zaglądajcie kochani Quote
Fiona.22 Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 Onki cudem udało się upchnąć do dt. Teraz nie wiem zupełnie jak je utrzymamy :placz: Dostały 50 zł na karmę od Czarnej Żaby. Kupilismy 15 kg Chapi-starczy im to na jakieś 2 tyg a co dalej nie wiem :-( U weta wzięłam na kreskę preparaty na odpchnenie i odrobaczenie-120 zł wyszło Z pieniędzy, które wpłynęły do mnie na konto dla chorych kociaków, pożyczyłam trochę na zakup obroży i misek. Istna masakra ale dwa duże psy, przyklejające się do wszystkich wzbudzały panikę straszną na osiedlu. Mamy z dziecmi sie bały, własciciele psów też, nie mówiąc już o tych co psów nie lubią... Pewnie dlatego, że kieleckie schronisko działa bardzo opieszale jeszcze dzisiaj biegały... Teraz mam stres straszny bo nie wiem jak damy rade wyżywić te psy, nie mówiąc o kosztach weterynaryjnych :shake: Na szczęście Czarli jest zabezpieczony z każdej strony. W sobotę wraca i mam nadzieje, że dogada się z onkami :cool3: Quote
maarit Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 matko... pierwsze zdjcia po prostu zwalają z nóg :( Biedactwo :( Quote
Rudzia-Bianca Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Od wczoraj próbuję wstawić zdjęcia, dogo szaleje mi od kilku dni :( Rana Czarlika wygląda super, goi się bardzo dobrze. Czarli jest rewelacyjnym pacjentem, cierpliwym , grzecznym . Z kotem dogaduje się świetnie, ale wetki stwierdziły że czasem nie podobają mu się jakieś psy i szczeka na nie , ale nie jest do nich puszczany więc nie wiem jak będzie reagował na " wolności " . Może teraz się uda z fotkami ... Quote
Fiona.22 Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 Łoooooooooo :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: rewelacyjnie to wygląda, az w szoku jestem, ze po ranie prawie śladu nie ma :multi: Quote
kameralna Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 O, niesamowita zmiana :-o Rana pięknie się goi! Wielkie podziękowania dla lekarzy i tych najbliższych duszyczek doglądających Czarliego :loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='kameralna']O, niesamowita zmiana :-o Rana pięknie się goi! Wielkie podziękowania dla lekarzy i tych najbliższych duszyczek doglądających Czarliego :loveu: O tak zmiana jest niesamowita :) Czarliku mam nadzieję że nie masz za złe ciotce ;) Zapraszam na bazarek dla Kielc http://www.dogomania.pl/threads/187790-Dla-Kielc-tort-psi-album-gad%C5%BCety-RC-do-8-lipca-2010-g.-23.00 Quote
wujek & ciocia Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='kameralna']O, niesamowita zmiana :-o Rana pięknie się goi! Wielkie podziękowania dla lekarzy i tych najbliższych duszyczek doglądających Czarliego :loveu:[/QUOTE] przyłączam się :) Quote
majku33krakow Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 ten psiurek jest kochany,teraz tylko go do raju trzeba zawiesc. Quote
malami Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='wujek & ciocia']przyłączam się :)[/QUOTE] I ja też. Super to wyglada w porownaniu z tym co bylo na początku. Sledzie sobie watek od tygodnia. To teraz bedzie trzeba szukać domu. Quote
Recommended Posts