Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']Kameralna ale ja nie wiem na kogo ogłaszać Czarliego, chyba na Fionę lub Gema -mam nadzieję że pojawią się tu . Do tekstów nie mam talentu ani teraz niestety głowy żeby coś wymyślić :( Gdzieś były ogłoszenia Czarlika, postaram się ich poszukać .
Przydało by się tez Allegro no i ludzie na wątku ...

znalazłam takie ogłoszenie
[B]Charli[/B]

[B]płeć:[/B] pies
[B]wiek:[/B] 1 rok 1 miesiąc
[B]rasa:[/B] mieszaniec

[B]miasto:[/B] Kielce

[B]sterylizacja:[/B] nie
[B]szczepienia:[/B] nie
[B]odrobaczenie:[/B] nie

[B]opis: [/B]
Czarli to młody, bardzo przyjazny i łagodny pies. Trafił do nas z poważną raną na szyi. Czarli musiał trafić do szpitala, ponieważ istniało bardzo duże ryzyko, ze rana zacznie gnić.
Czarli to bardzo spokojny pies, nie wykazuje cienia agresji. Kocha ludzi i jest bardzo przytulaśny. Toleruje inne psy i koty.

Możliwy dowóz w Polsce. Z opiekunem zostanie podpisana umowa adopcyjna.

[B]kontakt:[/B]
tel. 783467537

_____

nie wiem na kogo są namiary .

Tekst na pewno mało zachęcający

może coś takiego ... nic innego nie wymyślę

Mam na imię Czarli, jestem młodym około 1,5 rocznym psem . Kiedy zostałem znaleziony miałem wielką ranę na szyi , jednak teraz została ona tylko złym wspomnieniem, jestem całkowicie zdrowy.. Mieszkam w lecznicy weterynaryjnej bo nikt mnie nie chce, chociaż jestem dobrze wychowanym, spokojnym i bardzo wesołym , nauczonym czystości i chodzenia na smyczy psem . Lubię koty, mam z nimi dobry kontakt, z psami to zależy jak mnie nie atakują to też je lubię . Ludzi uwielbiam , marzę o tym żeby mieć swojego człowieka do którego będę mógł się przytulić gdy tylko będę chciał a nie tylko w godzinach otwarcia gabinetu .
Obecnie przebywam w Myślenicach k. Krakowa ale moi opiekunowie mówią że jak będzie taka potrzeba pomogą zorganizować transport do mojego nowego domu .[/QUOTE]

Skorzystam z tych tekstów. Zaraz zapiszę zdjęcia Czarliego i wieczorem postaram się wrzucić kilka nowych ogłoszeń :)

• Replies 283
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kameralna dziękuję bardzo, byłam dziś u weta z moimi psiskami i oczywiście odwiedziłam Czarlika, niestety nie dałam rady zrobić zdjęć , ale Czarlik jest bardzo smutny:( ma takie smutne oczyska . nudzi się tam , on szybko musi znaleźć swojego człowieka bo to taki towarzyski psiak.

Posted

Wczoraj zrobiłam kilkanaście ogłoszeń dla Czarliego. Wykorzystałam zdjęcia z wątku. W danych kontaktowych podałam ten numer tel. 783467537 i mail [email protected].
Martwi mnie to złe samopoczucie Czarlika. Panie na pewno kpchają pieska ale lecznica, to nie są warunki domowe. Piesek marzy pewnie o wspólnych spacerach, zabawie na trawce, mizianiu.

• 2 weeks later...
Posted

kameralna napisał(a):
Wczoraj zrobiłam kilkanaście ogłoszeń dla Czarliego. Wykorzystałam zdjęcia z wątku. W danych kontaktowych podałam ten numer tel. 783467537 i mail [email protected].
Martwi mnie to złe samopoczucie Czarlika. Panie na pewno kpchają pieska ale lecznica, to nie są warunki domowe. Piesek marzy pewnie o wspólnych spacerach, zabawie na trawce, mizianiu.

Dziękuję Kameralna :)
Nie wiem czemu ten pies nie ma szczęścia , już dawno powinien doopsko w domu swoim grzać :(

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):

Nie wiem czemu ten pies nie ma szczęścia , już dawno powinien doopsko w domu swoim grzać :(

No powinien :) Piękny jest niebywale a na dodatek kulturalny i czarujący :loveu:
Na nowych zdjęciach widać, że to piesek pełen wigoru i radości życia. Ludzie, przecież każdy marzy o takim Czarlim :multi:

Posted

UWAGA UWAGA !!!!!!

CZARLI CZARLIŃSKI CZARLINEK GRZEJE DOOPSKO W SWOIM DOMKU :loveu:

A teraz proszę nie bić, Czarli w domu już czas jakiś ,jednak miał jescze okres próbny.
A ponieważ wiadomo ze Czarli cudnym psem jest został już na stałe w swoim własnym wspaniałym domu .
Jako towarzystwo ma kilkuletnią dziewczynkę którą odprowadza do szkoły i fretkę.
Mieszka sobie w mieszkaniu na kanapach w Krakowie .

Przepraszam że dopiero dziś, ale obiecałam pary nie puszczać póki nie będzie to pewna wiadomość .

Czarlik oczywiście przyjeżdża na wizyty do pań Wetek więc newsy od niego będą :)

OGROMNE PODZIĘKOWANIA DLA PAŃ WETEK :loveu: Z DOBREGO WETERYNARZA ,
BO TO TYLKO DZIEKI ICH ZAANGAŻOWANIU
CZARLIK JEST DZIŚ SZCZĘŚLIWYM PSEM
:loveu::loveu::loveu:

Posted

No fantastycznie :multi::multi::multi: Czarli wreszcie będzie szczęśliwy :) Wspaniale, że piesek ma już dom i wspaniale, że trafił na tak wyjątkowe osoby, które zajęły się nim i leczyły!

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']

UWAGA UWAGA !!!!!!

CZARLI CZARLIŃSKI CZARLINEK GRZEJE DOOPSKO W SWOIM DOMKU :loveu:

A teraz proszę nie bić, Czarli w domu już czas jakiś ,jednak miał jescze okres próbny.
A ponieważ wiadomo ze Czarli cudnym psem jest został już na stałe w swoim własnym wspaniałym domu .
Jako towarzystwo ma kilkuletnią dziewczynkę którą odprowadza do szkoły i fretkę.
Mieszka sobie w mieszkaniu na kanapach w Krakowie .

Przepraszam że dopiero dziś, ale obiecałam pary nie puszczać póki nie będzie to pewna wiadomość .

Czarlik oczywiście przyjeżdża na wizyty do pań Wetek więc newsy od niego będą :)

OGROMNE PODZIĘKOWANIA DLA PAŃ WETEK :loveu: Z DOBREGO WETERYNARZA ,
BO TO TYLKO DZIEKI ICH ZAANGAŻOWANIU
CZARLIK JEST DZIŚ SZCZĘŚLIWYM PSEM
:loveu::loveu::loveu:

to ja teraz już całkiem, oficjalnie :multi::multi::multi::multi::multi:
ogromnie sie cieszę i wielkie pokłony dla wetek :Rose:

Posted

[quote name='ewelinka_m']to ja teraz już całkiem, oficjalnie :multi::multi::multi::multi::multi:
ogromnie sie cieszę i wielkie pokłony dla wetek :Rose:

Naszym wetkom to jakiś order chyba trzeba będzie niedługo przyznać i za to co robią i za cierpliwość do mnie ;)