kameralna Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='Rudzia-Bianca']Kameralna ale ja nie wiem na kogo ogłaszać Czarliego, chyba na Fionę lub Gema -mam nadzieję że pojawią się tu . Do tekstów nie mam talentu ani teraz niestety głowy żeby coś wymyślić :( Gdzieś były ogłoszenia Czarlika, postaram się ich poszukać . Przydało by się tez Allegro no i ludzie na wątku ... znalazłam takie ogłoszenie [B]Charli[/B] [B]płeć:[/B] pies [B]wiek:[/B] 1 rok 1 miesiąc [B]rasa:[/B] mieszaniec [B]miasto:[/B] Kielce [B]sterylizacja:[/B] nie [B]szczepienia:[/B] nie [B]odrobaczenie:[/B] nie [B]opis: [/B] Czarli to młody, bardzo przyjazny i łagodny pies. Trafił do nas z poważną raną na szyi. Czarli musiał trafić do szpitala, ponieważ istniało bardzo duże ryzyko, ze rana zacznie gnić. Czarli to bardzo spokojny pies, nie wykazuje cienia agresji. Kocha ludzi i jest bardzo przytulaśny. Toleruje inne psy i koty. Możliwy dowóz w Polsce. Z opiekunem zostanie podpisana umowa adopcyjna. [B]kontakt:[/B] tel. 783467537 _____ nie wiem na kogo są namiary . Tekst na pewno mało zachęcający może coś takiego ... nic innego nie wymyślę Mam na imię Czarli, jestem młodym około 1,5 rocznym psem . Kiedy zostałem znaleziony miałem wielką ranę na szyi , jednak teraz została ona tylko złym wspomnieniem, jestem całkowicie zdrowy.. Mieszkam w lecznicy weterynaryjnej bo nikt mnie nie chce, chociaż jestem dobrze wychowanym, spokojnym i bardzo wesołym , nauczonym czystości i chodzenia na smyczy psem . Lubię koty, mam z nimi dobry kontakt, z psami to zależy jak mnie nie atakują to też je lubię . Ludzi uwielbiam , marzę o tym żeby mieć swojego człowieka do którego będę mógł się przytulić gdy tylko będę chciał a nie tylko w godzinach otwarcia gabinetu . Obecnie przebywam w Myślenicach k. Krakowa ale moi opiekunowie mówią że jak będzie taka potrzeba pomogą zorganizować transport do mojego nowego domu .[/QUOTE] Skorzystam z tych tekstów. Zaraz zapiszę zdjęcia Czarliego i wieczorem postaram się wrzucić kilka nowych ogłoszeń :) Quote
Rudzia-Bianca Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Kameralna dziękuję bardzo, byłam dziś u weta z moimi psiskami i oczywiście odwiedziłam Czarlika, niestety nie dałam rady zrobić zdjęć , ale Czarlik jest bardzo smutny:( ma takie smutne oczyska . nudzi się tam , on szybko musi znaleźć swojego człowieka bo to taki towarzyski psiak. Quote
kameralna Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Wczoraj zrobiłam kilkanaście ogłoszeń dla Czarliego. Wykorzystałam zdjęcia z wątku. W danych kontaktowych podałam ten numer tel. 783467537 i mail [email protected]. Martwi mnie to złe samopoczucie Czarlika. Panie na pewno kpchają pieska ale lecznica, to nie są warunki domowe. Piesek marzy pewnie o wspólnych spacerach, zabawie na trawce, mizianiu. Quote
dobryweterynarz Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 paulinken napisał(a):Co z Czarlim? Tak wygląda rana po leczeniu (prawie nie został ślad). Tak wygląda szczęśliwy Czarli (na wycieczce w górach) :) A tutaj już nie tak szczęśliwy :( - dalej czeka na prawdziwy dom Quote
dobryweterynarz Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Tu jeszcze parę świeżych fotek (mogę udostępnić w większym formacie jeżeli potrzeba). Quote
Rudzia-Bianca Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 A kogóż my tu widzimy :) Witamy witamy piękne zdjęcia Czarlika :) Quote
Rudzia-Bianca Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 kameralna napisał(a):Wczoraj zrobiłam kilkanaście ogłoszeń dla Czarliego. Wykorzystałam zdjęcia z wątku. W danych kontaktowych podałam ten numer tel. 783467537 i mail [email protected]. Martwi mnie to złe samopoczucie Czarlika. Panie na pewno kpchają pieska ale lecznica, to nie są warunki domowe. Piesek marzy pewnie o wspólnych spacerach, zabawie na trawce, mizianiu. Dziękuję Kameralna :) Nie wiem czemu ten pies nie ma szczęścia , już dawno powinien doopsko w domu swoim grzać :( Quote
kameralna Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Rudzia-Bianca napisał(a): Nie wiem czemu ten pies nie ma szczęścia , już dawno powinien doopsko w domu swoim grzać :( No powinien :) Piękny jest niebywale a na dodatek kulturalny i czarujący :loveu: Na nowych zdjęciach widać, że to piesek pełen wigoru i radości życia. Ludzie, przecież każdy marzy o takim Czarlim :multi: Quote
paulinken Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Piękny!:) Może mu ciotki allegro zróbcie? Quote
bla Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Czarli pięknościu pokazuj się ;)Super rana zagojona i pies piękny . Quote
kameralna Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 To prawda, że piękny :) Opieka weterynaryjna pierwsza klasa! Quote
dudson13 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 oooo a czrli nasz jeszcze domku nie ma?? jak to możliwe?? Quote
ewelinka_m Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 ojj chłopaku ja nie wiem czemu ty jeszcze czekasz... przydałoby mu się zrobić ogłoszenia, taki pies po tym co przeszedł już od dawna powinien siedzieć w swoim jedynym domku :roll: Quote
kameralna Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 I my przypominamy, że ten przemiły, dobrze ułożony, ładny pies czeka na swojego przyszłego pana/panią. Quote
Rudzia-Bianca Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 UWAGA UWAGA !!!!!! CZARLI CZARLIŃSKI CZARLINEK GRZEJE DOOPSKO W SWOIM DOMKU :loveu: A teraz proszę nie bić, Czarli w domu już czas jakiś ,jednak miał jescze okres próbny. A ponieważ wiadomo ze Czarli cudnym psem jest został już na stałe w swoim własnym wspaniałym domu . Jako towarzystwo ma kilkuletnią dziewczynkę którą odprowadza do szkoły i fretkę. Mieszka sobie w mieszkaniu na kanapach w Krakowie . Przepraszam że dopiero dziś, ale obiecałam pary nie puszczać póki nie będzie to pewna wiadomość . Czarlik oczywiście przyjeżdża na wizyty do pań Wetek więc newsy od niego będą :) OGROMNE PODZIĘKOWANIA DLA PAŃ WETEK :loveu: Z DOBREGO WETERYNARZA , BO TO TYLKO DZIEKI ICH ZAANGAŻOWANIU CZARLIK JEST DZIŚ SZCZĘŚLIWYM PSEM :loveu::loveu::loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 A gdzie ten szampan, gdzie wiwaty ????;) Quote
zachary Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Rudzia-Bianca ale super wiadomość na dobranoc!!!! Dzięki! Czarli, dobrego życia piesku, nie zmarnuj szansy! Quote
kameralna Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 No fantastycznie :multi::multi::multi: Czarli wreszcie będzie szczęśliwy :) Wspaniale, że piesek ma już dom i wspaniale, że trafił na tak wyjątkowe osoby, które zajęły się nim i leczyły! Quote
Rudzia-Bianca Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 On już jest szczęśliwy :) tak bardzo potrzebował swojego ludzia to taka psia przylepa :) Quote
ewelinka_m Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 [quote name='Rudzia-Bianca']UWAGA UWAGA !!!!!! CZARLI CZARLIŃSKI CZARLINEK GRZEJE DOOPSKO W SWOIM DOMKU :loveu: A teraz proszę nie bić, Czarli w domu już czas jakiś ,jednak miał jescze okres próbny. A ponieważ wiadomo ze Czarli cudnym psem jest został już na stałe w swoim własnym wspaniałym domu . Jako towarzystwo ma kilkuletnią dziewczynkę którą odprowadza do szkoły i fretkę. Mieszka sobie w mieszkaniu na kanapach w Krakowie . Przepraszam że dopiero dziś, ale obiecałam pary nie puszczać póki nie będzie to pewna wiadomość . Czarlik oczywiście przyjeżdża na wizyty do pań Wetek więc newsy od niego będą :) OGROMNE PODZIĘKOWANIA DLA PAŃ WETEK :loveu: Z DOBREGO WETERYNARZA , BO TO TYLKO DZIEKI ICH ZAANGAŻOWANIU CZARLIK JEST DZIŚ SZCZĘŚLIWYM PSEM :loveu::loveu::loveu: to ja teraz już całkiem, oficjalnie :multi::multi::multi::multi::multi: ogromnie sie cieszę i wielkie pokłony dla wetek :Rose: Quote
Rudzia-Bianca Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 [quote name='ewelinka_m']to ja teraz już całkiem, oficjalnie :multi::multi::multi::multi::multi: ogromnie sie cieszę i wielkie pokłony dla wetek :Rose: Naszym wetkom to jakiś order chyba trzeba będzie niedługo przyznać i za to co robią i za cierpliwość do mnie ;) Quote
Recommended Posts