Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na tych zdjęciach widać pewnego siebie i ufnego a przede wszystkim zdrowego psa :loveu: Wszyscy, którzy pomogli Czarliemu spisali się na medal. Jesteście wspaniali :multi::multi:

• Replies 283
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):
A jeszcze news - Czarlik pojechał prawdopodobnie z jedną z Cioć Wetek do domu na weekend żeby mu smutno nie było :)

O, super :) To może już tam zostanie? ;)

Posted

Nie wiem. U nas ogłoszeniami zajmuje się Niteczka i czasem Fiona. Zapytam na miau, ale moim zdaniem Czarliego śmiało można ogłaszać. Nawet jeśli ogłoszenie się zdubluje, to chyba nic złego się nie stanie.

Posted

Gem napisał(a):
Nie wiem. U nas ogłoszeniami zajmuje się Niteczka i czasem Fiona. Zapytam na miau, ale moim zdaniem Czarliego śmiało można ogłaszać. Nawet jeśli ogłoszenie się zdubluje, to chyba nic złego się nie stanie.

No właśnie trzeba znaleźć kogoś kto zrobi Czarliemu pakiet porządnych ogłoszeń, bez tego możemy marzyć o domu :(

• 2 weeks later...
Posted

dawno mnie tu nie było. Ale wypiękniał! Naprawdę śliczny :)
a ten ślad po ranie to jest blizna czy po prostu jeszcze kawałek ranki?

Posted

Vlk napisał(a):
dawno mnie tu nie było. Ale wypiękniał! Naprawdę śliczny :)
a ten ślad po ranie to jest blizna czy po prostu jeszcze kawałek ranki?

Jeszcze kawałek ranki, ale pewnie za jakiś czas nawet śladu nie będzie po tej strasznej ranie , wszystko pięknie zarasta sierścią :)
Może dziś uda mi się odwiedzić Czarlika .

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

TRafiłam tu z banerka od kogoś:) Sliczny chłopak z Charlisia:) DAwno nikt tu nie pisał- co u chłopaka? Gdzie obecnie przebywa i co z domkiem..??Byly w ogole jakies telefony..??

Posted

Czarlik jest w Myślenicach u naszych wetek, rana zagojona całkowicie , to świetny pies bardzo posłuszny, towarzyski. Jeździ z wetkami do ich domów na weekendy, zachowuje się tam wzorowo, pies rewelacja naprawdę ale każdy z nas już zapsiony no i Czarlik tak czeka i czeka na swoje miejsce na ziemi ...

Posted

Ja też jestem ciekawa, czy Czarli ma ogłoszenia. Taki wspaniały, grzeczny i uroczy piesek powinien znaleźć swój dom. Mam nadzieję, że w tekście ogłoszeń nie zabraknie podkreślenia jego licznych zalet :)

Posted

kameralna napisał(a):
Ja też jestem ciekawa, czy Czarli ma ogłoszenia. Taki wspaniały, grzeczny i uroczy piesek powinien znaleźć swój dom. Mam nadzieję, że w tekście ogłoszeń nie zabraknie podkreślenia jego licznych zalet :)

Czarli jest niesamowitym psem, ale żeby znaleźć dom potrzebuje ogłoszeń, a ja na to nie mam czasu niestety . Gem , Fiona dzwonił ktoś w sprawie Czarlika ? On nie może wiecznie siedzieć w gabinecie, nie chodzi o to że wetki go nie chcą , tylko szkoda psa :( wprawdzie ma tam wszelkie wygody i ludzi i jedzenie ale jednak swój dom to swój dom ...
No i wątek Czarliego zamarł, nikt tu nie zagląda .
Ja postaram się zrobić w najbliższym czasie jakieś zdjęcia, ale musi być w miarę pogoda bo z gabinetu to nie wychodzą zachęcające . A ostatnio leje i leje

Posted

kameralna napisał(a):
Rudzia, daj tekst i dane a wrzucę jutro kilka ogłoszeń dla Czarliego. Masz rację, trzeba mu znaleźć już ten dom.

Kameralna ale ja nie wiem na kogo ogłaszać Czarliego, chyba na Fionę lub Gema -mam nadzieję że pojawią się tu . Do tekstów nie mam talentu ani teraz niestety głowy żeby coś wymyślić :( Gdzieś były ogłoszenia Czarlika, postaram się ich poszukać .
Przydało by się tez Allegro no i ludzie na wątku ...

znalazłam takie ogłoszenie
Charli

rasa: mieszaniec

miasto: Kielce

sterylizacja: nie
szczepienia: nie
odrobaczenie: nie

opis:
Czarli to młody, bardzo przyjazny i łagodny pies. Trafił do nas z poważną raną na szyi. Czarli musiał trafić do szpitala, ponieważ istniało bardzo duże ryzyko, ze rana zacznie gnić.
Czarli to bardzo spokojny pies, nie wykazuje cienia agresji. Kocha ludzi i jest bardzo przytulaśny. Toleruje inne psy i koty.

Możliwy dowóz w Polsce. Z opiekunem zostanie podpisana umowa adopcyjna.

kontakt:
tel. 783467537

_____

nie wiem na kogo są namiary .

Tekst na pewno mało zachęcający

może coś takiego ... nic innego nie wymyślę

Mam na imię Czarli, jestem młodym około 1,5 rocznym psem . Kiedy zostałem znaleziony miałem wielką ranę na szyi , jednak teraz została ona tylko złym wspomnieniem, jestem całkowicie zdrowy.. Mieszkam w lecznicy weterynaryjnej bo nikt mnie nie chce, chociaż jestem dobrze wychowanym, spokojnym i bardzo wesołym , nauczonym czystości i chodzenia na smyczy psem . Lubię koty, mam z nimi dobry kontakt, z psami to zależy jak mnie nie atakują to też je lubię . Ludzi uwielbiam , marzę o tym żeby mieć swojego człowieka do którego będę mógł się przytulić gdy tylko będę chciał a nie tylko w godzinach otwarcia gabinetu .
Obecnie przebywam w Myślenicach k. Krakowa ale moi opiekunowie mówią że jak będzie taka potrzeba pomogą zorganizować transport do mojego nowego domu .