zachary Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 A może ktoś wie, jak się miewa po roku w nowym domu nasz Czarli? Quote
Rudzia-Bianca Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 zachary napisał(a):A może ktoś wie, jak się miewa po roku w nowym domu nasz Czarli? Postaram się dowiedzieć wkrótce ;) To już rok ponad , niesamowite jak to szybko zleciało ... Quote
kameralna Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Też myślę o tym psiaku, skradł mi kawał serducha :) Quote
Rudzia-Bianca Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 kameralna napisał(a):Też myślę o tym psiaku, skradł mi kawał serducha :) Zapomniałam dopytać o Czarlika, bo ostatnio jestem u weta w stresowych sytuacjach , w sobotę będę do kontroli z Bianą postaram się nie zapomnieć ;) Quote
kameralna Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Fajnie, czekamy :) Bezstresowych sytuacji, trzymaj się! Quote
Rudzia-Bianca Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 A skleroza moja ;) Czarlik ma się świetnie, był ok. 3 miesiące temu w gabinecie pokazać się i po jedzonko ;) , wszystko pięknie się zagoiło :) Czarlik zakochany w panciostwie pańciostwo w Czarliku :) Quote
zachary Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Oj, jak superowo.Tak trzymaj Czarlisiu! Quote
Rudzia-Bianca Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Serdecznie zapraszam na bazarki papierowe sklepiki można w nich kupić ręcznie wykonane przeze mnie i moje psy ;-) - psio kocie zakładki do książek - kartki świąteczne żeby sprawić komuś radość w świąteczne dni [FONT="][FONT=Book Antiqua]PSIO- KOCIE ZAKŁADKI DO KSIAŻEK - [/FONT][/FONT] [FONT=Book Antiqua]ŚWIĄTECZNY SKLEPIK RUDZI [/FONT][FONT="][FONT=Book Antiqua] [/FONT][/FONT] [FONT="][FONT=Book Antiqua] ŚWIĄTECZNY SKLEPIK II [/FONT][/FONT] [FONT="][FONT=Book Antiqua]RĘCZNIE ROBIONE BILECIKI DO PREZENTÓW - DLA ALBINKI[/FONT] [/FONT] Quote
Recommended Posts