Jump to content
Dogomania

SUPER galeria- ZUZA, PYZA i FIGA- szczęściary ze schroniska- ZAPRASZAMY!

Recommended Posts

Posted

Tak, tak, tak. Pyzunia = Szczęściara!!!:loveu::loveu:
A i Twój Brat tez ma szczęście, że Ty trafiłas na taka Pyze, prawda?:loveu:

Troche to skomplikowanie napisałam, ale zainteresowani wiedzą doskonale, o co chodzi.
Ryb!ca - wszyscy dziękujemy przede wszystkim Tobie! Zuch!:lol:
pzdr.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek, a cóż ze mnie za zuch? Mieliśmy wyczucie czasu. Podziękować trzeba też Basi, bo gdyby mnie nie wzięła, nie zobaczyłabym Pyzy!

A co do trupa Zuzi- no tak, udaje nieźle. Mogłaby zostać psią aktorką.

Posted

Dzisiaj byłyśmy z Pyzą u fryzjera. Wyobraźcie sobie, że takie maleństwo musiała trzymać chmara ludzi! Tak się wyrywała, tak się przewracała- nawet zęby pokazywała! Charakterek to ona ma, oj ma! Rozpuściła ją babcia, nie ma co. Ale u nas tak nie będzie, o nie. Musimy się zabrać za wychowanie panienki! Szczepienie zniosła b. ładnie. Ścięcie pazurków również. Potem zaszłysmy do zoologicznego, kupiłyśmy czerwone szelki i szampon dla psów z długą sierścią. Po powrocie do domy, sunia została wyszorowana ponownie. Z związku z tym, jak zachowywała się dzisiaj u fryzjera, najprawdopodobniej zmienimy jej imię na Zołza. Już nawet na nie reaguje. Po wykąpaniu, owinięta w ręczniczek , odpoczęła sobie na moich ramionach ( a zazdrosna Zuza na kolanach ).

Ogólnie, dziewczęta dogadują się dobrze, nie ma mowy o różnego rodzaju starciach, czy czegoś w tym stylu. W końcu nie są już dziećmi, nie? Poważne kobiety nie zawracają sobie głowy bzdurami. Leżały grzecznie na moim łóżku, każda po swojej stronie. Zuzka co prawda chciała wzbudzić w Zołzie zazdrość, przynosząc SWOJE zabawki, ale raczej nic to nie dało.

Przy moim i mamusinym krzątaniu się w kuchni, dziewczęta zasiadły na pufach i przyglądały się uważnie , tak jakgdyby chciały się czegoś nauczyć. NIE NIE NIE! Ja już je dobrze znam, głodomory wstręte, zjeść coś chciały- rzecz jasna!

Potem każda z nich dostała TAKIEGO SAMEGO gumowego hamburgera, jednak zawzięta Zuzia, korzystając z nieuwagi swojej nowej koleżanki, postanowiła ukraść jej zdobycz po czym wsadziła sobie dwa hamburgery do buzi!

Dzisiaj, niestety nie sprzyjały warunki atmosferyczne, a kochana Zuzia nie życzy sobie spacerów po deszczu ( WIECIE , ŻE ONA NAWET NA TRAWĘ NIE CHCE WEJŚĆ- no tak, przecież dameska nie będzie sobie brudzić śmierdzących stópek ). Postanowiłam, że wyjdę z nią przed blog, by ją trochę wymęczyć. Wystarczyło rzucić jej ( około 20 razy ) gumową piłeczkę, która doskonale się nadaje do odbijania !

Sesja Zołzy:

I na koniec wielmożna pani, Zuzanna vel Kochane Stworzenie:

Posted

Cali napisał(a):
Hej-przejrzalem Twoja galeryjke-a szczegolnie ostatnie zdjecia-sa super-bedziemy zapewne czestymi goscmi bo jest na co popatrzec:multi:

No to w takim razie zapraszamy serdecznie!

Posted

[quote name='Loona']Ale Zuza ma śliczne umaszczenie :loveu: cała jest śliczna i taka szczęśliwa :)

A Zołza pocieszna, miała dużo szczęścia :)

Hej Loona, miło że zawitałaś w naszej galerii. Mam nadzieję, że będziesz zaglądać tu częściej.

Posted

Witaj
Dotarłam do Twojej galerii.....
a wiesz dlaczego??
bo twoja suczka ma na imie jak moja córka.......w dodatku jestes w podobnym wieku.....
pozdrawiam Ciebie i twoje psie stadko:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Byliśmy dzisiaj na spacerku, na wale przy jeziorku Drużno. Bardzo nam się tam podoba. Widzieliśmy sarenki , bażanta i czaplę. Wieczorem dodam nowe zdjęcia Pyzy ( o 17 do niej jadę ).
Biegnę!

Na plaży.

Razem z kijkiem.

Piękne zdjęcie, piękna modelka.

Zuza patrzy, gdzie jest pani.

Odpoczynek na trawce.

Widoki

Zobaczcie, jakiego wielkiego kija dorwała.

A tu już lekko zmęczona.

Obwąchiwanie drzewka:

Uśmiechnięta

Nad wodą

Śpiąca Królewna

Posted

Zuza lubi pływać?

O tak- bardzo. Ale teraz nie ma o tym mowy!

Najprawdopodobniej Zuza baardzo rzadko bywa zmęczona...
Pozdrawiam ;-)

Masz rację. Zawsze jej mało.

Posted

Obiecane zdjęcia Pyzuchny:
Też chciałabym coś zjeść.

Kocham moją panią.

Dajcie mi wreszcie święty spokój!

Piękna Pyza.

Pod stołem czuję się bezpiecznie.

NIE ZBLIŻAĆ SIĘ! To moje ucho!

Przyjaciel o imieniu Tequilla: