Asiaczek Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Tak, tak, tak. Pyzunia = Szczęściara!!!:loveu::loveu: A i Twój Brat tez ma szczęście, że Ty trafiłas na taka Pyze, prawda?:loveu: Troche to skomplikowanie napisałam, ale zainteresowani wiedzą doskonale, o co chodzi. Ryb!ca - wszyscy dziękujemy przede wszystkim Tobie! Zuch!:lol: pzdr. Quote
Rybc!a Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Asiaczek, a cóż ze mnie za zuch? Mieliśmy wyczucie czasu. Podziękować trzeba też Basi, bo gdyby mnie nie wzięła, nie zobaczyłabym Pyzy! A co do trupa Zuzi- no tak, udaje nieźle. Mogłaby zostać psią aktorką. Quote
zuzolandia Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 BUZIACZKI WALENTYNKOWE PRZESYłAMY !!!!!!! Quote
Rybc!a Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 [quote name='zuzolandia'] BUZIACZKI WALENTYNKOWE PRZESYłAMY !!!!!!! Ooo dziękujemy pięknie!:loveu: Quote
Rybc!a Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Dzisiaj byłyśmy z Pyzą u fryzjera. Wyobraźcie sobie, że takie maleństwo musiała trzymać chmara ludzi! Tak się wyrywała, tak się przewracała- nawet zęby pokazywała! Charakterek to ona ma, oj ma! Rozpuściła ją babcia, nie ma co. Ale u nas tak nie będzie, o nie. Musimy się zabrać za wychowanie panienki! Szczepienie zniosła b. ładnie. Ścięcie pazurków również. Potem zaszłysmy do zoologicznego, kupiłyśmy czerwone szelki i szampon dla psów z długą sierścią. Po powrocie do domy, sunia została wyszorowana ponownie. Z związku z tym, jak zachowywała się dzisiaj u fryzjera, najprawdopodobniej zmienimy jej imię na Zołza. Już nawet na nie reaguje. Po wykąpaniu, owinięta w ręczniczek , odpoczęła sobie na moich ramionach ( a zazdrosna Zuza na kolanach ). Ogólnie, dziewczęta dogadują się dobrze, nie ma mowy o różnego rodzaju starciach, czy czegoś w tym stylu. W końcu nie są już dziećmi, nie? Poważne kobiety nie zawracają sobie głowy bzdurami. Leżały grzecznie na moim łóżku, każda po swojej stronie. Zuzka co prawda chciała wzbudzić w Zołzie zazdrość, przynosząc SWOJE zabawki, ale raczej nic to nie dało. Przy moim i mamusinym krzątaniu się w kuchni, dziewczęta zasiadły na pufach i przyglądały się uważnie , tak jakgdyby chciały się czegoś nauczyć. NIE NIE NIE! Ja już je dobrze znam, głodomory wstręte, zjeść coś chciały- rzecz jasna! Potem każda z nich dostała TAKIEGO SAMEGO gumowego hamburgera, jednak zawzięta Zuzia, korzystając z nieuwagi swojej nowej koleżanki, postanowiła ukraść jej zdobycz po czym wsadziła sobie dwa hamburgery do buzi! Dzisiaj, niestety nie sprzyjały warunki atmosferyczne, a kochana Zuzia nie życzy sobie spacerów po deszczu ( WIECIE , ŻE ONA NAWET NA TRAWĘ NIE CHCE WEJŚĆ- no tak, przecież dameska nie będzie sobie brudzić śmierdzących stópek ). Postanowiłam, że wyjdę z nią przed blog, by ją trochę wymęczyć. Wystarczyło rzucić jej ( około 20 razy ) gumową piłeczkę, która doskonale się nadaje do odbijania ! Sesja Zołzy: I na koniec wielmożna pani, Zuzanna vel Kochane Stworzenie: Quote
basia0607 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Rybciu jak sie Ciebie czyta nie mozna uwierzyć ,ze masz 13 lat/nie napisze ,ze jesteś dziecko bo dostajesz furii/.Jak tak dalej będziesz się rozwijac to dojdziesz daleko ,że cho cho. Quote
Cali Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Hej-przejrzalem Twoja galeryjke-a szczegolnie ostatnie zdjecia-sa super-bedziemy zapewne czestymi goscmi bo jest na co popatrzec:multi: Quote
Rybc!a Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Cali napisał(a):Hej-przejrzalem Twoja galeryjke-a szczegolnie ostatnie zdjecia-sa super-bedziemy zapewne czestymi goscmi bo jest na co popatrzec:multi: No to w takim razie zapraszamy serdecznie! Quote
Loona Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Ale Zuza ma śliczne umaszczenie :loveu: cała jest śliczna i taka szczęśliwa :) A Zołza pocieszna, miała dużo szczęścia :) Quote
Rybc!a Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name='Loona']Ale Zuza ma śliczne umaszczenie :loveu: cała jest śliczna i taka szczęśliwa :) A Zołza pocieszna, miała dużo szczęścia :) Hej Loona, miło że zawitałaś w naszej galerii. Mam nadzieję, że będziesz zaglądać tu częściej. Quote
BeaC Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Witaj Dotarłam do Twojej galerii..... a wiesz dlaczego?? bo twoja suczka ma na imie jak moja córka.......w dodatku jestes w podobnym wieku..... pozdrawiam Ciebie i twoje psie stadko:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Rybc!a Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Mam nowe fotki. Jest ktoś chętny, by je obejrzeć? Quote
miroszki Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Rybc!a napisał(a):Mam nowe fotki. Jest ktoś chętny, by je obejrzeć? Nie "ktoś", tylko wiele osób czeka na nowe zdjęcia! Czekamy i pozdrawiamy serdecznie, Miroszki ;) Quote
Loona Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 No pewnie że są chętni, więcej się zgłosi jak zdjęcia się pojawią :evil_lol: Quote
Rybc!a Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Byliśmy dzisiaj na spacerku, na wale przy jeziorku Drużno. Bardzo nam się tam podoba. Widzieliśmy sarenki , bażanta i czaplę. Wieczorem dodam nowe zdjęcia Pyzy ( o 17 do niej jadę ). Biegnę! Na plaży. Razem z kijkiem. Piękne zdjęcie, piękna modelka. Zuza patrzy, gdzie jest pani. Odpoczynek na trawce. Widoki Zobaczcie, jakiego wielkiego kija dorwała. A tu już lekko zmęczona. Obwąchiwanie drzewka: Uśmiechnięta Nad wodą Śpiąca Królewna Quote
basia0607 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Szczęsliwa sunia i szczesliwa pani. Quote
nathaniel Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Ale masz fajne tereny spacerkowe:loveu: Quote
Loona Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Fajniste zdjęcia :) Tereny super, do biegania, do pływania :) Zuza lubi pływać? Quote
miroszki Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Rybc!a A tu już lekko zmęczona. Najprawdopodobniej Zuza baardzo rzadko bywa zmęczona... Pozdrawiam ;) Quote
Samturia Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 super fotki, fajne te zwierzątka były? :) u mnie też są nowe ;) Quote
Rybc!a Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Zuza lubi pływać? O tak- bardzo. Ale teraz nie ma o tym mowy! Najprawdopodobniej Zuza baardzo rzadko bywa zmęczona... Pozdrawiam ;-) Masz rację. Zawsze jej mało. Quote
supergoga Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Piękna sunia, piękne tereny, mnie tylko o takich pomarzyć. Pozdrów Pyzę i ucałuj Zuzolka. Quote
Rybc!a Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Obiecane zdjęcia Pyzuchny: Też chciałabym coś zjeść. Kocham moją panią. Dajcie mi wreszcie święty spokój! Piękna Pyza. Pod stołem czuję się bezpiecznie. NIE ZBLIŻAĆ SIĘ! To moje ucho! Przyjaciel o imieniu Tequilla: Quote
Loona Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Tequila super :lol: A Pyza wyraźnie szczęśliwa, dobrze jej u nowej pani :) Quote
Recommended Posts