basia bonnie Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 fotki jak zwykle piękne! :loveu: a możesz nam powiedzieć wszystko, co Ci wet powiedział na temat pazurka? :roll: Quote
Rybc!a Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Praktycznie nic, Zuza zrobiła sobie wszystko sama. Problem polegał w tym, żeby pazur nie zwisał, a psiura sama sobie go obgryzła. Widać, że ją to razi, ale mamy przemywać to tylko Rivanolem, no i zakaz biegania przez kilka dni. Quote
KarolinaS. Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 oj.. biedna Zuzia.. Poglaskaj ja ode mnie rónież :) Fotki ze spacerku fajne, te beagle sa super i Pyza oczywiscie tez :loveu: Quote
Rybc!a Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Jeszcze kilka, z niedzielnego spaceru: Quote
marzenna79 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='Rybc!a']Jeszcze kilka, z niedzielnego spaceru: Oj, Pyzunia...śliczna jesteś ???:loveu::loveu: Jak tam pazur Zuzanny się czuje ? :cool3: Pozdrowionka dla WAS !!! Quote
Rybc!a Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 [quote name='marzenna79']Oj, Pyzunia...śliczna jesteś ???:loveu::loveu: Jak tam pazur Zuzanny się czuje ? :cool3: Pozdrowionka dla WAS !!! Pazur Zuzanny wporządku. Już się wszystko ładnie zrasta, a niunia chyba o nim zapomniała, bo nawet go nie liże. W niedzielę wybieramy się na spacer w liczniejszym gronie. Tzn. nie wiem ile będzie beaglów i innych stałych bywalców, ale ja idę z dwoma psiakami, forumowa Gonitwa z jednym ( pies sąsiadów - swojego wziąść nie może, agresywyny do innych psów ) no i prawdopodobnie koleżanka która ma na teraz dwa, a wieczorem dzięki mnie będzie miała trzy psy. Wybieramy się do schroniska, po tego pieska: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=53706 Trzymajcie kciuki może uda się jeszcze wyadoptować amstaffkę z depresją. Aa... No i jadę po dwa koty na bank Dzisiaj zapowiada się dzień pełen wrażeń. Oby wszystko poszło po mojej myśli. Znalazłam jeszcze dwa zdjęcia Pyzy z Juką, border collie. Trzymajcie kciuki! Quote
marzenna79 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Rybc!a']Pazur Zuzanny wporządku. Już się wszystko ładnie zrasta, a niunia chyba o nim zapomniała, bo nawet go nie liże. W niedzielę wybieramy się na spacer w liczniejszym gronie. Tzn. nie wiem ile będzie beaglów i innych stałych bywalców, ale ja idę z dwoma psiakami, forumowa Gonitwa z jednym ( pies sąsiadów - swojego wziąść nie może, agresywyny do innych psów ) no i prawdopodobnie koleżanka która ma na teraz dwa, a wieczorem dzięki mnie będzie miała trzy psy. Wybieramy się do schroniska, po tego pieska: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=53706 Trzymajcie kciuki może uda się jeszcze wyadoptować amstaffkę z depresją. Aa... No i jadę po dwa koty na bank Dzisiaj zapowiada się dzień pełen wrażeń. Oby wszystko poszło po mojej myśli. Znalazłam jeszcze dwa zdjęcia Pyzy z Juką, border collie. Trzymajcie kciuki! Witaj Rybc!a !!! Haszczak piękny....:loveu::loveu::loveu: Trzymam kciuki...:thumbs::thumbs: Pyza z Julką...super !!! Suki się nie gryzą :crazyeye: ??????? Pozdrawiam, życzę powodzenia.:multi::multi: Zuzkę wymiziaj od Sukcesika.;):loveu: Quote
Asiaczek Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Rybc!a']Pazur Zuzanny wporządku. Już się wszystko ładnie zrasta, a niunia chyba o nim zapomniała, bo nawet go nie liże. W niedzielę wybieramy się na spacer w liczniejszym gronie. Tzn. nie wiem ile będzie beaglów i innych stałych bywalców, ale ja idę z dwoma psiakami, forumowa Gonitwa z jednym ( pies sąsiadów - swojego wziąść nie może, agresywyny do innych psów ) no i prawdopodobnie koleżanka która ma na teraz dwa, a wieczorem dzięki mnie będzie miała trzy psy. Wybieramy się do schroniska, po tego pieska: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=53706 Trzymajcie kciuki może uda się jeszcze wyadoptować amstaffkę z depresją. Aa... No i jadę po dwa koty na bank Dzisiaj zapowiada się dzień pełen wrażeń. Oby wszystko poszło po mojej myśli. Znalazłam jeszcze dwa zdjęcia Pyzy z Juką, border collie. Trzymajcie kciuki! Ale z Ciebie zapracowana dziewczyna! Nonono... Oczywiście, trzymamy kciuki! Pzdr. Quote
Rybc!a Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Cuudownie! NIC NIE POSZŁO PO MOJEJ MYŚLI. Ze schroniska wyszłam tylko z 2 kotami. Quote
Asiaczek Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Alez dobrze, że chociaż te 2 koty wzięłaś... Pzdr. Quote
marzenna79 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Rybc!a, dobre i te 2 koty ! :multi::loveu: Nie martw się.Wszystkiego dobrego.:loveu::loveu: Pozdrawiam. Quote
Rybc!a Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 To są zdjęcia z czwartkowego spaceru i Pyza w domu. Quote
KarolinaS. Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 a.. i znow mnie dawno nie bylo:/ fotki jak zwykle cudo :loveu: Wogole to ostatnio widzialam sobowtóra Pyzy! Identiko! :D Quote
marzenna79 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Rybc!a napisał(a): To są zdjęcia z czwartkowego spaceru i Pyza w domu. Hejka Zuzki i Pyzuchny Rybc!owe !!! :multi::loveu: Widzę, że dziewczynki śmieją się całą mordką.:lol: Fajniutkie fotaski.:loveu::loveu: Pozdrawiamy panienki.:multi: Quote
Rybc!a Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Obiecuję jutro rano dodać zdjęcia z dzisiejszego grilla na działce, no chyba że nie zdąrzę, to dodam po południu razem z jutrzejszym beaglowym spacerkiem. Quote
marzenna79 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Rybc!a napisał(a):Obiecuję jutro rano dodać zdjęcia z dzisiejszego grilla na działce, no chyba że nie zdąrzę, to dodam po południu razem z jutrzejszym beaglowym spacerkiem. Czekamy,Rybc!u, czekamy na foteczki naszej Zuzeczki.:loveu::loveu: Jak tam pazurek Zuzy??????? :roll: [SIZE=3]Rybcia, jak Ty masz na imię??? Powiesz mi ??? Pozdrawiam. [SIZE=3] Quote
Rybc!a Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 marzenna79 napisał(a):Czekamy,Rybc!u, czekamy na foteczki naszej Zuzeczki.:loveu::loveu: Jak tam pazurek Zuzy??????? :roll: [SIZE=3]Rybcia, jak Ty masz na imię??? Powiesz mi ??? [SIZE=4]Pozdrawiam. O tym pazurku już zapomnieliśmy wszyscy. Ładnie się zarósł, Zuza nie odczuwa bólu, a to jest najważniejsze.A na grillu było fajnie. Zuza z Pyzą ciągle się bawiły i skakały za kijkami. Zuza zepsuła zabawkę Pyzy. Ale to nic, kupi się nową. Oby dwie dostały kawałek kiełbaski. Potem jak wracałyśmy i siedziały w bagażniku to było starcie, bo się Pyza Zuzi sprzeciwiła i prawie się pożarły.Nic się nie stało, Zuza pokazała kto rządzi. Zdjęcia z wczorajszego wypadu na działkę: Quote
KarolinaS. Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 U Ciebie juz tak zielono :crazyeye: wogole to piękny trawnik:D I tak cieplutko m.. cudwona pogoda chyba byla? Pieski sie wyszalaly :razz: ? Quote
Rybc!a Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 KarolinaS. napisał(a): U Ciebie juz tak zielono :crazyeye: wogole to piękny trawnik:D I tak cieplutko m.. cudwona pogoda chyba byla? Pieski sie wyszalaly :razz: ? U mnie wiosna całą parą, dzisiaj było około 15 stopni, oczywiście na plusie. A trawniczek piękny to zasługa mojego tatusia " ogrodnika ". Psy się wyszalały, spały jak zabite. Quote
Rybc!a Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Zdjęcia z niedzielnego, beaglowego spaceru Quote
Monika i Shilla Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Rybc!u zdjecia sa cudne.Pyzka i Zuzia sa przesliczne i takie fotogieniczne.pewnie bardzo lubia pozowac do zdjec.a jak sie swietnie bawia,ale widac ze po takie charcach to bardzo sa zmeczone.pozdrowienia od Macieja,Oliwii no i naszej wspanialej panienki Shilli Quote
marzenna79 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Rybc!a napisał(a):O tym pazurku już zapomnieliśmy wszyscy. Ładnie się zarósł, Zuza nie odczuwa bólu, a to jest najważniejsze. Cudo Zuzka !!!!!!! :loveu::loveu: Pyza rewelacja !!! :loveu::loveu: [SIZE=4]Pozdrawiam Was Rybciu ! :multi::multi: Nie odpisałaś mi na moje pytanie w poprzednim moim poście.:shake: :-( Wszystkie fotki śliczne ze spacerku niedzielnego.:loveu: Zdjęcia z niedzielnego, beaglowego spaceru Piękne beaglusie.:loveu::loveu: Quote
Rybc!a Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Marzenno, nazywam się Ania- jeśli o to chodzi ;) Quote
marzenna79 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Miło mi Aniu !!! :Cool!: :Rose: :hand: [SIZE=4]Mizianko dla suniek kochanych.:loveu::loveu: [SIZE=4] [SIZE=6][SIZE=5][SIZE=6][SIZE=5] Quote
Recommended Posts