Rybc!a Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Nie zapomnę obiecuję. Mam depresję. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=32200&page=31 Quote
leemonca Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 może być :razz:? duży jak twoja depresja???? Quote
Rybc!a Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 leemonca napisał(a):może być :razz:? duży jak twoja depresja???? O dziękuję ci bardzo, kochana- cudownie, już widnieje na mojej tapetce. A z depresją OK, dziś nastał nowy, dobry dzień. Przeszło. No i byłam z Pyzą i z Zuzą na beaglowym spacerku ( ale z nich beagle, nie ma co :evil_lol: ) Jak chcecieliście zdjęcia, to ciotka Rybc!a pstrykała. Było 15 psiurków w tym 8 beagle. Jeszcze pointier, aussie, jakiś mały- rasowy, ale nie wiem jak się nazywa, moja Zuzia, Pyza, Sonia- pies sąsiadów forumowej Gonitwy, jakiś border collie i coś tam jeszcze... :evil_lol: Fajnie było. Psy biegały 1,5 H Quote
Rybc!a Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Tyle było chętnych na oglądanie nowych zdjęć, a teraz cisza? Quote
marzenna79 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Witaj Rybc!a ! :multi: Widzę,że leemonca znowu zrobiła śliczny scrapbooking. Zuzanna w scrapku ! :loveu::multi: Śliczności.:loveu: A te fotki, to coś pięknego !:loveu: Widzę,że spacer udany. Rybc!a napisał(a):Tyle było chętnych na oglądanie nowych zdjęć, a teraz cisza? JAKA CISZA ??????? :mad::mad::mad: Przecież przywlokłam tu swoje szanowne, schorowane dzisiaj ciało. I podziwiam.....:cool3: :loveu: Pozdrawiam Rybc!a.:bye: Quote
miroszki Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Miłość nieodwzajemniona... ;) Bardzo psowate i zwierzate zdjęcia! Pozdrawiam ;) Quote
Polna Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Ale fajny spacerek ;-) Jak duzo beagli, to był jakiś umówiony spacerek, często się tak spotykacie? Quote
Rybc!a Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Polna napisał(a):Ale fajny spacerek ;-) Jak duzo beagli, to był jakiś umówiony spacerek, często się tak spotykacie? Spotkania są organizowane co tydzień :) Miłość nieodwzajemniona... ;-) Bardzo psowate i zwierzate zdjęcia! Pozdrawiam ;-) A żebyś wiedziała, kochana. Cały czas razem brykali, to pewno dlatego, że szczeniorka upodobała sobie pieska swojej wielkości ;) Quote
Asiaczek Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 leemonca napisał(a):może być :razz:? duży Ja tez zaglądam do Twojej Galerii i bardzo mi się to podoba. Oryginalne! Pzdr. Quote
marzenna79 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Witaj ciemną nocką...:multi::multi::multi: Fajna ta fotencja.......:loveu: Ten szczeniaczek jest taki nieboraczek.:loveu: A tu Zuzka udaje WILKOŁAKA ??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :thumbs: Super wygląda.:loveu: Pozdrawiam WAS wiosennie. Quote
Monika i Shilla Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Rybc!u twoje sunie sa przesliczne,wierze w to ze nikt lepiej od ciebie by sie nimi nie zajal i lepiej o nie nie dbal.trzymaj tak dalej.zdjecia tez sa cudowne Quote
Rybc!a Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Monika i Shilla napisał(a):Rybc!u twoje sunie sa przesliczne,wierze w to ze nikt lepiej od ciebie by sie nimi nie zajal i lepiej o nie nie dbal.trzymaj tak dalej.zdjecia tez sa cudowne Moniko witaj pierwszy raz w mojej galerii miło że wpadłaś. Mam nadzieję że i ty kiedyś założysz taką dla swojej Shilli ( spójrzcie tylko w avatarek ) i na ten temat: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35613&highlight=pogryziona+amstaffka Quote
Rybc!a Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Witamy po dniu pełnym wrażeń- wszystko szczegółowo opisane na temacie Krzywogłówki Shilli: http://www.dogomania.pl/forum/showth...na+amstaf fka Wczoraj wybrałam się z Zuzą na spacer do parku, nie tego co zwykle, Zuzka gotowa była wskoczyć do rzeczki, ale ten pomysł wybiłam jej z głowy. Spotkaliśmy pana Jamnika. Quote
marzenna79 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Spotkaliśmy pana Jamnika. Witaj Rybc!a !!! :multi::loveu: Witaj Zuziu ! :loveu::loveu: Widzę,że spacerek udany. Zuzanna zadowolona.:loveu: Pozdrawiamy Cię Rybeńko :multi:i miziamy Zuzkę piękną.:loveu: Quote
Rybc!a Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 marzenna79 napisał(a):Spotkaliśmy pana Jamnika. Witaj Rybc!a !!! :multi::loveu: Witaj Zuziu ! :loveu::loveu: Widzę,że spacerek udany. Zuzanna zadowolona.:loveu: Pozdrawiamy Cię Rybeńko :multi:i miziamy Zuzkę piękną.:loveu: Oj Marzenno, a kiedy Zuzka nie jest zadowolona? Wczoraj Zuza NIESTETY musiała zaliczyć kąpanko, którego stanowczo nienawidzi ( rzeki , jeziora- OK, sama się pcha, ale wanna to jej wróg ). Sunia wytarzała się w przejechanym jeżu. Nawet nie wyobrażacie sobie jak śmierdziała, szczęście, że tylko ucho dotknęła, bo niedoszłabym z takim smrodem do domu Quote
marzenna79 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Rybc!a napisał(a):Oj Marzenno, a kiedy Zuzka nie jest zadowolona? Wczoraj Zuza NIESTETY musiała zaliczyć kąpanko, którego stanowczo nienawidzi ( rzeki , jeziora- OK, sama się pcha, ale wanna to jej wróg ). Sunia wytarzała się w przejechanym jeżu. Nawet nie wyobrażacie sobie jak śmierdziała, szczęście, że tylko ucho dotknęła, bo niedoszłabym z takim smrodem do domu Ooo, widzę podobieństwo jej z Sukcesem. :loveu: Sukces jak się wytarza w padlinie w lesie, to za :diabloti: nie chce wejść do wanny.:evil_lol: A kąpiele w jeziorze, rzece czy w morzu wprost uwielbia. To typowy wodołaz. Świetne ujęcie Zuzanny. Co ona chce ugryźć ? Quote
Rybc!a Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 marzenna79 napisał(a): Ooo, widzę podobieństwo jej z Sukcesem. :loveu: Sukces jak się wytarza w padlinie w lesie, to za :diabloti: nie chce wejść do wanny.:evil_lol: A kąpiele w jeziorze, rzece czy w morzu wprost uwielbia. To typowy wodołaz. Świetne ujęcie Zuzanny. Co ona chce ugryźć ? Ona gryzie sobie kostkę :) Quote
marzenna79 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Rybc!a napisał(a):Ona gryzie sobie kostkę Lubi ogryzać kostki z witaminami ??? Sukuś nie lubi... [SIZE=5]Jestem w szoku.......:crazyeye: Rybc!a ! PIĘKNE TE NAPISY...:loveu: Dziękuję !!!!!!! [SIZE=5] Quote
Rybc!a Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 To są takie zwykłe , prasowane kostki- Zuza je lubi. Przed chwilą mieliśmy kraksę. Zuza z moją mamą wracały z podwórka, mama zdjęła jej obrożę w windzie , Zuza wyleciała z niej pierwsza. No i za rogiem stała amstaffka Zuza się strasznie zlękła, piszczała niemiłosiernie mimo tego, że suka amstaffka próbowała jedynie ugryźć ją w ogon, Zuzka tak uciekała, że się przewróciła na doopkę i teraz cały czas liże sobie ogon. Chyba ją zabolało... Biedna suczynka... Quote
marzenna79 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Ojejuś, biedna Zuzka...:-( Musiała doznać szoku.......:shake: I d:oops::oops:ka ją na pewno zabolała.:placz: Co za przygoda...??????? :shake: Dobrze, że to się tylko tak skończyło.:roll: Pozdrawiam.:loveu::loveu: Quote
KarolinaS. Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Och... jak ja sie zaniedbałam! Strasznie mnie tu dawno nie bylo :oops: ale za to fotki śliczne! co do tych dołków to moj dog też lubi kopać :evil_lol: Te zdjęcia ze spacerku są świetne, np.: to na ktorym jest Zuzia i chyba mały beagl :lol: Obiecuje że sie poprawie i częściej będę zaglądać :lol: Quote
Rybc!a Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Słuchajcie, dzisiaj kolejny beaglowy spacer i wybieram się tylko z Pyzą. Zuza ma kontuzję. Złamała sobie pazurka na pół i widać jej cały, czerwony nerw. Sama sobie to obgryzła ( wiszący pazur ), ale biegania pan wet zakazał. No cóż. Obiecuję zdjęcia ze spaceru po powrocie. Quote
Asiaczek Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 czekamy z niecierpliwością! Prosze poklepac Zuzkę od Asiaczków i zyczyc szybkiego powrotu do zdrowia.:lol: pzdr./ Quote
Rybc!a Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Asiaczku, dziękujemy- Zuza poklepana Szkoda, że dziś się z nami nie wybrała. Smutno było jakoś bez niej. Obiecane zdjęcia ( tym razem bardzo, bardzo dużo- długo je zmniejszałam, a to wszystko dla was! ): Najpierw Pyza chodziła w smyczy, a potem ją spuściłam. CO SIĘ DZIEJE Z IMAGE SHACK ? Nie mogę ładować zdjęć, a jak już załaduję, to muli się strasznie. Chyba nie umieszczę wszystkich fotek naraz. O dobra, jakoś idzie. Jęzorek Co tam masz? Biegajmy, biegajmy! Nie bawię się z małolatami. Juka Nowa, znaleziona zabawka My też chcemy tak wysoko! Piękni mężczyźni Bijemy się Powąchamy się? Głaskanko Uciekam od ciebie Bijemy się W domu I na koniec najładniejsze. Quote
marzenna79 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Rybc!a']Słuchajcie, dzisiaj kolejny beaglowy spacer i wybieram się tylko z Pyzą. Zuza ma kontuzję. Złamała sobie pazurka na pół i widać jej cały, czerwony nerw. Sama sobie to obgryzła ( wiszący pazur ), ale biegania pan wet zakazał. No cóż. Witaj Rybcia,:multi::loveu: witaj Zuzanko ! :loveu::loveu: Wylecz szybciutko sobie pazurka...Spacerki Cię omijają...Powrotu do zdrowia ! Powąchamy się? W domu Fajne fotki przyjaciół Zuzki ! :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts