wapiszon Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Kana napisał(a):W ten weekend. A w który dzień? Bo jakby wszystko było OK to w niedzielę,mogłabym zawieźć sunię do Gdyni. Tylko w sobotę muszę o tym wiedzieć, żeby ją zabrać ze schronu . Quote
Sankja Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 czyli wszytko juz rozumiesz wapiszon? :) Kana, kiedy wizyta? Quote
Sankja Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 no to wapiszon już wiesz kiedy wizyta :D w weekend :p Quote
tripti Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 ale weekend to dwa dni, więc można jeszcze dociekać w który dzień dokładnie;) Quote
Andzike Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 [quote name='Kana']Jeszcze nie wiadomo :bigcool: Ale jak się dowiesz to szybciutko nam powiesz??? :D Przez wątek lucyfci wpadłam w nawyk zadawania pytań ;) ;) ;) ;) Quote
Sankja Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Ja tez jestem ciekawa jaki to dzień ? :)po lucyfciowym wątku mam manię jak Andzike ;) Quote
Akrum Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 oj cioteczki, cioteczki, lubicie nas trzymać w niepewności, co nie?? mam nadzieję, że jednak ta wizyta odbędzie się w sobotę (oczywiście z wynikiem pozytywnym) i wapiszon wyciągnie jeszcze małą ze schronu i w niedziele na dt do trójmiasta mała pojedzie :) Quote
wapiszon Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 No właśnie, bo jak nie w tę niedzielę to dopiero za tydzień będę mogla. I jeszcze sprawy finansowe : do schronu mam ok.150 km i do Gdyni 450 km czyli ok 600km w obie strony. I koszt wyniesie ok. 150 zł. Gdybyście mogły zebrać taką kwotę? Quote
Akrum Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 a nie można jakiegoś transportu łączonego zrobić? może jakaś cioteczka ma bliżej do schronu, jakaś z wlkp. i mogłaby ci choć ją podrzucić do ciebie, 600 km - długa droga przed Tobą... Quote
Sankja Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 A więc Amelka prosi o $$$$$$$$$$$$$$$$$$$ na nowe życie :) Spójrzcie jaka ona piękna i wydawałoby się, że do Nas przemawia :) Quote
Lionees Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [quote name='Sankja']A więc Amelka prosi o $$$$$$$$$$$$$$$$$$$ na nowe życie :) Ponieważ że tak powiem jestem jakby mamą chrzestną Amelki,no bo ma "moje" imię:),to na dobry początek dołożę się do podrózy w kwocie 50zł.Tylko błagam o pw przypominające,bo ja stara skleroza jestem:roll:.Bardziej skleroza niz stara,więc tym bardziej proszę o pw z przypomnieniem i nr konta:) Quote
Reno2001 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Ja dopiero dziś wypatrzyłam to cudo na allegro. Chciałam zaproponowac małej bezpłatne DT, ale widzę, że tu juz szykuje sie zupełnie inna lepsza opcja :). Pozostaje mi życzyc malutkiej wszystkiego naj. Niestety mam tyle zobowiązań, że do tranpsortu się nie dam rady dorzucic. Quote
Lionees Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Reno2001 napisał(a):Ja dopiero dziś wypatrzyłam to cudo na allegro. Chciałam zaproponowac małej bezpłatne DT, ale widzę, że tu juz szykuje sie zupełnie inna lepsza opcja :). Pozostaje mi życzyc malutkiej wszystkiego naj. Niestety mam tyle zobowiązań, że do tranpsortu się nie dam rady dorzucic. Prawda Reno,że mała jest cudna?:loveu:I taka troszkę Antosiowata...i podobna do twojej Maszy:) Quote
Reno2001 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [quote name='Renata5']Prawda Reno,że mała jest cudna?:loveu:I taka troszkę Antosiowata...i podobna do twojej Maszy:) I dlatego z marszu podbiła moje serducho i tknęła mnie na DT dla niej, bo ja generalnie na DT się nie piszę ;) Quote
Sankja Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Renatka5 bardzo wielkie dzięki! Mama chrzestna :) ale maleńka super trafiła :eviltong: Reno Nie rezygnuj! plisss! Psi Anioł, które ew zgodził się na jej przetrzymanie ma pod swoją opieka z 7 psów + inne, którymi się opiekuje. Z całym szacunkiem do tego co robi, nie chciałabym jej dodatkowo obarczać, tylko skorzystać z Twojej propozycji, reno :) Reno, teraz czekamy na wynik wizyty weekendowej :) Jednak jak jest już DT w Lodzi, wapiszon, macie mozliwość wyciągnięcia małej i przetrzymania jej do czasu ew. DT/DS w Gdyni bądź ew.transportu? Quote
wapiszon Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Niestety, nie mam możliwości zapewnienia opieki Amelce w ciągu tygodnia. Nie mam nas w domu ok. 10 h a malej nie zostawię na dworze na tyle godzin. Reks jest w tym czasie zamknięty w kotłowni ( a z Reksem nie zostawię maleństwa - nie poradziłaby sobie). a w domu w tym czasie urzędują koty:( W weekend to co innego. Myślę,że Amelka może jeszcze te parę dni zostać w schronie. Ten schron jest niezły, Panie tam pracujące naprawdę opiekują się psiakami. Quote
Sankja Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 tak. Na razie zbieramy na transport. Później ew będziemy zbierać na weta, karmę, różowe szeleczki i posłanko z jedwabiu z jej wyszytym imieniem :) Quote
Reno2001 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Czyli na czym stoimy, bo jakos nie bardzo łapię przyznam bez bicia? Rozumiem, ze do weekendu czekamy na wynik wizyty do tego DT/DS w Gdyni, tak? Jesli wypadnie pozytywnie to malutka jedzie do Gdyni. Jesli będą obiekcje (oczywiście trzymam kciuki, aby nie :)) to wtedy mała może przyjechac do Łodzi na DT. Sprostujcie, jesli coś pokręciłam Quote
Recommended Posts