Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

reno2001 napisał(a):
czyli na czym stoimy, bo jakos nie bardzo łapię przyznam bez bicia? Rozumiem, ze do weekendu czekamy na wynik wizyty do tego dt/ds w gdyni, tak? Jesli wypadnie pozytywnie to malutka jedzie do gdyni. Jesli będą obiekcje (oczywiście trzymam kciuki, aby nie :)) to wtedy mała może przyjechac do łodzi na dt.

Sprostujcie, jesli coś pokręciłam

bingo bingo! :)

• Replies 712
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Andzike napisał(a):
Skarbnik się melduje ;) Renata, wysyłam PW z numerem konta :)
Na razie na koncie Amelki mamy 20zł ...Amelka prosi o jeszcze !!!

rano wysłałam 50zł,dzisiaj powinny byc na Twoim koncie:).Trzymam kciukasy za domek Amelki:)
A nie mówiłam,że Amelki mają szczęście;),nawet jak nie wypali ds(tfu,tfu),to mała będzie miała wspaniały dt:multi::loveu:.Sprawy potoczyły sie błyskawicznie:)

Posted

to może wapiszon musiałabyś zadzwonić do schronu i uprzedzić pracujące tam Panie, że nie mają nikomu jej wydawać, że po nią na 100% przyjeżdzasz? bo przecież nawet jeśli Gdynia nie wypali (tfu,tfu,tfu...) to jest dt u Reno, więc na pewno będzie miała gdzie się podziać, więc... lepiej żeby była już zaklepana, będą mogli już ją ewentualnie wykąpać, odrobaczyć, zaszczepić...

Posted

hej hej we wtorek z moimi piesami wybraliśmy sie na mały biwak i dopiero dzis wrocilismy wiec nie miałam dostepu do netu!!!!

mam nadzieje ze ten DT z widokiem na DS wypali rozmawialam wczesniej z tą Pani to bardzo miła sympatyczna osoba jestem niemal pewna ze wizyta przejdzie pomyslnie!!!szkoda ze nie mozna tego jakos przyspieszyc boje sie o amelke boje sie ze ktos ja wezmie i nie bedziemy wiedzieli kto:( w schronisku pieskow nie rezerwuja ale mysle ze cos by sie dało zrobic dzis tam zadzwonie!!!!

Wapiszon jestes wspaniała ze chcesz taki kawał jechac!!!ja tez dorzuce sie do paliwa!!!!!!
ja niestety tez nie moge małej przetrzymac boje sie ze moje 3suki mogłyby jej zrobic krzywde bo ona malenka one wielkie!!!!

dobrze by bylo wizyte zrobic w sobote Wapiszon mała by wyciagnął i w niedziele mogłaby jechac!!tu liczy sie czas!!!!!!!!!!!

Wapiszon napisałam Ci pw:)

Posted

tak sobie mysle ze najprosciej bedzie jak Wapiszon zawiezie amelke do pani z gdyni i odrazu sprawdzi warunki!!!!!bez kombinowania i przeciagania tego bo tu liczy sie czas!!!my tu kombinujemy a biedna Amelka nadal w schronie:( jesli dom okazałby sie taki zły (w co szczerze watpie) to niuni pojedzie do wawy

Posted

Na koncie Amelki mamy:
50zł od Renata5:loveu::Rose:
10zł od diana79:loveu::Rose:
20zł od Andzike ;)

RAZEM - 80zl
:multi::iloveyou:

Amelka bardzo dziękuje i prosi o jeszcze !!! :)

(martaipieski, przekleisz do pierwszego postu, żeby był porządek??)

Posted

farmerka63 napisał(a):
Się melduję :D

I bardzo proszę o numer konta - wysupłam z radością kilka grosików :)

Siema !!! :)
Poleciała do Ciebie pw z numerem konta :)
Amelka bardzo dziękuje !!! :)

Posted

I pooooszło :D

2 dyszki - tyle mogłam - dla równego Amelkowego rachunku :)

W poniedziałek będę ciut bogatsza, to jak Amelka do tej pory nie pojedzie do pięknego Trójmiasta,to dorzucę jeszcze małe co nieco ..

Posted

Rozmawiałam z Martą i rozmawiałam z potencjalną Panią. Też odniosłam dobre wrażenie ale.... ale gdyby okazało się ,że coś jest nie tak , to co z sunią? Ja jej nie mogę przetrzymać( z obawy o jej życie) no i podróż jest długa? Mam jechać w ciemno?

Posted

Rozmawiałam jeszcze raz z Panią z Trójmiasta i ... jadę. Raz kozie śmierć:evil_lol: Myślę,że będzie dobrze. Szykujcie kasę Cioteczki i trzymajcie kciuki za jutrzejszą rozmowę ze schroniskiem :roll:

Posted

Dziewczyny, ta adopcja to bardzo trudna adopcja. Pamiętajcie, że to pies kaleka. Pies, który NIGDY nie może trafić do schroniska, bo NIKT go stamtąd nie wyadoptuje. Jak będzie starsza będzie coraz trudniej. To pies, który będzie wymagał nakładów finansowych, pies, który będzie potrzebował specjalnej troski.
Dlatego wolałabym, żeby KANA uczestniczyła w wizycie. wapiszon, możecie pojechać tam razem? Z resztą ja jestem przeciwniczka wizyt w pojedynkę. Idziesz do obcego mieszkania, do obcych ludzi, nigdy nie wiesz co zastaniesz na miejscu. Dlatego dbając o Wasze bezpieczeństwo, jak również o spokojny żywot Amelki proszę, żebyście poszły tam OBYDWIE!

Posted

Sankja ma 100 % rację :p
Podpisuje sie pod tym co napisala.
Idzcie we dwie, ziewczyny. Kana powinna sie tam znalezc z racji swojego dociekania i robienia najlepszych wizyt przedadopcyjnych. jej nic nie umknie :D

Posted

Trochę ryzykowne... wapiszon nie wiem ale chyba nie zdajesz sobie sprawy z tego że działasz impulsywnie.
To nie jest hop siup jak pisze sankja.
Nie chce żeby potem byly jakieś wielkie żale i rozpacze jeżeli jednak coś będzie nie tak a ja dostane telefon w dzień albo w nocy że mam zabierać sunie ... bo kobieta nie daje sobie rady bo źle to zagrała...
Ja mogę ją sprawdzić w sobotę po południu najszybciej.
Ewentualnie jutro ale jej jutro nie pasuje.
Mogłam ją sprawdzić w ten sam dzień co mi kazałyście ale kobieta stwierdziła że nie ma czasu i dopiero weekend.
Już mi się nie podoba ( a będzie pies dla kalekiego szczeniaka? ) ... a co dopiero jechać w ciemno.