Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Martaipieski - ona taka samiuteńka na tych zdjęciach - wszystkie pieski ją odrzuciły przez to kalectwo ?
atakują ją, czy jeszcze nie ?

• Replies 712
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jestem.....malenka jest cudna....imie Amelka strasznie by jej pasowalo:)kurde czemu nie ma mnie w pl,bez zastanowienia wzielabym mala:(a tak.............:(trzeba ja ratowac i wyciagac z tego schronu bo ja zgnebia:(

Posted

NA STRONIE SCHRONISKA ONA MA OSOBNY NUMEREK CZYLI TRAFIŁA DO SCHRONU 10MAJA JAKO JEDYNACZKA!!!!! NA WYBIEGU BIEGAJA Z NIA 2 LUB 3 INNE SZCZENIAKI KTORE CHCA SIE BAWIC SA JEJ WIELKOSCI PODSZCZYPUJA JA JAK TO SZCZENIETA A ONA WTEDY OKROPNIE PISZCZY JAKBY JA ZE SKORY OBDZIERALI:( PO CZYM ZARAZ ODDALA SIE OD TYCH MAŁYCH ŁOBUZIAKOW
W SCHRONISKU ZOBACZYŁAM JA NA ODCHODNE JUZ ZBIERAŁAM SIE DO DOMU pANIE W SCHRONISKU ZRESZTA TEZ JUZ MIAŁY ZAMYKAC WIEC NIE BYLO CZASU AN LEPSZE FOTKI I WYWIAD:( W SCHRONISKU SZCZENIETA ZAZWYCZAJ SZYBKO ZNAJDUJA DOMY DLATEGO TEZ NIE OGŁASZAM ICH BO MUSIAŁABYM CODZIENNIE DZWONIC DO SCHRONU PYTAC CZY WSZYSTKIE SA!!!!ALE TA BIDA JEST WYJATKOWA W SCHRONISKU MA NIEWIELKIE SZANSE NA DOM TAM JEST MASA INNYCH ,,KOMPLETNYCH" SZCZENIAKOW:(

Posted

Z domu tymczasowego maleńka ma szanse na adopcje. Jak zostanie w schronie urośnie i umrze tam jako ALIEN! Będzie gryziona i niedopuszczana do stada :(:(

TO NIE JEJ WINA, ŻE urodziła się KALEKA!

POMÓŻMY JeJ :(:(

Amelka do góry!

martaipieski wpisz w tytuł AMELKA, żeby się kojarzyła.

Czy ktoś może zrobić banerek? I może wystartować już z ogłoszeniami?

Posted

Kochani, a jesli ja moge cos powiedziec... wolotariusze, kupce DOBRE witaminy z uwzglednieniem składnikowo układu kostnego Znim będzie ZA PÓŻNO...

Ja mam taką właśnie trójłapkę - urodziła się z niedorozwojem [czyli prawie jak bez, bo łapka, a raczej jakis kikut jest tylko zawinięty pod ciało], jednak trafiła do mnie za późno... Już została postawiony wyrok - łapka nie udźwiga ciężaru ciała (a suczka ma 3 kg.) - sprawna będzie w najlepszym wypadku 2 lata, później zostanie jej tylko wózeczek.

Kibusia po 5 m-cznych poszukiwaniach domku została u mnie na stałe...

Posted

Ratunku! Krzyczy dziecko Amelka!

Dziewczyny, porozsyłajcie wątek, prosze. Mało Nas tutaj....
A może i Amelce trafi się taka Bounty, która przygarnie maleńką chociaż tymczasowo...:(

Posted

Ja też podbiję :)

Może lepiej przenieść wątek nie na województwa, tylko na ogólny? tam więcej osób wchodzi. Może wejdzie ktoś, kto da małej DT :(