Sankja Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Kruszynko maleńka. Już za chwileczkę Twoje życie na zawsze się odmieni ;) Śpij spokojnie maleńka i śnij o swoim nowym domku! Ciekawe, czy znowu będziesz się śniła mi? :) Quote
Akrum Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 o, to jeszcze 4 dni.... a nie można małej już wyciągnąć i te kilka dni przechować u którejś z was cioteczki? Quote
Akrum Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 no fakt... tylko tak sobie pomyślałam, że po takiego psiaka to nie dzwonią osoby, które nie mają pojęcia o psach,wychowaniu i będą go w złych warunkach trzymać... ale to faktycznie, ryzykowne by było, bo jak faktycznie okaże się, że dom odpada, to co wtedy... Quote
Sankja Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Kochana Amelko. Szykuj się na zmiany! W weekend okaże się, czy masz dom stały czy tymczasowy i czy w ogóle go masz:) Jeżeli będzie niedobrze ... to nie martw się :) ZNALAZŁ się PSI ANIOŁ, który weźmie Cię do siebie (ok. Warszawy) i przygotuje do adopcji a my pomożemy znaleźć dom - ten JEDYNY! Będziemy musiały wspomóc Cię karmą, ew. kosztami leczenia i pomóc PSIEMU ANIOŁOWI wysterylizować swoje tymczasowiczki! DZIEWCZYNY! Musimy zebrac małe co nie co ;) FINANSOWE co nie co :) Pięknie się ułożyło co? :) Quote
Sankja Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 zeberka4 dobrze! bardzo dobrze! :) Jak nie ona, są i inne biedactwa. Nie wiemy co będzie dalej. Weekend jest decyzyjny. A może skoro jest wizyta w weekend, ew. DT pod Warszawą, wyciągniemy ją. Dziewczyny, macie co z nią zrobić przez kilka dni? KTO SIĘ ZAJMIE SKARBONKĄ MALEŃKIEJ? No i KTO WRZUCI DO NIEJ GOROSIK? :) Quote
Avilia Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Super,że znalazł się Psi Anioł! Może to ktoś z moich znajomych?Dałam malutką na mój profil na n-k,a jestem z Warszawy.Moi znajomi ruszyli z pomocą i zaczęli wklejać malutką na swoje profile! Jak wchodzę na n-k to wśród nowo dodanych zdjęć 80% z nich to zdjęcia Amelki! Postaram się przekazać jakiś grosik na Amelkę.Potrzebne tylko konto. Szczęścia malutka! Quote
Sankja Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Avilla, to psia duszyczka z dogomanii. Liczę, że odezwie się tutaj i ujawni :) Kto podejmuje się prowadzenia skarbonki maleńkiej? Quote
E-S Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Sankja napisał(a): Kto podejmuje się prowadzenia skarbonki maleńkiej? Widzę las rąk, więc podbijam pytanie. Amelka, nowe, lepsze życie cię maleńka czeka :) Quote
Andzike Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 E-S napisał(a):Widzę las rąk, więc podbijam pytanie. Amelka, nowe, lepsze życie cię maleńka czeka :) Jak się ten las rąk przerzedzi, to mogę się tym zająć... Ale nigdy tego wcześniej nie robiłam... Quote
Sankja Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Jestem za! Andzike. Sprawdzasz kto ile wplacil, wpisujesz na wątek. I przelewasz jak trzeba :) Proste jak DRUT :p Kto jest ZA a kto PRZECIW ? :) Quote
wapiszon Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Jutro mogłabym małą wyciągnąć ze schronu ale co dalej???? Nie zapewnię jej opieki. Jestem po za domem ok.10 godzin a maluszka nie zostawię na tyle godzin na dworze. A w czasie mojej nieobecności Reks jest w kotłowni( która tak naprawde nie jest kotłownią) , a Reksa z takim maleństwem strach zostawić( znęca sie nad Korą onkiem ) Quote
Kana Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Spokojnie ;) Ten psi anioł to moja znajoma! Więc sunia w razie co ma zapewnione super ręce! Quote
Sankja Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 wapiszon. Nie jesteśmy na miejscu. Ona musi u Was poczekać do momentu: a. wizyty która Kana robi w weekend b. transportu w okolice Warszawy, który może będzie w okolicach 24 czerwca. Pomyślcie, proszę, gdzie ją ewentualnie można przetrzymać. A tymczasem proponuję uzbierac jakiś grosik, tak na wszelki wypadek, gdyby wizyta weekendowa nie wypaliła :) Quote
Andzike Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Póki co tylko avilia i diana79 zaoferowały grosik na Amelke :) zaraz Wam wyślę numer konta. Bardzo dziękuję w imieniu Amelki:Rose::Rose::Rose: A na dobry początek informuję, że na koncie Amelki są już dwie dyszki ode mnie ;) Quote
Sankja Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 jak zajdzie taka potrzeba ja kupię Amelce pierwsze 5 kg dobrej karmy ;) Quote
Avilia Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Grosik przeleję i podtrzymuję ofertę wysłania domkowi tymczasowemu Amelki,witaminki dla szczeniąt Falwitol. Quote
wapiszon Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 A czemu sunia ma jechać 24 w okolice Warszawy? Rozmawiałam z Beatą- potencjalnym DT/DS. Jeśli wizyta przedadopcyjna wyszłaby pozytywnie to Beata może przyjechać pociągiem w niedzielę do Bydgoszczy a ja bym tam przywiozła sunię. Quote
Sankja Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 wapiszon napisał(a):A czemu sunia ma jechać 24 w okolice Warszawy? Rozmawiałam z Beatą- potencjalnym DT/DS. Jeśli wizyta przedadopcyjna wyszłaby pozytywnie to Beata może przyjechać pociągiem w niedzielę do Bydgoszczy a ja bym tam przywiozła sunię. Pisze o tym, że jak wizyta nie wyjdzie (ta co ma ją Kana robić w weekend) mała może przyjechać w okolice Warszawy do innego DT. Ale to jest rezerwa :) Kto to Beata? Quote
wapiszon Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Beata to potencjalny DT/DS z Gdyni.I zrozumiałam,że wizyta ma być w weekend. A tak po za tym to nie rozumiem??????? Quote
Kana Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 W weekend ma być wizyta. Jednakże jeżeli domek będzie spalony mala jedzie do awaryjnego DT pod Warszawą u mojej znajomej. Quote
Recommended Posts