Olesia.b Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 A skąd jest dziewczynka? Może znajdzie się tam jakiś wolontariusz... Quote
MonikaP Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 Olesia.b napisał(a):A skąd jest dziewczynka? Może znajdzie się tam jakiś wolontariusz... Olesiu, przeczytaj, proszę, pierwszy post. Quote
Olesia.b Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Hi, hi. wiedziałam, ale postanowiłam sprowokować kolejny post, który podrzuci naszą dziewczynkę (żeby nie robić tylko "hop"). Przepraszam ;) Niniejszym ogłaszam, że dziewczynka jest z Poznania! Quote
Olesia.b Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Piękna sunieczka czeka w Poznaniu na domek!!! Quote
Czarodziejka Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Jak dobrze, że Sonię zauważyłyście! Sama bym ją wzięła.... Quote
Czarodziejka Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Do góry Sońka, nie jesteśmy same :) Quote
Olesia.b Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 No chyba się wkurzę i ją gdzieś ogłoszę. Może w poznańskiej GW, albo innch ogłoszeniach...? MonikaP, ty Poznanianka jesteś, gdzie można by wrzucić sunię? Quote
supergoga Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Sonia jest na allegro - tylko tak jak pisałam - jest ciężko, bo nie ma fotek, tylko ta jedna, taka jaka jest. Może dałoby sie zrobić jeszcze jakies foty? Quote
MonikaP Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 supergoga napisał(a):Sonia jest na allegro - tylko tak jak pisałam - jest ciężko, bo nie ma fotek, tylko ta jedna, taka jaka jest. Może dałoby sie zrobić jeszcze jakies foty? Przykro mi, Gosiu, ale innych zdjęć niż za kratami zrobić nie mogę :-(. Quote
supergoga Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Wiem Monisiu, ale może jeszcze jakieś dwa inne by się dało machną, inne ujęcia. Jedno to tak skromnie wygląda, tak nie fajnie. Quote
Czarodziejka Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Supergoga, ta fotka jest śliczna - ja się w Soni od pierwszego spojrzenia zakochałam :) Quote
Czarodziejka Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Do góry Sonieczko, na widoczek, tak bardzo poszukujesz kawałka podłogi... Quote
Czarodziejka Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Idą święta...może Sonia powita Nowy Rok w owym domku?... Znó o rok będzie starsza :(:(:( I wciąż bezdomna:(:(:( Quote
Czarodziejka Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Sonia bardzo prosi o zainteresowanie! Quote
Czarodziejka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 I znów. Sonia tak płacze za domkiem, chociaż znam ten typ suk i wiem, że diablica chyba nieźle sobie radzi w schronie. Tym niemniej bardzo, bardzo prosimy o pomoc w znalezieniu domku! Quote
Olesia.b Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Na szczęścien niunia nie wygląda na głodną, ale te oczy mi spać nie dają... Soniu, pokaż się światu!!! Quote
Olesia.b Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Sonia czeka, popatrzcie na jej oczy... Quote
Recommended Posts