Jump to content
Dogomania

Poznań-jamnikowata wielkoucha Sonia...BRAWO, SAKSANA!!! :-)))

Recommended Posts

• Replies 316
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Ja nadal nic nie wiem co u suni, czy ja ponowić na allegro czy ma domek. Jakoś zapadła w sprawie cisza wielka, nie wiem o czym świadczy. Dajcie znac, bo nie wiem, czy ją nadal pokazywać w neciku?

Posted

Gosiu, dotąd miałam nadzieję, że ludzie, którzy już, już po nią jechali, jednak się w schronisku pojawią, jednak jak na razie...cisza... Dlatego jeśli możesz, będę wdzięczna za umieszczenie Soni jeszcze raz na allegro, a jeszcze lepiej byłoby, gdybyś mi wytłumaczyła, na jakiej zasadzie robią to fundacje i wtedy mogłabym to robić sama, nie zajmując Ci czasu ;-).

Posted

Moniko - spokojnie, ja już mam ją w systemie allegro, kliknę tylko wystaw ponownie i juz bęzie za moment.
Na pw Ci opiszę na przysżłość, co zrobic, żeby za dużo w wątku nie pisać - ale to wieczorem.

• 4 weeks later...
Posted

Muszę powiedzieć, że Sonia mnie martwi....Jest od tych paru miesięcy w boksie z jeszcze dwoma czy trzema psami i jak to w stadzie, gdy jeden zacznie szczekać, cała reszta robi to samo....Przez to Sonia wydaje się być niezbyt miłym "jazgaczem", a wiem,że w rzeczywistości jest kochaną sunią.... Był ktoś, kto poważnie się nią interesował, ale podejrzewam,że gdy został przez nią obszczekany od góry do dołu, po prostu się wystraszył i zrezygnował :-(. Gdy się do niej zagada, momentalnie robi się przylepna, ale co z tego, skoro zaraz przybiegają pozostałe i zaczyna się ujadanie, a Sonia zapomina, że przed chwilą się wdzięczyła przez kraty...

• 4 weeks later...
Posted

Czarodziejka napisał(a):
Czy ktoś mi może coś o niej napisać i może jakieś fotki?
Czy jest wysterylizowana?
Ma poważne sznse na domek!

Czarodziejko, odpisałam na Twoje pw, ale jeśli chodzi o historię Sonii i jej zdjęcie to wszystko jest w pierwszym poście. Nowych zdjęć nie robiłam, bo nie różniłyby się od tego pierwszego - mogę je robić tylko przez kraty.

• 3 weeks later...