Czarodziejka Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 A przecież jest taka radosna i ma takie figlarne oczka! Quote
Czarodziejka Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Moja ulubienica nadal nie zauważana przez nikogo...:( Quote
Czarodziejka Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Nikt tu nie zagląda do tej pięknej sunieczki! Quote
Czarodziejka Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Sama tu podnoszę!.... Niechaj ktoś wejdzie i pomoże! Quote
Czarodziejka Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Sonia przebywa w poznańskim schronisku... Samotna i piękna jak sarenka :) ;) Quote
Czarodziejka Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 A może nie? Prosimy o zainteresowanie! Quote
Czarodziejka Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 A tak proszę, żeby ktoś się nią zainteresował.... Quote
Czarodziejka Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 A tylko ja tu samotnie podnoszę kolejną stronę wątku... Sonia jest może niemłoda, ale radosna i wysterylizowana. Quote
GoniaP Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Czarodziejka napisał(a):A tylko ja tu samotnie podnoszę kolejną stronę wątku... Sonia jest może niemłoda, ale radosna i wysterylizowana. Bo my sie niestety poddałyśmy... Quote
Czarodziejka Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Pchamy się na widok! Sonia wciąż płacze i czeka na swojego właściciela! Nie pozwólmy, żeby spędziła resztę życia w schronisku!!! Quote
Czarodziejka Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 GoniaP napisał(a):Bo my sie niestety poddałyśmy... A to dlaczego? Ja mam do niej ogromny sentyment... Chciałam ją wziąć ale pojawiła się ledwo żywa Frocia. Potem beznadziejnie smutna Gałka. Teraz nie mogę patrzeć, jak taka radosna sunia marnuje się w schronie, chociaż ona jest chyba optymistką.... Quote
GoniaP Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Ileż można podnosić, walczyć, pytać, rozgłaszać... Prawda jest taka, ze ludzie chcą ładne, młode psy.... a Sonia, now iesz, jest staruszką:-( Quote
GoniaP Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 I jeszce jedna refleksja - mało jest takich Czarodziejek na świecie jak Ty... Quote
Czarodziejka Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Dlatego będę ją podnosić, może ktoś jednak zmięknie. Jest przecież ładniejsza od Frotki i od Gajki... Quote
Recommended Posts