Czarodziejka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Oczęta tęsknie wypatrują, czy to już? Czy to do niej ktoś i najlepiej z czymś ;) Bo tak z gołą ręką w gości nie bardzo :) Sonieczka jest piękna i bardzo prosi o zainteresowanie! Quote
Czarodziejka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Na topiK maleńka miodowa dziewczynko! Quote
Olesia.b Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Śliczna Sonia do wzięcia!! Czarodziejko, myślisz, że z niej taka numerantka jak Gaja? Quote
Czarodziejka Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Olesia.b napisał(a):Śliczna Sonia do wzięcia!! Czarodziejko, myślisz, że z niej taka numerantka jak Gaja? Normalnie to czuję i za to ją już kocham.:loveu: Quote
Olesia.b Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Uwaga, Sonia czeka na piękny domek. Taka sunia może wnieść wiele radości w czyjeś życia!!! Quote
Czarodziejka Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Sonia bardzo poszukuje stałego domku! Quote
Olesia.b Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Ciekawe czy na dogo jest opcja "przyciąganie ciotek za ucho na wątek" :eviltong: Quote
San_(jagodowa:) Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Olesia.b napisał(a):Ciekawe czy na dogo jest opcja "przyciąganie ciotek za ucho na wątek" :eviltong: Hmmm,na mnie chyba podziałało;) Quote
Olesia.b Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Witamy, witamy Cioteczkę:loveu: . Prosimy wpisać wątek w "ulubione" i zaglądać tu jak najczęściej, bo Sonisława bardzo domku potrzebuje i musi w związku ztym często gościć na pierwszej stronie!! Quote
Czarodziejka Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Pchamy się na widok, bo potrzeba nas ciśnie! Domek potrzebny dla słodkiej Soni!!! Quote
Czarodziejka Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Szybko prosimy o wsparcie! Sonia za miesiąc będzie o rok starsza...i wciąż samotna... Quote
Olesia.b Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Czy w poznańskim schronie są wolontariusze. Może ktoś wie, co u Soni słychać? A aukcja na Allegro trwa jeszcze? Quote
supergoga Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Trwa aukcja na allegro cały czas - niestety ostatnio totalny zastój domkowy, teraz ludzie adoptują...karpie :shake: Quote
Olesia.b Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 :lol: :lol: Dzięki kochana, poprawiłaś mi humor (mojemu Tz też, bo czytając twój post oplułam się herbatą). Quote
Recommended Posts