Czarodziejka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Nikogo nie interesuje los biednej, starej, schorowanej Soni... Ciałko stare i może nie wytrzymać tej zimy w schronisku...:(:(:( Quote
Olesia.b Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Dałam znać jedynym Poznaniakom, jakich znam. Po tym, co spotkało Wedelka, tracę już powoli wiarę, w to co robimy. Czarodziejko, wyobrażasz sobie: już trzy razy ludzie z tego kalekiego pieska rezygnowali :-( Quote
Olesia.b Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 A może w nocy jakaś dobra dusza wypatrzy Sonię?... Quote
GoniaP Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Soniu, krzycz, że chcesz do dooooooooooooooomu!!! Quote
Olesia.b Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Sonia, starsza jamnikowata sunia prosi o domek... Quote
Czarodziejka Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Sonia wciąż czeka i czeka, a tu święta idą. Quote
Olesia.b Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Chyba Sonia spędzi Święta w schronie...a jeśli to są jej ostatnie Święta? (Sorry za żałobny ton, ale nie umiem świętować wiedząc, ile takich Soni odchodzi w zapomnieniu):-( :-( Quote
GoniaP Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Olesia.b napisał(a):Chyba Sonia spędzi Święta w schronie...a jeśli to są jej ostatnie Święta? Ja też o tym myślę... O tej Sonii i tysiącach innych... I zabija mnie bezsilność:-(:-(:-( Quote
Czarodziejka Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Sonieczko...płaczę z tobą...z bezsilności...:( Quote
Czarodziejka Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 GoniuP, możesz mi pokr.ótce przedstawić, czym charakteryzuje się owa alergia na schroniskowe jadło? Quote
GoniaP Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Czarodziejko, psy w schronisku dostają do jedzenia breję................. Może się w niej znaleźć wszystko - ryż, makaron, mięso, kości, ości, krewetki, ryby - jeden wielki misz-masz, i nigdy nie wiadomo w jakich proporcjach... Nie znam psa, który by nie miał sensacji po tym żarciu. A uważane jest ono za zdrowe i zbilansowane:angryy: Quote
Czarodziejka Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 GoniaP napisał(a):Czarodziejko, psy w schronisku dostają do jedzenia breję................. Może się w niej znaleźć wszystko - ryż, makaron, mięso, kości, ości, krewetki, ryby - jeden wielki misz-masz, i nigdy nie wiadomo w jakich proporcjach... Nie znam psa, który by nie miał sensacji po tym żarciu. A uważane jest ono za zdrowe i zbilansowane:angryy: Trzeba jednak wziąć pod uwagę, że na luksusy i frykasy schronisk jednak nie stać...Daje się więc wszystko, co jest... Quote
GoniaP Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Czarodziejka napisał(a):Trzeba jednak wziąć pod uwagę, że na luksusy i frykasy schronisk jednak nie stać...Daje się więc wszystko, co jest... Hmmmmmmmm, resztę tych rozważań przeniosłabym na pw.......... Quote
Czarodziejka Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 GoniaP napisał(a):Hmmmmmmmm, resztę tych rozważań przeniosłabym na pw.......... ??? Chętnie się doczytam. Quote
MonikaP Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 Sonia właśnie została wykąpana w nowym domu, a jej wspaniałą OPIEKUNKĄ została nasza forumowa SAKSANA!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts