Jump to content
Dogomania

Poznań-jamnikowata wielkoucha Sonia...BRAWO, SAKSANA!!! :-)))

Recommended Posts

• Replies 316
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dałam znać jedynym Poznaniakom, jakich znam.

Po tym, co spotkało Wedelka, tracę już powoli wiarę, w to co robimy.
Czarodziejko, wyobrażasz sobie: już trzy razy ludzie z tego kalekiego pieska rezygnowali :-(

Posted

Chyba Sonia spędzi Święta w schronie...a jeśli to są jej ostatnie Święta? (Sorry za żałobny ton, ale nie umiem świętować wiedząc, ile takich Soni odchodzi w zapomnieniu):-( :-(

Posted

Olesia.b napisał(a):
Chyba Sonia spędzi Święta w schronie...a jeśli to są jej ostatnie Święta?

Ja też o tym myślę... O tej Sonii i tysiącach innych... I zabija mnie bezsilność:-(:-(:-(

Posted

Czarodziejko, psy w schronisku dostają do jedzenia breję................. Może się w niej znaleźć wszystko - ryż, makaron, mięso, kości, ości, krewetki, ryby - jeden wielki misz-masz, i nigdy nie wiadomo w jakich proporcjach... Nie znam psa, który by nie miał sensacji po tym żarciu. A uważane jest ono za zdrowe i zbilansowane:angryy:

Posted

GoniaP napisał(a):
Czarodziejko, psy w schronisku dostają do jedzenia breję................. Może się w niej znaleźć wszystko - ryż, makaron, mięso, kości, ości, krewetki, ryby - jeden wielki misz-masz, i nigdy nie wiadomo w jakich proporcjach... Nie znam psa, który by nie miał sensacji po tym żarciu. A uważane jest ono za zdrowe i zbilansowane:angryy:

Trzeba jednak wziąć pod uwagę, że na luksusy i frykasy schronisk jednak nie stać...Daje się więc wszystko, co jest...

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Trzeba jednak wziąć pod uwagę, że na luksusy i frykasy schronisk jednak nie stać...Daje się więc wszystko, co jest...
Hmmmmmmmm, resztę tych rozważań przeniosłabym na pw..........

• 3 weeks later...