Jump to content
Dogomania

Poznań-jamnikowata wielkoucha Sonia...BRAWO, SAKSANA!!! :-)))

Recommended Posts

• Replies 316
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czarodziejko, podnoszenie wątku to niestety za mało :-(. Widzę Sonię codziennie i...spójrzmy prawdzie w oczy - to sunia, która ma 11 lat...znalezienie domu dla takiego psa graniczy niemal z cudem....Sonia była przez długi czas na allegro, zgłosili się do mnie nawet chętni do adopcji, ale nie pojawili się w schronisku mimo swoich wcześniejszych deklaracji...

Posted

Sonia wcale nie wygląda na swoje lata. Musi być sposób na domek!!
Moniko, moze porozklejać ogłoszenia w poznańskich klubach seniora? Albo może jakąś parafię masz "zaprzyjaźnioną". Jeśli chcesz, to mogę zrobić ogłoszenia do wydrukowania i podesłać na maila?

Trzeba tu więcej Poznaniaków sciągnąć, bo same nie damy rady!!

Posted

Niestety, Olesiu, Sonia wygląda na swoje lata. To zdjęcie po prostu jest zrobione tak,że tego nie widać...
Starsze psy wymagają często specjalistycznej karmy, leczenia itd....nie każdego właściciela na taką opiekę stać :-(.

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Ale ona żyje w schronie na karmie schroniskowej i żyje.
Goniu - zdjęcie!
Ja jej znajdę dom, choćbym miała stanąć na tym, czego z oczywistych względów nie posiadam!

Czarodziejko, Sonia niemal jak w banku ma alergię (właśnie na tę schroniskową karmę), problemy jelitowe, nadwagę, słabe serduszko i stawy.

Zdjęcia robię ja, nie Gonia ;-). Muszę potem pogrzebać w komputerze, może uda mi się znaleźć jakieś jeszcze.