GoniaP Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Proszę Państwa, oto Sonia :loveu: Pączuszek w masełku :lol: Quote
Saksana Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Dziękuję Małgorzatko :iloveyou: Księżniczka, jako starsza "ustawia" Natanka warczeniem, i nie bardzo jej się podoba gdy młody kładzie sie obok niej :p Quote
Czarodziejka Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Jak się cieszę, że się przytrafiłaś mojej Soni Saksanko :lol: Quote
Saksana Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Widzisz szczerze, to miał być charciasty chłopaczek z Korabiewic, a tu jest dziewczynka, Sonatinka ;) Quote
Czarodziejka Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 To tłuściocha :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Saksana Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Widziałabyś jakie biegi uprawia do domu, gdy wie że kurczak na stole :evil_lol: Właśnie Natanek przyjechał na nocleg i jak zaczął wsuwać jedzonko, to tak dopadła do suchego jakby ostatni raz jadła w schronisku :diabloti: Quote
Czarodziejka Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Wyobrażam ją sobie :evil_lol: Moja jamnikowata Lula żarła, aż jej brzuch podparty krótkimi łapkami dotykał podłogi :mad: I zawsze miała chęć....:cool1: Quote
Saksana Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Pączek zabrał Natankowi z pyska zabawkę :mad: i bawi sie nią leżąc na pleckach :evil_lol: Quote
Czarodziejka Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Wycałuj słodkie siwe kufki od cioci Czarodziejki :loveu: Quote
GoniaP Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Dziś byłam w odwiedzinach u Sonieczki... Zadomowiła się dziewczyna i obrosła w piórka. Jest kochana i przytulasta, lecz nie da sobie dmuchać w kaszę. Jest Panią na włościach i już :) Na brak towarzystwa narzekać nie może :) Natan, to jej wierny przyjaciel. Charcik odwiedził ją, ale już pojechał do nowego domu. A dziś musiala przyjąć Dyzia....Ustawia wszystkich chłopaków równo. Do miski, ani do PAńci nie podchodź :evil_lol: Quote
Czarodziejka Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Sonieczka jest cudna! Aż mi się łaz w oku kręci, kiedy patrzę na jej szczęście! Quote
Saksana Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Sonieczka przez święta, pilnowała jedzonka bo miała kolegę na tymczasie ;) Quote
Saksana Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Życzenia Noworoczne dla wszystkich, co kochają te kudłate i łaciate. Podziękowania dla Moniki, za prezentację "artystki". Sonia jak prawdziwa gospodyni, ma teraz na wszystko oko. Ze swojego kanapowego miejsca, obserwuje co się dzieje i przy drzwiach wejściowych i czy Natanek, coś czasem w kuchni nie skubnie. :loveu: Quote
Recommended Posts