Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

obraczus87 napisał(a):
Dzwoniła Pani w sprawie Myszki. Przedstawiłam Jej sylwetkę Myszki, powiedziałam o warunkach adopcji, sterylizacji. Pani ma podjać decyzję :)
Acha domek we Wrocławiu.

Myszka kochana:)Mysle,ze bedzie dobrze!Wazne ,ze cos sie ruszylo i sa osoby zainteresowane dziewczynami:)

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A tak wyglądamy finansowo. Doszła fajna sumka z bazarku biżuteriowego :)

[SIZE="4"]WPŁATY
[SIZE="2"]LIPIEC:

deklaracje stałe:
- 20 zł - go-ja (2010-07-13)
- 120 zł - 1barto (z FB)
- 200 zł - Monika K. z FB (płatne w dwóch ratach po 100zł) jedna rata wpłacona (2010-07-05)
- 10 zł - Ellig (zapłacone za 6 m-cy z góry)
- 20 zł - JustynaW (z FB)
- 30 zł - Ewa Marta (od lipca)
- 10 zł - Ladymonia0610

jednorazowe:
- 40 zł - Teresa Borcz (2010-07-07)
BAZAREK - 189 zł

[SIZE="3"]STAN KONTA - 19.07.2010
1 056,50 zł

Posted

obraczus87 napisał(a):
Go-Ja bardzo dziekujemy za bazarek :) a Kindzie dziekujemy za wykonanie :)

i..... wszystkim kupującym też dziekujemy :)

Czego się nie robi dla psiaków :evil_lol:

Posted

BUBA vel KARMEN miewa się świetnie. Państwo bardzooo zadowoleni. Mysleli, że będzie więcej problemów... :) ale wszystko przed Nimi :evil_lol: Buba się rozkręci na pewno :D

Zdjęcie niestety otrzymam mmsem ;/ Pan Jacek powiedział, że nie mają mozliwości wysłania zdjęć na maila. Więc chyba będzie trzeba nawiedzic rodzinkę :razz:

Posted

obraczus87 napisał(a):
BUBA vel KARMEN miewa się świetnie. Państwo bardzooo zadowoleni. Mysleli, że będzie więcej problemów... :) ale wszystko przed Nimi :evil_lol: Buba się rozkręci na pewno :D

Zdjęcie niestety otrzymam mmsem ;/ Pan Jacek powiedział, że nie mają mozliwości wysłania zdjęć na maila. Więc chyba będzie trzeba nawiedzic rodzinkę :razz:

No, jakie tu fajne wieści.. :multi::multi:można sobie zrekompensować niepowodzenie u Brutuska.. i napawać się sukcesem...:lol: ale cicho.. by nie zapeszyć... I z Buby zrobiła się Karmen (może przez C?:diabloti:) no i jak sympatycznie.:p

Posted

RenW napisał(a):
No, jakie tu fajne wieści.. :multi::multi:można sobie zrekompensować niepowodzenie u Brutuska.. i napawać się sukcesem...:lol: ale cicho.. by nie zapeszyć... I z Buby zrobiła się Karmen (może przez C?:diabloti:) no i jak sympatycznie.:p

Pan Jacek napisał Jej imie przez "K" :D więc nie zmieniałam :) ;)

Posted

lilk_a napisał(a):
przynajmniej Buba i Myszka :) a jaka była mamusia ?

chmmmm tego to nie wiem :)

Tak, Tak, Buba i Myszka wielkości ON-ków, natomiast Kreska i Niunia max do 3/4 łydki :)

Posted

Marta czy za Allegro dziewczyn bedzie juz od nowej edycji placone z zebranych pieniedzy?Bo ostatnio znowu zaplacilam za 2 edycje a przyznam ,ze pieniedzy zaczyna mi brakowac....Lilka robi za darmo:Rose: piekne Allegra i trzeba to dalej pociagnac tylko ja juz mialam na swoim koncie kilka takich bid na Allegro a po za Allegro to juz nawet nie jestem w stanie policzyc:)

Posted

ja tak nie w temacie, ale przywitam się, u Kreski wszystko w porządku, chyba podrosła, albo po prostu wyprostowała łapy. Jest pocieszna. Niestety troszkę ciapciowata, np rozdawane jest coś w kuchni to jej zawsze zabiorą, albo jak wskakuje np na łóżko to nie patrzy jak i gdzie, po głowie, po twarzy i szczęśliwie gramoli się. Nie jest to typ narzucający się. Szczeka troszkę, ale nie za dużo, głównie w zespole. Natomiast za wodą nie przepada, ale pływać umie.
Wcześniej pisałam z Martą o ogłoszeniach i napisałam, że wystawię jakieś podstawowe sama, ale niestety nie miałam okazji jeszcze, może uda mi się to nadrobić.
Poza tym to mały kurdupelek.

Trzymam kciuki za Bubę, cieszę się, że trafił jej się taki super domek i to całkiem szybko.

Posted

[quote name='obraczus87']Wczoraj Pani Monika mi wysłała dwa mmsy. Lepsze to niż nic :)

Dziekujemy Pani Moniko za dom dla Buby, wspaniale!!!!!!!!