Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:multi::multi::multi::multi:[SIZE="5"]BUBA ZNALAZŁA DOMEK BUBA ZNALAZŁA DOMEK ALBO RACZEJ DOMEK ZNALAZŁ BUBĘ :multi::multi::multi::multi: [SIZE="5"]CUDOWNIE:multi::multi::multi::multi:

Posted

go-ja napisał(a):
ale radość na wątku :) :) :) Musimy teraz zmienić info w pierwszych postach i tytuł :). :) Będą jakieś foty Buby z nowego domu? :)

Jest z czego się cieszyć jeszcze tylko 3 domki muszą się znalezć...

Posted

Zmieniłam info w 2 poście. Gdy Marta będzie miała dostęp do netu zmieni 1 post.

Niunia, Myszka w hoteliku. A Buba 17 lipca pojechała do nowego domu :) :) :) Odpada nam koszt hotelikowania jednej suni. Kreska w darmowym DT tylko za koszty: karma, szczepienie itp.

Skarbnik: (go-ja) nr konta podam na prv.

KOSZT HOTELIKU Niuni i Myszki : 372 zł za 2 sunie / m-c
deklaracje stałe m-c - hotelik Myszki, Niuni:

- 20 zł - go-ja
- 120 zł - 1barto (z FB)
- 200 zł - Monika K. z FB (płatne w dwóch ratach po 100zł)
- 10 zł - Ellig (zapłacone za 6 m-cy z góry)
- 20 zł - JustynaW (z FB)
- 30 zł - Ewa Marta (od lipca)
- 10 zł - Ladymonia0610

STAŁE: 410 zł

Posted

BUBA w nowym domku :) Jutro bede dzwonic do Państwa :)

ABRAKADABRA - bardzo dziękuję za wizytę oraz transport Buby do nowego domku :loveu: Dzięki Tobie Buba szybciutko trafiła do wspaniałych ludzi

Niestety Moderator w dalszym ciągu nie przekazałm mi pierwszego postu, więc wszystkie poprawki musi naniesc Aneta.

BUBA KOCHANA RYBKO, DO CIEBIE MIAŁAM NAJWIEKSZY SENTYMENT BO ZAWOZIŁAM CIE DO HOTELU :) Wszystkiego najlepszego Skarbie :)

:loveu::loveu::loveu::loveu:

Teraz już musi byc lepiej. Jeszcze tylko domki dla trzech dziewczynek :) !!!!

Posted

:) :) :) Doczekałyśmy się jednego szczęśliwego zakończenia :). Jeszcze trzy :). Mono - widzisz... warto było! Jesteś wielka i wszystkie cioteczki też :).

Posted

No proszę :) znalazłam wątek siostrzyczek!

Myslę, że Buba trafiła na najwspanialszych ludzi pod słońcem.
Nie są wprawdzie zalogowani na dogomanii - ale myslą i gadają tak samo jak my :loveu:

Buba (wkrótce Atena albo Carmen) będzie mieszkała razem ze swoim kolegą ON-kiem Dżekusiem, którego Państwo wyprowadzili z ciężkiej choroby skóry i raka prostaty.
Psiak jest śliczny, kochany i uwielbiany - Buba też z pewnością doświadczy tej miłości na własnej skórze.
Przed nią nauka chodzenia na smyczy, poznawanie "uroków" miasta, ludzi, innych psów, schodów, windy... itd. Sądzę, że przy podejściu nowych właścicieli świetnie sobie poradzi.

Trzymam kciuki za pozostałe siostrzyczki, które miałam okazję poznać.
Po przeczytaniu początku wątku - aż mi się wierzyć nie chce, że dziewczynki tak się otworzyły !
Mają naprawdę SUPER OPIEKĘ!

Ps. Niunia to prawdziwa GWIAZDA :loveu:

Posted

obraczus87 napisał(a):
Dzwoniła Pani w sprawie Myszki. Przedstawiłam Jej sylwetkę Myszki, powiedziałam o warunkach adopcji, sterylizacji. Pani ma podjać decyzję :)
Acha domek we Wrocławiu.

Fajnie :). Zobaczy się co z tego będzie - może kolejna sunia miałaby domek :). Mamy kogoś do wizyty przed adopcyjnej?