mona132 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 a i na ta wizyte juz ktos jedzie to fajnie, dla mnie to troche daleko ale jak cokolwiek blizej mnie to zawsze chetnie Quote
Ellig Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 [quote name='lilk_a']wznowione allegro panienek :):) Lila, bardzo dziekuje , czy mam juz wplacic pieniadze, bo nie pamietam do kiedy zaplacilam:) Quote
lilk_a Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Ellig napisał(a):Lila, bardzo dziekuje , czy mam juz wplacic pieniadze, bo nie pamietam do kiedy zaplacilam:) za to zapłaciłaś poprzednim razem wpłącając na allegro za dwa :) jest ok :) Quote
Lu_Gosiak Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 wiesci super:):) oby byly rownie dobre po wizycie:) Quote
obraczus87 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Wizyta ma być dzisiaj. Abrakadabra da mi znać jak już będzie "po" :) Trzymajmy kciuki ! :) Quote
obraczus87 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Natalia napisała na watku Brutunia ogólną informacje, kopiuję :) "[FONT=Tahoma]zaglądam, zaglądam tylko przeważnie jak już przejrzę wszystkie wątki moich psiaków to nie starcza czasu na odpisanie Jeśli chodzi o Brutuska to jest coraz gorszy, to chyba przez dziewczynki z jego haremu, biegają całym stadem, napadają na niewinnego człowieka, skaczą, łapią zębami za ręce, przeważnie jeszcze cali mokrzy, prosto po kąpieli w stawie, brutalnie domagają się smakołyków (tak je rozpuściły odwiedzające ciotki że teraz jak się nie ma ciastek to Brutus gotów rękę odgryźć ). Pół biedy jak są jeszcze przed kąpielą, bo teraz ulubione ich zajęcie to ganianie w wodzie, ale jak już są mokre całe w błocie i rzęsie i tak napadną w czwórkę to ubrania do prania. [/FONT] [FONT=Tahoma]Niestety jeśli chodzi o smycz to panikuje bardzo. Próbowałam już przyczepiać mu smycz do obroży i zostawiać, ale kończy się to tak że przywiera do ziemi i nie chce się ruszyć, albo wpada jak szalony do boksu i wciska się w kąt. W sumie dobry pomysł żeby mu pokazać na innym psie że smycz to nic strasznego ale sąsiadki się do prezentacji nie nadają bo efekt może być odwrotny, chociaż jak któraś jest na smyczy a Brutek biega to się smyczą nie przejmuje tylko wykorzystuje okazje żeby wytarmosić uwiązaną koleżankę. Zresztą dżentelmen z niego żaden, Buba i Myszka to mu się jeszcze odgryzają ale Niunie męczy strasznie a ona się go trochę boi więc od razu pokazuje brzuch. [/FONT] [FONT=Tahoma]Ogólnie wariatkowo z tymi szczeniakami [/FONT] " Quote
Ellig Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 obraczus87 napisał(a):Wizyta ma być dzisiaj. Abrakadabra da mi znać jak już będzie "po" :) Trzymajmy kciuki ! :) Trzymamy!!!!!:) Quote
RenW Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Ellig napisał(a):Trzymamy!!!!!:) Oby się udało! :):) Quote
obraczus87 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Wizyta przełozona na jutro na 19. Dzisiaj w domciu byłaby tylko p.Monika, a jutro beda oboje :) Quote
go-ja Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 obraczus87 napisał(a):Wizyta przełozona na jutro na 19. Dzisiaj w domciu byłaby tylko p.Monika, a jutro beda oboje :) To czekamy na wieści :-) Quote
obraczus87 Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 A gdzie się Cioteczki podziały?? :crazyeye: :mad::mad::mad: :) Quote
Aneta220978 Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 są, są...czekamy na relacje z wizyty...ciekawe co dziewczynki porabiają??? Quote
Tora&Faro Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Ufffff...ale miałam zaległości u dziewczynek....ale nadrobiłam:);) trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę.... Quote
Ellig Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 obraczus87 napisał(a):A gdzie się Cioteczki podziały?? :crazyeye: :mad::mad::mad: :) Jestesmy:) Czekamy....I kciuki trzymamy.... Quote
go-ja Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Właśnie dostałam sms od Obraczus o tym, że wizyta wypadła wspaniale i [SIZE="4"]Buba jedzie jutro do nowego domu :) :) :) :) :) Hura !!! Hura! Cieszycie się cioteczki? :D Quote
_Goldenek2 Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 A jakże by nie. Następny uratowany szczenior :). Quote
Aneta220978 Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 Wspaniale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jejku jak się cieszę:multi::multi::multi::multi: Quote
Ellig Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 :loveu::loveu: [FONT=Lucida Sans Unicode]Dzisiaj Abrakadabra zawozi Bube do nowego, wspanialego domu!!!![/FONT]:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts