mona132 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 bardzo dziekujemy :) sliczne sa dziewczynki az nie do wiary ,że nie ma kolejki po te cudne pyszczki usciski dla dziewczynek i chłopczyka-sąsiada Quote
RenW Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 mona132 napisał(a):bardzo dziekujemy :) sliczne sa dziewczynki az nie do wiary ,że nie ma kolejki po te cudne pyszczki usciski dla dziewczynek i chłopczyka-sąsiada Noo.. chłopczyk obok to nasz uroczy Brutusek, który ochoczo dokazuje z dziewczynkami :):) Quote
mona132 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 miałam okazje poznac osobiscie :) naprawde uroczy duzy maluch ;) Quote
Aneta220978 Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 Dada M napisał(a):Zapomniałam, że mam kilka zdjęć siostrzyczek, wykonanych podczas piątkowej wizyty :cool3: Trochę zamazane, bo chwilkę wcześniej któryś z seniorów obślinił aparat. o matko jakie cudne pycholki:-)) Oczka i m się uśmiechają nie tylko buzie:-) Quote
Aneta220978 Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 i oczywiście dziękujemy za zdjęcia dziewczynek.... Quote
tripti Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 jakie fajne:) jak Buba podrosła!!! bez porównania ten widok z tym wcześniejszym, gdzie spały piętrowo w kącie budki... Cioteczki, chodźcie do tego jamniczka Czarusia, on taki biedny:( a tą sunię miałam okazję poznać, piękny pies, odrazu podbiegła do mona132, nam też dała się pogłaskać, jeszcze teraz taka pokaleczona:( Quote
mona132 Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 tripti napisał(a):jakie fajne:) jak Buba podrosła!!! bez porównania ten widok z tym wcześniejszym, gdzie spały piętrowo w kącie budki... Cioteczki, chodźcie do tego jamniczka Czarusia, on taki biedny:( a tą sunię miałam okazję poznać, piękny pies, odrazu podbiegła do mona132, nam też dała się pogłaskać, jeszcze teraz taka pokaleczona:( Tripti juz sobie poradziłam ze zdjeciami Kreseczki wiec nie wysyłaj :) Ta suczka która podbiegła w schronie to inny pies, Sunia nigdy nie biegała luzem, wtedy była jeszcze w kojcu na samym koncu wybiegów ,które widzieliscie Ale dla tej ,która Was przywitała tez bedziemy szukac domku tylko pozniej bo Ona na szczescie jest w dobrej kondycji , a ze łazi po wszystkich ogrodzeniach wyprowadza sie na spacery kiedy tylko chce Quote
Ellig Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Dzien dobry! Jak tam dziewczynki, na zdjeciach widze ,ze rosniecie jak na drozdzach:) Quote
tripti Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 o a ja napisałam podsumowanie tygodnia, a tu ni ma... :( Quote
tripti Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 ja też się przywitam:) Cioteczki, co tu tak pustawo ;)? urlopujecie się już?;) Quote
tripti Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 RenW napisał(a):Chyba tak.. ja meczyk oglądam :):) a to się rozumie ;) całe szczęście, że dziś już przedostatni, bo już dość mam tego brzęczenia os;) Nie wiem czy już pisałam tzn pisałam, ale chyba tego postu nie ma, więc jeszcze raz, chodzimy już na smyczy, jeszcze czasami osiołek, ale ogólnie to jestem z Kreski zadowolona:) szybko się uczy. Czystość w domu 100%, ale niestety na podwórko nie prosi, bo ma murzyna od tej roboty - Melcię, która barabani w drzwi:) Co do ewent. adopcji, to jakby w rodzinie były dzieci, to najlepiej takie starsze, bo ona ucieka przed 5latka sąsiadów. Aaaaa i nosa nadal marszczy na przywitanie, tzn tak się uśmiecha:) ale wyglada to komicznie:) jeszcze takiego psa nie spotkałam. O zostaniu pod sklepem (wiejskim sklepikiem) na smyczy nie ma mowy, bo gotowa sobie głowę urwać. Quote
obraczus87 Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Na horyzoncie pojawił się domek dla .... BUBY ;) W piatek w METRO ukazała się sunia Boberek - http://www.dogomania.pl/threads/188137-Bober-10tyg.-sunia-szuka-domu. Zadzwoniła pani, której opowiedziałam o Boberku i ze względu na charaketerek Boberka Pani zapytała o inne psiaki. Dzisiaj pojechała do Natalii i zakochała się w BUBIE ;) Rozmawiała z Nią, zachwycała się Jej ogonkiem i ogólnie zakochala sie ;) Państwo mieszkają na Bródnie. Mają już 2,5 letniego psiaka ON-kowatego (wykastrowany). Czekam, aż Pani poda mi swój adres. Wtedy zrobimy wizytę przedadopcyjną i jakoś trzeba bedzie zorganizowac transport Buby do DS, gdyz Państwo nie sa zmotoryzowani. Ale ja cierpliwie poczekam, aż Pani wyśle mi adres. :) Quote
mona132 Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 a wiadomo coś więcej o ewentualnym domku? i czy ten pies lubi inne w swoim domu? bo może gdyby mieli ja wziąć najpierw mogliby sobie przedstawić psiaki u Natalii Quote
mona132 Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Razem z Gabi trzymamy kciuki za udana adopcje Buby i wydaje mi sie ze Gabrysia zaczyna przerastac swoja siostre Niunie w uszach, robia sie jej radary jak u rysia Quote
obraczus87 Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 mona132 napisał(a):a wiadomo coś więcej o ewentualnym domku? i czy ten pies lubi inne w swoim domu? bo może gdyby mieli ja wziąć najpierw mogliby sobie przedstawić psiaki u Natalii Ze względu na upał Panstwo nie zabrali swojego psiaka. Jednak Panstwo wiedza, ze ich pies akceptuje wszystkie suczki. Quote
lilk_a Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 ale piękna jest Gabrysia :loveu: a co słychać u pozostałych dziewczynek ? :) Quote
Kinia1984 Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 A ja poznalam w koncu siostry w sobote:) Niunia jest mega szczekaczem:evil_lol: Quote
obraczus87 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Kinia1984 napisał(a):A ja poznalam w koncu siostry w sobote:) Niunia jest mega szczekaczem:evil_lol: Hehehe to prawda ;) Niunia taka własnie jest :D Quote
Ellig Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 No prosze to Niunia może byc psem stróżującym!!!:) Quote
Kinia1984 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 ma w sobie najwiecej odwagi:) przynajmniej zza siatki:evil_lol: Brutus kolega z boksu obok jej wturowal ale jak podchodzilam blizej to wycofka o 100 m ale moze dlatego ze mialam Fredka na smyczy:evil_lol: Quote
obraczus87 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Kinia1984 napisał(a):ma w sobie najwiecej odwagi:) przynajmniej zza siatki:evil_lol: Brutus kolega z boksu obok jej wturowal ale jak podchodzilam blizej to wycofka o 100 m ale moze dlatego ze mialam Fredka na smyczy:evil_lol: Ona jest bardzo odwazna, ale.... złodzieja zalizałaby... na smierc ;) Quote
Recommended Posts