Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mona132 napisał(a):
bardzo dziekujemy :)

sliczne sa dziewczynki

az nie do wiary ,że nie ma kolejki po te cudne pyszczki

usciski dla dziewczynek i chłopczyka-sąsiada

Noo.. chłopczyk obok to nasz uroczy Brutusek, który ochoczo dokazuje z dziewczynkami :):)

Posted

Dada M napisał(a):
Zapomniałam, że mam kilka zdjęć siostrzyczek, wykonanych podczas piątkowej wizyty :cool3: Trochę zamazane, bo chwilkę wcześniej któryś z seniorów obślinił aparat.

o matko jakie cudne pycholki:-)) Oczka i m się uśmiechają nie tylko buzie:-)

Posted

jakie fajne:) jak Buba podrosła!!! bez porównania ten widok z tym wcześniejszym, gdzie spały piętrowo w kącie budki...

Cioteczki, chodźcie do tego jamniczka Czarusia, on taki biedny:( a tą sunię miałam okazję poznać, piękny pies, odrazu podbiegła do mona132, nam też dała się pogłaskać, jeszcze teraz taka pokaleczona:(

Posted

tripti napisał(a):
jakie fajne:) jak Buba podrosła!!! bez porównania ten widok z tym wcześniejszym, gdzie spały piętrowo w kącie budki...

Cioteczki, chodźcie do tego jamniczka Czarusia, on taki biedny:( a tą sunię miałam okazję poznać, piękny pies, odrazu podbiegła do mona132, nam też dała się pogłaskać, jeszcze teraz taka pokaleczona:(

Tripti juz sobie poradziłam ze zdjeciami Kreseczki wiec nie wysyłaj :)

Ta suczka która podbiegła w schronie to inny pies, Sunia nigdy nie biegała luzem, wtedy była jeszcze w kojcu na samym koncu wybiegów ,które widzieliscie

Ale dla tej ,która Was przywitała tez bedziemy szukac domku tylko pozniej bo Ona na szczescie jest w dobrej kondycji , a ze łazi po wszystkich ogrodzeniach wyprowadza sie na spacery kiedy tylko chce

Posted

RenW napisał(a):
Chyba tak.. ja meczyk oglądam :):)

a to się rozumie ;) całe szczęście, że dziś już przedostatni, bo już dość mam tego brzęczenia os;)

Nie wiem czy już pisałam tzn pisałam, ale chyba tego postu nie ma, więc jeszcze raz, chodzimy już na smyczy, jeszcze czasami osiołek, ale ogólnie to jestem z Kreski zadowolona:) szybko się uczy. Czystość w domu 100%, ale niestety na podwórko nie prosi, bo ma murzyna od tej roboty - Melcię, która barabani w drzwi:)

Co do ewent. adopcji, to jakby w rodzinie były dzieci, to najlepiej takie starsze, bo ona ucieka przed 5latka sąsiadów. Aaaaa i nosa nadal marszczy na przywitanie, tzn tak się uśmiecha:) ale wyglada to komicznie:) jeszcze takiego psa nie spotkałam.

O zostaniu pod sklepem (wiejskim sklepikiem) na smyczy nie ma mowy, bo gotowa sobie głowę urwać.

Posted

Na horyzoncie pojawił się domek dla .... BUBY ;)
W piatek w METRO ukazała się sunia Boberek - http://www.dogomania.pl/threads/188137-Bober-10tyg.-sunia-szuka-domu.
Zadzwoniła pani, której opowiedziałam o Boberku i ze względu na charaketerek Boberka Pani zapytała o inne psiaki. Dzisiaj pojechała do Natalii i zakochała się w BUBIE ;)
Rozmawiała z Nią, zachwycała się Jej ogonkiem i ogólnie zakochala sie ;)

Państwo mieszkają na Bródnie. Mają już 2,5 letniego psiaka ON-kowatego (wykastrowany). Czekam, aż Pani poda mi swój adres. Wtedy zrobimy wizytę przedadopcyjną i jakoś trzeba bedzie zorganizowac transport Buby do DS, gdyz Państwo nie sa zmotoryzowani.

Ale ja cierpliwie poczekam, aż Pani wyśle mi adres. :)

Posted

a wiadomo coś więcej o ewentualnym domku?
i czy ten pies lubi inne w swoim domu? bo może gdyby mieli ja wziąć najpierw mogliby sobie przedstawić psiaki u Natalii

Posted

Razem z Gabi trzymamy kciuki za udana adopcje Buby

i wydaje mi sie ze Gabrysia zaczyna przerastac swoja siostre Niunie w uszach, robia sie jej radary jak u rysia

Posted

mona132 napisał(a):
a wiadomo coś więcej o ewentualnym domku?
i czy ten pies lubi inne w swoim domu? bo może gdyby mieli ja wziąć najpierw mogliby sobie przedstawić psiaki u Natalii

Ze względu na upał Panstwo nie zabrali swojego psiaka. Jednak Panstwo wiedza, ze ich pies akceptuje wszystkie suczki.

Posted

ma w sobie najwiecej odwagi:) przynajmniej zza siatki:evil_lol:
Brutus kolega z boksu obok jej wturowal ale jak podchodzilam blizej to wycofka o 100 m ale moze dlatego ze mialam Fredka na smyczy:evil_lol:

Posted

Kinia1984 napisał(a):
ma w sobie najwiecej odwagi:) przynajmniej zza siatki:evil_lol:
Brutus kolega z boksu obok jej wturowal ale jak podchodzilam blizej to wycofka o 100 m ale moze dlatego ze mialam Fredka na smyczy:evil_lol:

Ona jest bardzo odwazna, ale.... złodzieja zalizałaby... na smierc ;)