Wisełka Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Fajnie że mała znalazła domek, oby pozostałym pociechom się powidło :) Quote
obraczus87 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 [quote name='Ellig']Marta czy za Allegro dziewczyn bedzie juz od nowej edycji placone z zebranych pieniedzy?Bo ostatnio znowu zaplacilam za 2 edycje a przyznam ,ze pieniedzy zaczyna mi brakowac....Lilka robi za darmo:Rose: piekne Allegra i trzeba to dalej pociagnac tylko ja juz mialam na swoim koncie kilka takich bid na Allegro a po za Allegro to juz nawet nie jestem w stanie policzyc:) Eluniu, oczywiście, że będziemy płacić z fudnuszy Dziewczynek. Teraz, gdy Buba poszła do domku możemy sobie na to spokojnie pozwolić :) [quote name='tripti']ja tak nie w temacie, ale przywitam się, u Kreski wszystko w porządku, chyba podrosła, albo po prostu wyprostowała łapy. Jest pocieszna. Niestety troszkę ciapciowata, np rozdawane jest coś w kuchni to jej zawsze zabiorą, albo jak wskakuje np na łóżko to nie patrzy jak i gdzie, po głowie, po twarzy i szczęśliwie gramoli się. Nie jest to typ narzucający się. Szczeka troszkę, ale nie za dużo, głównie w zespole. Natomiast za wodą nie przepada, ale pływać umie. Wcześniej pisałam z Martą o ogłoszeniach i napisałam, że wystawię jakieś podstawowe sama, ale niestety nie miałam okazji jeszcze, może uda mi się to nadrobić. Poza tym to mały kurdupelek. Trzymam kciuki za Bubę, cieszę się, że trafił jej się taki super domek i to całkiem szybko. Justynko, bardzo dziekujemy za informacje. Jak będziesz miała chwilunię to porób Małej zdjęcia :) prosimy pięknieeeeee :loveu::loveu::loveu: Pańcia Buby vel. Karmen w sobotę idzie z dziewczynką do weta i przy okazji Buba zostanie zaszczepiona p.wściekliźnie. Jak się uda, to Natalia w week podjedzie z Myszką i Niunią na szczepienie p.wściekliźnie :) A oto zdjęcie Myszki :) MYSZKA, która udaje, że umie chodzić na smyczy :eviltong: Zobaczcie jakie ma porządne łapy :) A tutaj z Brutkiem :) Niunia i Myszka zawsze całe wchodzą do stawu, Brutek jedynie moczy łapki ;) Quote
RenW Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 A tam udaje od razu!:eviltong::evil_lol::evil_lol: Normalnie chodzi!:-o:lol: Quote
obraczus87 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Dziekuję Cioci Lilce za zrobienie nieodpłatnie allegro dla Panienek :) a cioci Ellig za wyróznianie :) I jednoczesnie zapraszam na bazarek gdzie można zakupic świetne szablony na allegro - wykonane przez lilk_a :loveu::loveu::loveu: http://www.dogomania.pl/threads/188746-IV-EDYCJA-szablony-allegro-montaż-filmow-na-KUNDELKOWĄ-SKARBONKĘ-do-6.08.10-do-24.oo Quote
lilk_a Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 dodałam zdjęcia Buby z domu na allegro z wiadomością że jest już w domu :) dodałam zdjęcie Myszki ze spaceru na smyczy ... dodałam wiadomości o Kreseczce :) tu :) Quote
obraczus87 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 lilk_a napisał(a):dodałam zdjęcia Buby z domu na allegro z wiadomością że jest już w domu :) dodałam zdjęcie Myszki ze spaceru na smyczy ... dodałam wiadomości o Kreseczce :) Dziekujemy Kochana Cioteczko !!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
go-ja Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Przyszła wpłata od 1barto i od Moniki K. druga rata :) ! Bardzo dziękujemy! Marto przelałam Ci za ogłoszenia :). Wszystko uzupełniłam w 2 poście :). A zdjęcia jak zawsze bardzo fajnie zobaczyć :) :) :) Quote
mona132 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 lilk_a napisał(a):dodałam zdjęcia Buby z domu na allegro z wiadomością że jest już w domu :) dodałam zdjęcie Myszki ze spaceru na smyczy ... dodałam wiadomości o Kreseczce :) tu :) cudne to allegro, po prostu słów mi brakuje, wielkie buziaki Quote
mona132 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Ellig napisał(a):Dziekujemy Pani Moniko za dom dla Buby, wspaniale!!!!!!!! bardzo dziekujemy, Buba nie do poznania, super ze siętak dogadała z nowym psiakiem Quote
Ellig Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 obraczus87 napisał(a):Dziekujemy Kochana Cioteczko !!!!! :loveu::loveu::loveu: Bardzo dziekujemy!:) Allegro dziewczyn bedzie aktywne do srody 28 lipca, potem trzeba wplacic na konto Allegro Lilki - 12 zl za jedna edycje. Quote
Aneta220978 Posted July 23, 2010 Author Posted July 23, 2010 Ciotki kochane gdzie jesteście:-(:-(Zostawiłyście dziewczynki same:crazyeye::crazyeye:Chyba potrzebne są łagodne elementy perswazji:mad::mad: Quote
mona132 Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Dziewczynki sa w dobrych rekach, pewnie ze najlepiej zeby juz wszystkie trafiły do docelowych domków ale im sie pewnie nie spieszy :) Quote
go-ja Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Zaglądamy, zaglądamy :) Tak często, jak tylko się da :) Quote
Kinia1984 Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 odwiedzam dziewczyny a tu takie wiesci:multi:gratulacje Buba:loveu: trzymam kciuki za resztę:razz: Quote
Ellig Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 obraczus87 napisał(a):Nikt ich nie zostawił :) Nikt dziewczyn nie zostawil ale trzeba zagladac do Wszystkich psiakow i kociakow , ktorym sie pomaga:) Milego wieczoru:) Quote
Aneta220978 Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 :crazyeye:Ellig napisał(a):Nikt dziewczyn nie zostawil ale trzeba zagladac do Wszystkich psiakow i kociakow , ktorym sie pomaga:) Milego wieczoru:) Przecież wiem:eviltong::eviltong: Tylko, że zwykle tu taki ruch, że hej..Dzisiaj jak weszłam nie mogłam uwierzyć, że takie pustki:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Dziewczynki są w dobrych rękach:multi::multi: a jest tyle bied potrzebujących pomocy:-(:-( Quote
Astaroth Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Mam cały samochód rzeczy dla schroniska, stare dywany które można pociąć na posłania, kołdry, poduchy, koce, jakieś szmatlki, garnki które mogą robić za miski, suchą karmę i mrożone mięso które mogę ugotować z ryżem. Powiedzcie szczerze czy to się przyda w schronisku z którego przyjechały dziewczynki? Muszę to wywieźć najchętniej w przyszłą sobotę. Większość rzeczy to spadek po babci Janusza (oprócz jedzonka) , nie mamy co z nimi zrobić ale może psiakom się przydadzą. Quote
Ellig Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Astaroth napisał(a):Mam cały samochód rzeczy dla schroniska, stare dywany które można pociąć na posłania, kołdry, poduchy, koce, jakieś szmatlki, garnki które mogą robić za miski, suchą karmę i mrożone mięso które mogę ugotować z ryżem. Powiedzcie szczerze czy to się przyda w schronisku z którego przyjechały dziewczynki? Muszę to wywieźć najchętniej w przyszłą sobotę. Większość rzeczy to spadek po babci Janusza (oprócz jedzonka) , nie mamy co z nimi zrobić ale może psiakom się przydadzą. Zawsze takie rzeczy sie przydaja, jedynie poduszki i koldry z pierza to nie, wiem bo sama co roku robie zbiorki darow rzeczowych dla jednego ze schronisk... Quote
mona132 Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 wszystko sie zawsze przydaje, zwłaszcza garnki i to co do garnka ;) dziewczyny, mam znowu kilka szczeniorków zudnej urody, moze polecicie komus kto szuka, bo wszystkie maluszki będa malutkie i spokojnie mogłyby mieszkac w blokach Quote
Recommended Posts