_beatka_ Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 mi link dziala i zaraz go porozsylam wszedzie gdzie się da Quote
zielony Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 witam .Chce dodac , że z nowotforem maja problem coraz młodsze suczki.Podobnie jak młode kobiety .W tym filmie sa pokazane chore psiaki.Wiec co jest dla nich lepsze? A co ze zdrowymi? [URL="http://www.schronisko.infocomp.pl"]http://www.schronisko.infocomp.pl[/URL] Quote
zielony Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Obejrzałem.I własnie jest tam również o winie za caly ten ... A u nas obwinia sie schroniska .Na całe szczęście to się powoli zmienia. [URL="http://www.schronisko.infocomp.pl"]http://www.schronisko.infocomp.pl[/URL] Quote
_beatka_ Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 porozsylalam do wszystkich znajomych i kazalam poslac dalej;) Quote
stereo Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 mówcie co chcecie mi ten link nie działa :placz: Wysłałam maila do kilku programów, gazet i stron internetowych i jak na razie odpisali z Telekuriera, że "niestety nie mogą zająć się tą sprawą":mad:. Ale po tym tekście w[FONT=Verdana]idać, że wysyłają go do wszystkich, nie zmieniając treści. Kawałek brzmi: "[/FONT][FONT=Tahoma][FONT=Verdana]Poza tym redakcja Telekuriera nie posiada adersów, o które Pani prosiła w liście." Tylko, że ja tam o niec nie prosiłam, a szczególnie nie o adersy.[/FONT] [/FONT] Quote
stereo Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Odpisali mi z Metropolu: "Dziękuję za informację. Zajmiemy się sprawą.":bigcool: Jestem optymistką i wierzę, że coś z tego będzie. Trzymajcie kciuki! :cool2: :kciuki: Quote
Pianka Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [quote name='stereo']Odpisali mi z Metropolu: "Dziękuję za informację. Zajmiemy się sprawą.":bigcool: Jestem optymistką i wierzę, że coś z tego będzie. Trzymajcie kciuki! :cool2::kciuki: [/quote] O to trzymamy mocno kciuki:p :kciuki: Quote
XWegaX Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 trzymam i ja, w razie czego będę egzaminy z zaciśniętymi kciukami zdawać ;) Quote
XWegaX Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 [quote name='nathaniel']A co to jest Metropol ;) ?[/quote] bezpłatna gazeta rozdawana w dużych miastach w Polsce :lol: Quote
XWegaX Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 [quote name='nathaniel']U mnioe taka bezplatna nazywa się Metro :)[/quote] a u nas są i Metro i Metropol :) Quote
nataliyka Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Boże ten film jest strasznie smutny,aż się popłakałam jak go oglądałam:-( Ludzie to prawdziwe bestie,które traktują zwierzęta jak przedmioty.Mam nadzieję,że kiedyś to się zmieni... Quote
stereo Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 [quote name='XWegaX']a u nas są i Metro i Metropol :)[/quote] Właśnie. I sa to dwie różne gazety. W niektórych miastach nasz Metropol nazywa się Metro, ale myślałam, ze raczej w tych zagranicznych. Do Metra chyba też wysłałam. :cool1: Quote
XWegaX Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='stereo']Właśnie. I sa to dwie różne gazety. W niektórych miastach nasz Metropol nazywa się Metro, ale myślałam, ze raczej w tych zagranicznych. Do Metra chyba też wysłałam. :cool1:[/quote] a do Faktu i SuperExpressu? :razz: :) Quote
stereo Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 wysłałam. Wy też wysyłajcie, bo pojedynczy list nic nie da, a jak napisze 10 osób, to się może zainteresuja.... Quote
puli Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Bo to by trzeba kolektywnie wysyłać i podpisywać hurtem od całej Dogomanii. Quote
stereo Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 ja myślę, że większe wrazenie zrobi kilkanaście maili z różnych adresów o różnej treści. Tzn treść nie musi być zupełnie różna, ale żeby wszystkie nie były takie same. Quote
XWegaX Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='stereo']ja myślę, że większe wrazenie zrobi kilkanaście maili z różnych adresów o różnej treści. Tzn treść nie musi być zupełnie różna, ale żeby wszystkie nie były takie same.[/quote] też tak myślę :) Quote
stereo Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='XWegaX']też tak myślę :)[/quote] No to do roboty!!!! :mad: Quote
XWegaX Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='stereo']No to do roboty!!!! :mad:[/quote] a niech ktoś mi coś napisze, bo mi sesja mózg zjadła :oops: Quote
Recommended Posts