Arktyka Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Czyli cioteczki co robimy z jajeczkami i zabkami....umawiac chlopaka na zabieg? Choler...nia , dzisiaj mialam ciezka nocke...:( Westka wczoraj cos powachala przy bloku i dostala napady kichania. Dzisiaj rano zauwazylam ,ze jak kicha to z krwia...pojechalismy rano do wetki, dostala cos na odczulenie, ma podrazniona sluzowke nosa...ktos (jakas "madra inaczej"sasiadka )wylala jakies swinstwo drazniace by odstraszyc koty...:((zbieraly sie przy otwartych okienkach od piwnicy) Jak bym zlapala takowa sasiadke to bym jej nogi... z tylka powyrywala...:mad::shake: Na szczescie Dziadulek nie pobiegl wczoraj za westka i nie wachal...brak mi doslownie slow....na takich ludzi!:shake: Quote
_Goldenek2 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Umawiaj Arktyko....jak wet zalecił to bym nie polemizowała :) Quote
_Goldenek2 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Arktyka napisał(a):a wiec tak jesli udaloby sie za jednym razem zrobic kastracje i zeby wynioslo by to 150zl jesli nie da rady za jednym razem to wtedy wyglada tak; kastracja 120zl zeby 50zl Chyba tyle uzbieramy? Quote
Syla Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Rambuś ma w dniu dzisiejszym wpłaty od : Atomowka - 20 zł :loveu: od TZ-ta Atomówki - 30 zł :loveu: od lika1771 - 40 zł :loveu: Bardzo wszystkim dziękujemy za pieniądze !!! Na koncie Ramba jest w tej chwili 498,23 zł. Arktyka, możesz Rambusia umówić, wręcz trzeba to zrobić, choć ja już teraz mu współczuję.Jak wykupisz dziadkowi receptę, to napisz ile wysłać.Pozdrawiam. Quote
Arktyka Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Oki w takim razie bede jutro rozmawiac z wetka i ustawiac termin:) Tez mi zal naszego pierniczka -mam nadzieje ze wszystko pojdzie dobrze... Kurcze ja tak wolam na staruszka Dziadzius, Dziadzius.... ,ze zapomnialam ze on ma na imie Rambus:p;) Quote
Ingrid44 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Beda meczyc Rambusia z przodu i z tylu . Quote
Atomowka Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Arktyko ja też uważam, że nie ma na co czekać i trzeba wysłać Dziadziusia na zabieg. Ciesze się, że pieniądze ode mnie i TZ dotarły kamień z serca. Quote
Akrum Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Rambuś będzie miał teraz ładne ząbiszonki :) no i jajcolków się może pozbędzie za jednym zamachem :) proszę, co mu przyszło na strarość... już nie będzie 100% macho :) Quote
Arktyka Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 a wiec termin ciecia i czyszczenie -sroda godz. 17;00 jesli dobrze bedzie znosil narkoze to bedzie mial to zrobione za jednym machem...jesli nie bedzie mial tylko jeden z zabiegow-wszystko w zaleznosci jak bedzie sie czul. Quote
Ingrid44 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Arktyka napisał(a):a wiec termin ciecia i czyszczenie -sroda godz. 17;00 jesli dobrze bedzie znosil narkoze to bedzie mial to zrobione za jednym machem...jesli nie bedzie mial tylko jeden z zabiegow-wszystko w zaleznosci jak bedzie sie czul. Bardzo Pieknie Dziekujemy za taka cudowna opieke nas Rambusiem:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
Arktyka Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Ingrid nie ma za co dziekowac:) To moj obowiazek nie tylko jako platnego Dt ,ale tez hmm...jako czujacej istoty zwanej tak dumnie-czlowiekiem:eviltong::lol: Quote
Ingrid44 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Arktyka napisał(a):Ingrid nie ma za co dziekowac:) To moj obowiazek nie tylko jako platnego Dt ,ale tez hmm...jako czujacej istoty zwanej tak dumnie-czlowiekiem:eviltong::lol: Zeby tak wszyscy mysleli, rozmarzylam sie............... Quote
Akrum Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Rambuś, to już niedługo przed tobą ciężkie wyzwanie, ale wierzę, że wszystko będzie dobrze :) a ile Rambuś w ogóle ma lat? Quote
Beatkaa Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 A kastracja u Dziadziusia jest konieczna ...? może nie doczytałam więc pytam. Nie wiadomo jak taki wiekowy staruszek zniesie narkozę i wydaje mi się to trochę niebezpieczne :roll: Quote
Beatkaa Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Akrum napisał(a):a ile Rambuś w ogóle ma lat? 12 lat ma na pewno... Quote
_Goldenek2 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Mam prośbę: popatrzcie na wątek Kory! Kora potrzebuje wszystkiego: DT/DS, pomocy w opłacaniu hoteliku, ogłoszeń... Może damy radę pomóc Korze i agamice, która o Korę walczy już tak długo i (praktycznie) samotnie??? :-( http://www.dogomania.pl/threads/1123...�agamy-o-pomoc Quote
Arktyka Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Beatkaa, u takich staruszkow nie robi sie kastracji,choc sa wyjatki np. aby zapobiec prostacie.... ale rozmawialam ze szkoleniowcem i behawiorysta, a takze z wetka i potwierdzila ze to jedyne wyjscie bo nikt nie weznie psa ktory leje w domu...-bo dziadus znaczy sikami sobie teren....kazda pufke, szafke, kanape czy nawet komputer i jest to jedyne wyjscie ...i praktycznie jego szanse na domek w tym momencie sa zerowe. Quote
Mysia_ Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 U dobrego weta, która nad wszystkim czuwa i wcześniej przebadał psiaka nie powinno być powikłań, mój Shogun był dużym psiakiem, a przy kastracji miał 12 lat :roll: Ryzyko narkozy jest zawsze - zarówno u ludzi jak i zwierząt, z tym trzeba się liczyć... im słabszy organizm tym ryzyko większe. Trzymam mocno kciuki! Quote
Ingrid44 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Trzeba zaufac wetowi,chyba wie co mowi. Tym bardziej ze przebadal Rambusia i wie wszystko o jego zdrowiu . Quote
Atomowka Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Karina witamy i częściej zapraszamy do Dziadeczka Quote
Arktyka Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Syla mam do Ciebie prosbe, czy bys mogla wyslac pieniadze za dt zeby byly na koncie na 1-szego wrzesnia. Dziadus akurat ma 1-szego zabieg i musze wetce od razu zaplacic z tych pieniedzy. Quote
Syla Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Arktyka napisał(a):Syla mam do Ciebie prosbe, czy bys mogla wyslac pieniadze za dt zeby byly na koncie na 1-szego wrzesnia. Dziadus akurat ma 1-szego zabieg i musze wetce od razu zaplacic z tych pieniedzy. Przepraszam Arktyko, że mnie wczoraj nie było, miałam problem z netem.Przelew zrobiłam godzinę temu, 30 x 8, czyli 240 zł.Mam nadzieję, że jutro będziesz je miała na koncie.Podsumowuję, że będzie jeszcze do zapłaty kastracja, ząbki i ta recepta za leki Rambusia.Trzymam kciuki za dziadeczka, żeby jutro wszystko poszło dobrze.Pozdrawiam. Quote
Recommended Posts