NadziejaA Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 OlaLola napisał(a):Bardzo prosimy o ogłoszenia dla Negry. Ponawiam prośbę. Ciotki sprawa dość pilna. W sobotę wieczorem TZ wyjeżdża i w niedzielę bedę już miała problem wyjść z Negruchą na dworek. Ma ktoś jakiś pomysł? Quote
OlaLola Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 NadziejaA ja Ci nic nowego nie powiem... przykro mi, ale uważam, że będziesz musiała ubierać dzieci i iść na spacer z całą czwórką... Teraz są odwilże, więc nie będzie tak źle... skoro dzieci nie śpią w południe, to mimo, że ubieranie będzie trwać 30min, a spacerek przykładowo 10 to obawiam się, że będziesz musiała tak robić... ja innego wyjścia nie widzę... Quote
Angel Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 OlaLola napisał(a):NadziejaA ja Ci nic nowego nie powiem... przykro mi, ale uważam, że będziesz musiała ubierać dzieci i iść na spacer z całą czwórką... Teraz są odwilże, więc nie będzie tak źle... skoro dzieci nie śpią w południe, to mimo, że ubieranie będzie trwać 30min, a spacerek przykładowo 10 to obawiam się, że będziesz musiała tak robić... ja innego wyjścia nie widzę... ja także.. i to my nadziejo mamy miec jakis pomysł ? moze ty tez troche ogarniesz ten temat ? zacznij szukac czegos dla niej a nie.. bo ja nie bd mogla wychodzic bo TZ wyjeżdza.. ;/ Quote
NadziejaA Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Angel- czy która kolwiek pomoże mi z tymi ogłoszeniami? Ja nigdy nie robiłam i nie zna sie na tym. Zamiast zajmowac się mną i czepiać mogły byście pomóc mi z tymi ogłoszeniami. Ale tych próśb nie widzicie? Jak widac potraficie tylko dużo gadac a mało działac... Jedynie Olalola i zozolina maja prawo się cokolwiek wypowiadac więcej, bo jako jedyne pofatygowały się żeby momóc Negrze.... A wy- reszta pomocnych dogomaniaczek? Jest jeszcze jedno wyjście... Quote
Asior Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 NadziejaA napisał(a): Jest jeszcze jedno wyjście... ooo zaczyna straszyć, czyli jak zwykle ;) Quote
NadziejaA Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 swoją drogą ciekawe dla czego nie wychwyciłas- proszę o pomoc w ogłaszaniu... :razz: Quote
OlaLola Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 NadziejaA napisał(a):Jest jeszcze jedno wyjście... A tak poważnie, co masz na myśli?? Quote
Asior Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 NadziejaA napisał(a):swoją drogą ciekawe dla czego nie wychwyciłas- proszę o pomoc w ogłaszaniu... :razz: kobieto, mam na głowie 8 psów zabranych z mordowni w Dyminach, o ich ogłaszanie się martwię plus jednego dzikiego tymczasowicza, więc wybacz ale mam co robić... nie zbawię całego świata.. zresztą wystarczy mi, ze dostaje pw w Twojej sprawie od ludzi oburzonych Twoją postawą..... Quote
NadziejaA Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 no nic... Poradzę sobie... Żegnam się zatem z tym forum. Quote
Angel Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 NadziejaA napisał(a):no nic... Poradzę sobie... Żegnam się zatem z tym forum. o nie nie ! nie masz prawa żegnac siez tym forum.. my chcemy wiedzieć co z Negra! Sądzisz ze nie pomagamy tak ? A myślisz ze pies to rzecz która człowiek jak mu sie znudzi to moze upchnac byle gdzie ? Pies to przyjaciel, który mimo wszystkiego jest przy człowieku.. i miejmy nadzieje wybaczy ci ze z nia tak postapiłas. Szkoda ze wogóle nie interesujesz sie jej uczuciami :( A teraz my mamy jeszcze wszystkim sie zajac.. bo co ? bo tym masz ja gdzies.. to my mamy w trybie natychmiastowym poszukac domu.. i poprostu my mamy załatwic dom, wizyte, transport a ty ja od tak oddasz ;/ przykre to.. Quote
zachary Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 NadziejaA, obserwuję co piszesz i wydaje mi się,że powinnaś wykazać trochę więcej pokory....Skoro nie potrafisz ogłaszać, to wyraźnie i grzecznie poproś.Twoje zarzuty,że dogomaniaczki tylko gadają, są naprawdę potwornie złośliwe i niezbyt dobrze świadczą o Tobie....Dogomaniaczki dlatego są takie wkurzone na Ciebie, gdyż same nie wiedzą już którą psią biedą mają się zająć tyle ich jest, a takich osób jak Ty, chcących się pozbyć psiaka lub wyrzucających go jest ciągle więcej niż tych przygarniających.Stąd nerwy i prawie bezsilność, bo każda z nas ma więcej zwierząt niż jedno, a często po kilka i pomagać trzeba kolejnym.Ja sama mam cztery, a widok kolejnego porzuconego spędza mi sen z powiek....Twoje półsłówka,że jest jeszcze jedno wyjście....Jak możesz się tak bawić uczuciami ludzi, którzy ostatni grosz i skrawek mieszkania oddadzą wyrzuconemu psiakowi? Po czymś takim można pomyśleć, że Negra gorzej nie mogła trafić, z deszczu pod rynnę.Mam tylką cichą nadzieję,że nie skrzywdzisz jej. Quote
zozolina Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Porobiłam pare ogłoszen zobaczymy co z tego wyjdzie... Quote
NadziejaA Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Jednak musze dokończyć ostatnią sprawę... Co ze sprawdzeniem domu tymczasowego w którym przebywała Negra? ( w związku z tym w jakim do mnie stanie trafiła...) CO z dokumentami Negry- jakakolwiek książeczka, dokumenty związane ze sterylizacją? Będę o to krzyczeć doputy nie uzyskam jasnych odpowiedzi. To wszystko jest istotne! O Negrę nie musicie się martwić. Odpowiednie osoby otrzymały niezbędne informacje na PW... Ale co z miejscem z którego Negrę zabrałam? Przewineło się na ten temat kilka postów i nagle cisza... Quote
Angel Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 NadziejaA napisał(a): O Negrę nie musicie się martwić. Odpowiednie osoby otrzymały niezbędne informacje na PW... odpowiednie osoby ? a my to co ! też dla nas dobro Negry jest najważniejsze więc sobie tak z nami nie pogrywaj ! Quote
NadziejaA Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Angel- co ze sprawdzeniem DT w którym przebywała Negra- w sumie to Ty się powinnaś tym zająć już dawno temu. Ale olałas jak widać. Trochę szumu było i tyle... Quote
Asior Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 dziewczyny, trza olać beznadzieje, standard, teraz to MY jesteśmy winne, to MY jej psa wcisnęłyśmy i to MY nie ostrzegłyśmy jej, że może być "alergia" u dziecka, i to MY jesteśmy winne, że nie ma kto z psem wyjść, .. no cóż.... a nadzieja, jest niewinna, oczywiście tylko była tak wspaniała, że zlitowała się nad Negrą i dała jej wspaniałe schronienie.. a że zmieniała zdanie i DS stał się nagle DT, no cóż... ważne, że teraz to MY jesteśmy rozliczani, i tylko ci nie godni, bo ci lepsi są na pw poinstruowani co i jak.... Quote
NadziejaA Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Asior- ... normalnie żenada... Jaka Ty jesteś monotematyczna echh Quote
epe Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Żenada to twoje zachowanie Nadziejo i niedojrzałość emocjonalna!:cool3: Należysz do gatunku ludzi bez wyobraźni,z dużą dozą bezczelności:shake: Tacy to potrafią narobić komuś na wycieraczkę i zapukać po papier toaletowy:angryy: Quote
NadziejaA Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Nie oceniaj ludzi po pozorach epe- bo możesz się bardzo przejechac... Quote
OlaLola Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Nie Nadziejii zachowanie nie jest żenujące, zrobiła to o co prosiłam, skontaktowała się z pewną Panią, która pomaga zwierzętom, co (odpukać) da odpowiedni efekt, o którym NadziejaA na pewno napisze. NadziejaA popełniła błąd, owszem, ale po pierwsze nie zostawiła na pastwę losu ( nie wyrzuciła na ulicę, nie oddała do schroniska, znalazła dla niego DT) i szukała Negrze cały czas domu. Po drugie napisała, że więcej psa nie weźmie, a tu już też bardzo dużo. Do Angel (jeśli pytanie ma być skierowane do innej osoby to przepraszam i proszę wskazać odpowiednią osobę ) - sprawdzałaś DT Negry?? Quote
Angel Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 [quote name='NadziejaA']Angel- co ze sprawdzeniem DT w którym przebywała Negra- w sumie to Ty się powinnaś tym zająć już dawno temu. Ale olałas jak widać. Trochę szumu było i tyle... tak tak.. olałam sprawe ! hahahaha kto tu olał sprawe ? ! tak jak Asior mówi teraz nas wszystkim obarczasz i to nas za wszystko winisz.. kobieto zastanawaim sie czy ty aby jestes normalna ? Quote
Angel Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 OlaLola napisał(a): Do Angel (jeśli pytanie ma być skierowane do innej osoby to przepraszam i proszę wskazać odpowiednią osobę ) - sprawdzałaś DT Negry?? nie sprawdzałam DT negry.. nie wiem kto go sprawdzał :( ja wiedziałam tylko ze jest w DT, mieszka z dziecmi i bardzo je kocha.. miałam zajac sie adopcja.. Quote
OlaLola Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Angel napisał(a):nie sprawdzałam DT negry.. nie wiem kto go sprawdzał :( ja wiedziałam tylko ze jest w DT, mieszka z dziecmi i bardzo je kocha.. miałam zajac sie adopcja.. to proszę mi podać numer telefonu ( może być na PW) do TOZ pod który Negra była, my sobie z NadziejaA zadzwonimy i się dowiemy czy wizyta była i jakie są tego skutki. Quote
Asior Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 OlalOla, jestem pracownikiem KTOZ-u i absolutnie nie zgadzam się z tym, żeby Nadzieja sprawdzała jakikolwiek dom!!!! I kompletnie nie kumam jak możesz jej bronic.... Quote
Recommended Posts