Angel Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [SIZE="5"]NEGRA Negra to około 4-letnia suczka. Jest malutka i kochana. Została przywieziona do schroniska porzez inspektora TOZ. Negra byla szczenna. Na początku lutego Negra miała kłopoty z oszczennieniem się ,dlatego wykonano cesarskie cięcie I jednocześnie sterelizacje. Szczeniaki były już martwe, ale ważne, że uratowano życie Negrze. -------------------------------------------- Negra to spokojna, miła i przyjazna suczka. Uwielbia towarzystwo człowieka-i kocha dzieci. Jest kochana, wierna i chce wkońcu miec zapewniony DS! Jest pocieszna, śliczna i uwielbia być głaskana. Tyle już przezyła w swoim życiu.. czeka na własny dom, człowieka i miłość-gdzie będzie czuła się bezpieczna i kochana do końca swoich dni. Negra została wyadoptowana przez TOZ . Czeka w DT w cudownej rodzinie z 5 dziecmi na nowy dom. Quote
Tia Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 O super, że jest wątek. Ale może lepiej aby podać numer do którejś z wolontariuszek(np. do Cb) bo pani Ola nie będzie wiedzieć o powiadomieniu o wizycie, transporcie itd. Quote
Tia Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 No i jest super. Ogłoszenia by się przydały, mnóstwo ogłoszeń. U mnie kolejka na ogłoszenia, może ktoś by porobił cudownej Negrze:) I najważniejsze Allegro! Quote
Tia Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Dobra, w sumie jutro święto a później wolne...może uda mi się ogłoszenia zrobić. A masz może więcej zdjęć Negry? Quote
ana666 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 hmm..ja miałam zdjecia nergy...zobacze czy jeszcze mam :) Quote
zeberka4 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Moze jak bedę robiła nastepne ogłosznka-plakatowe to i Negra się załapie :D Na razie podrzuce małą do góry Quote
Tia Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 ana666 napisał(a):hmm..ja miałam zdjecia nergy...zobacze czy jeszcze mam :) Świetnie, bardzo by się przydały do ogłoszeń. zeberka4 napisał(a):Moze jak bedę robiła nastepne ogłosznka-plakatowe to i Negra się załapie :D Na razie podrzuce małą do góry Zeberko postaraj się zrobić Negrusi ogłoszenia plakatowe, ona już tak długo czeka:shake: Quote
Tola^^ Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Ooo Negrusia ma wątek :loveu: Banerek by sie przydał żeby malutka wędrowała z nami po dogo... Quote
Angel Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 hmmmm...to porozmawiam z p.ola zeby porobiła jej jak u niej będzie :) Quote
Tia Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Angel napisał(a):hmmmm...to porozmawiam z p.ola zeby porobiła jej jak u niej będzie :) ok to wtedy zabiorę się za ogłoszenia:) Quote
ana666 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 ona raczej nie zrobi i tam tez czesto nie jest. jak chcecie dam Wam numer tel do tego DT, zadzwońcie i sie tam przejdzcie obfocic sunie, Pani Basia na pewno bardzo sie ucieszy :) Quote
Angel Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 a gdzie Negra obecnie teraz mieszka ? To napisz mi na PW -teraz bd czasu więcej to mozna pojechać do niej :) No to Tia zrób teraz ogłoszenia a moze akurat znajdzie sie w tym czasie dom :) Quote
Tia Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Angel napisał(a):a gdzie Negra obecnie teraz mieszka ? To napisz mi na PW -teraz bd czasu więcej to mozna pojechać do niej :) No to Tia zrób teraz ogłoszenia a moze akurat znajdzie sie w tym czasie dom :) Nie ma sprawy do końca tygodnia powinny być:) Quote
Angel Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 Tia napisał(a):Nie ma sprawy do końca tygodnia powinny być:) super dziękujemy-jesteś kochana:loveu: Quote
ana666 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 juz śle PW do Angel z nr tel. Pani Basia mieszka na osiedlu leśnym wiec jakoś super daleko nie jest :) Quote
Mersi1 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 i ja jestem u Negry :) hoop :D w góre maleńka :D Quote
Tola^^ Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Osiedle Leśne to mały kawałeczek drogi :D Więc spokojnie można nawet pieszo iść do Negrusi! Quote
Recommended Posts