tayga Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 Cajus JB napisał(a):Za dużo mam wątków. Jak się zajmę jakiś to potem ważne rzeczy mi uciekają. Postaram się to nadrobić. Ale się cieszę, ze wróciłeś do Sisuli :) Quote
Cajus JB Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Dziś to nie dam rady, ale jutro zacznę Jej robić ogłoszenia. Był gdzieś tekst i kontakt? Quote
tayga Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 Kontakt podam na priv... albo lepiej zerknij na mój inny wątek (banerek ze stadem). Tam sa wszelkie dane w 1 poscie. A nad tekstem myslałam, ale mi się umysł wyłączył :( Od rana podtaram się cos naskrobać przy kawie Quote
Cajus JB Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Wątek zaznaczyłem. Mało krzepiące. Na pewno uda się Tobie napisać tekst. Znasz Sisi najlepiej. Napisz coś "od serca". Quote
tayga Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 Cajus JB napisał(a):Napisz coś "od serca". No to własnie jest najtrudniejsze :( Nie... nie straciłam serca dla psiaków, ale problemy mnie przytłoczyły. mam doła i myslę za bardzo pesymistycznie. Quote
Cajus JB Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Wiem jak to jest. Ja przez ostatnie trzy tygodnie trzy razy próbowałem odejść z dogo przez problemy, ale wiem dzięki znajomym, że trzeba mieć siłę i wziąć się w garść. Dla Nich warto. Cięzko to idzie, ale jeśli nie my to nikt Im nie pomoże. Nie szukaj tekstu na siłę. Sam do Ciebie przyjdzie. Quote
tayga Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 Cajus JB napisał(a):Wiem jak to jest. Ja przez ostatnie trzy tygodnie trzy razy próbowałem odejść z dogo przez problemy, ale wiem dzięki znajomym, że trzeba mieć siłę i wziąć się w garść. Dla Nich warto. Cięzko to idzie, ale jeśli nie my to nikt Im nie pomoże. Jacuś... Ty myślałaeś o odejściu z dogo? Nie wyobrażam sobie dogo bez Ciebie... pojawiasz się jak dobry duszek na wątkach. Wszyscy mamy jakieś kłopoty, niestety niektórym problemy zwalają się na głowę stadami. To minie... Zawsze mija z czasem. Cajus JB napisał(a):Nie szukaj tekstu na siłę. Sam do Ciebie przyjdzie. Masz rację... Quote
caha Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 jak to śpiewa mój ulubiony zespół "...masz siłę masz wiarę, raz jeszcze pozbierasz się..." trzymamy kciuki, żeby było dobrze :) Quote
li1 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 [quote name='tayga']Powiedzcie mi... czy ten gość podobny do dobermana? Od soboty przebywa w kojcu interwencyjnym. To przemiły, łagodny olbrzym. Niemal wykopany spod ziemi... żył w norze pod krzakami w centrum miasta :( To chyba OWCZAREK FRANCUSKI BEAUCERON Quote
tayga Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 li1 napisał(a):To chyba OWCZAREK FRANCUSKI BEAUCERON Był taki miły.... Urząd nie dał mi szansy, jemu też nie... bez uprzedzenia wywieźli do schronu :( Quote
tayga Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 A nie piszę żeby nie zapeszać... Przed chwilą wróciłam do domku, wrzucałam do kojca młodą znajdę, śliczną!!! Zrobię młodej wątek w nocy albo jutro, zobaczycie! Quote
Cajus JB Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Zaglądam co by mi Sisi nie uciekła. Quote
tayga Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 Zapraszam na bazarek... http://www.dogomania.pl/threads/193031-AVONowo-BIŻUteryjnie-dla-moich-podopiecznych-do-4.10-godz-22.00 Quote
Plicha Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Jak tam Sisi, czy są jakieś dobre wiadomości? Quote
Bombka Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Spokojnie sunia znalazła domek u nas czekamy tylko ,aż dowiemy się gdzie i kiedy mamy ją odebrać. Mamy już jednego husciora takiego samego tylko z niebieskimi ślepiami, również z adopcji... Pozdrawiamy Quote
caromina Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Przedstawiam Państwu Bombkę, przemiłą właścicielkę Pinata i ... Sisi!! Bombka to posiadaczka husky, troskliwie i z miłością zajmująca sie swoim psem, która zapragnęła jeszcze więcej haszczej milości. Sisi/Bianka jest podobno miziasta więc trafił swój na swego. Z konkretów - Bombka jest "sprawdzona", Pinat widoczny w awatarze jest wykatrowany. Także z adopcji. Prosimy o wszelką pomoc przy transporcie, ponieważ sunka ma daleko do domu Quote
tayga Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 Uff... cieszę się dziewczyny jak wariatka :multi::multi::multi: Sisi może dojechać do Wrocławia w przyszłym tygodniu jednym transportem z Fuksią. Ale dalej nie mamy możliwości. Wątek na transportowym już jest. Quote
BUDRYSEK Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 w przyszłym tyg. jestem we wrocku w pt, wyjeżdżam w niedz. wieczorem mogę zabrać ją do ż-ca Quote
tayga Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 BUDRYSEK napisał(a):w przyszłym tyg. jestem we wrocku w pt, wyjeżdżam w niedz. wieczorem mogę zabrać ją do ż-ca Z nieba mi spadasz!!!! Proszę napisz mi PW z kosztami i numerem telefonu. O którem wyjeżdżasz z Wrocka? Muszę chłopaków dostosować. Quote
Poker Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 pisałam na wątku Fuksi o Budrysek ,a ona się tu znalazła sama, :crazyeye: zdolna dziewczyna.:evil_lol: Budrysek zwykle jedzie w niedzielę pod wieczór, tak. ok 18, prawda? A ja jeszcze mam cały wór poduszeczek dla kiciów i wór maneli do przystani. Co tu zrobić? Quote
tayga Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 Jak to co zrobić? Przekazać :) Quote
BUDRYSEK Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Poker napisał(a):pisałam na wątku Fuksi o Budrysek ,a ona się tu znalazła sama, :crazyeye: zdolna dziewczyna.:evil_lol: Budrysek zwykle jedzie w niedzielę pod wieczór, tak. ok 18, prawda? A ja jeszcze mam cały wór poduszeczek dla kiciów i wór maneli do przystani. Co tu zrobić? :):) to ma być ten weekend czy następny? jezeli auto nie odmówi współpracy tak jak ostatnio....to wszystko się zmieści :) Quote
tayga Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 Musi być następny, w sobotę o świcie jadę na wesele 400 km od domu, wrócę chyba dopiero w poniedziałek. Quote
Recommended Posts