Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cajus JB napisał(a):
Za dużo mam wątków. Jak się zajmę jakiś to potem ważne rzeczy mi uciekają. Postaram się to nadrobić.

Ale się cieszę, ze wróciłeś do Sisuli :)

• Replies 392
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kontakt podam na priv... albo lepiej zerknij na mój inny wątek (banerek ze stadem). Tam sa wszelkie dane w 1 poscie.
A nad tekstem myslałam, ale mi się umysł wyłączył :(
Od rana podtaram się cos naskrobać przy kawie

Posted

Cajus JB napisał(a):
Napisz coś "od serca".

No to własnie jest najtrudniejsze :(
Nie... nie straciłam serca dla psiaków, ale problemy mnie przytłoczyły. mam doła i myslę za bardzo pesymistycznie.

Posted

Wiem jak to jest. Ja przez ostatnie trzy tygodnie trzy razy próbowałem odejść z dogo przez problemy, ale wiem dzięki znajomym, że trzeba mieć siłę i wziąć się w garść. Dla Nich warto. Cięzko to idzie, ale jeśli nie my to nikt Im nie pomoże.

Nie szukaj tekstu na siłę. Sam do Ciebie przyjdzie.

Posted

Cajus JB napisał(a):
Wiem jak to jest. Ja przez ostatnie trzy tygodnie trzy razy próbowałem odejść z dogo przez problemy, ale wiem dzięki znajomym, że trzeba mieć siłę i wziąć się w garść. Dla Nich warto. Cięzko to idzie, ale jeśli nie my to nikt Im nie pomoże.

Jacuś... Ty myślałaeś o odejściu z dogo? Nie wyobrażam sobie dogo bez Ciebie... pojawiasz się jak dobry duszek na wątkach.
Wszyscy mamy jakieś kłopoty, niestety niektórym problemy zwalają się na głowę stadami. To minie... Zawsze mija z czasem.

Cajus JB napisał(a):
Nie szukaj tekstu na siłę. Sam do Ciebie przyjdzie.

Masz rację...

Posted

[quote name='tayga']Powiedzcie mi... czy ten gość podobny do dobermana?

Od soboty przebywa w kojcu interwencyjnym. To przemiły, łagodny olbrzym. Niemal wykopany spod ziemi... żył w norze pod krzakami w centrum miasta :(

To chyba OWCZAREK FRANCUSKI BEAUCERON

Posted

li1 napisał(a):
To chyba OWCZAREK FRANCUSKI BEAUCERON

Był taki miły.... Urząd nie dał mi szansy, jemu też nie... bez uprzedzenia wywieźli do schronu :(

Posted

A nie piszę żeby nie zapeszać...
Przed chwilą wróciłam do domku, wrzucałam do kojca młodą znajdę, śliczną!!!
Zrobię młodej wątek w nocy albo jutro, zobaczycie!

• 2 weeks later...
Posted

Spokojnie sunia znalazła domek u nas czekamy tylko ,aż dowiemy się gdzie i kiedy mamy ją odebrać. Mamy już jednego husciora takiego samego tylko z niebieskimi ślepiami, również z adopcji... Pozdrawiamy

Posted

Przedstawiam Państwu Bombkę, przemiłą właścicielkę Pinata i ... Sisi!!
Bombka to posiadaczka husky, troskliwie i z miłością zajmująca sie swoim psem, która zapragnęła jeszcze więcej haszczej milości.
Sisi/Bianka jest podobno miziasta więc trafił swój na swego.
Z konkretów - Bombka jest "sprawdzona", Pinat widoczny w awatarze jest wykatrowany. Także z adopcji.
Prosimy o wszelką pomoc przy transporcie, ponieważ sunka ma daleko do domu

Posted

Uff... cieszę się dziewczyny jak wariatka :multi::multi::multi:
Sisi może dojechać do Wrocławia w przyszłym tygodniu jednym transportem z Fuksią.
Ale dalej nie mamy możliwości. Wątek na transportowym już jest.

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
w przyszłym tyg. jestem we wrocku w pt, wyjeżdżam w niedz. wieczorem
mogę zabrać ją do ż-ca

Z nieba mi spadasz!!!!
Proszę napisz mi PW z kosztami i numerem telefonu. O którem wyjeżdżasz z Wrocka? Muszę chłopaków dostosować.

Posted

pisałam na wątku Fuksi o Budrysek ,a ona się tu znalazła sama, :crazyeye: zdolna dziewczyna.:evil_lol:
Budrysek zwykle jedzie w niedzielę pod wieczór, tak. ok 18, prawda?
A ja jeszcze mam cały wór poduszeczek dla kiciów i wór maneli do przystani. Co tu zrobić?

Posted

Poker napisał(a):
pisałam na wątku Fuksi o Budrysek ,a ona się tu znalazła sama, :crazyeye: zdolna dziewczyna.:evil_lol:
Budrysek zwykle jedzie w niedzielę pod wieczór, tak. ok 18, prawda?
A ja jeszcze mam cały wór poduszeczek dla kiciów i wór maneli do przystani. Co tu zrobić?

:):)
to ma być ten weekend czy następny?

jezeli auto nie odmówi współpracy tak jak ostatnio....to wszystko się zmieści :)