Leara Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 nie ma ktoś kontaktu z Bombką, żeby dowiedzieć się co u nich słychać? Quote
tayga Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 Rozmawiałam z Bombką przez telefon. Ma trochę problemów... największy to brak siły do wyprowadzania psiaków. Bombka boi się o ciążę :( Sisi żyje i ma się dobrze, chociaż aniołkiem nie jest. Quote
Lucyna Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 o jak dobrze, Bombeczko powodzenia ... Tayguś, czy Ty jesteś w innej strefie czasowej? :crazyeye: Quote
tayga Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 Lucyna napisał(a):Tayguś, czy Ty jesteś w innej strefie czasowej? :crazyeye: tak, poimprezowej :) Quote
li1 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 tayga napisał(a):Rozmawiałam z Bombką przez telefon. Ma trochę problemów... największy to brak siły do wyprowadzania psiaków. Bombka boi się o ciążę :( Sisi żyje i ma się dobrze, chociaż aniołkiem nie jest. Czy istnieje ryzyko, ze odda Sisi ? Quote
tayga Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 Bombka mówi, ze nie odda. Mam nadzieję, że sobie poradzi z dzidziusiem i psiakami. Quote
Bombka Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Leara napisał(a):nie ma ktoś kontaktu z Bombką, żeby dowiedzieć się co u nich słychać? U nas oki przepraszam ze dawno sie nie odzywalam ale klawiatura albo internet mi szwankuje. Psy sie jako tako dogaduja, ja czasami nie mam nerwow do nich ale daje rade :) Musze znalesc jakis wolontariuszy bo nasza sytuacja ulegla powaznej zmianie. Narzeczony zmienil prace caly czas jest na wyjazdach i ja zostaje sama. Staram sie je wyprowadzac ale jest naprawde czasem bardzo cieżko ponieważ Sisi vs Pinat 40km/h z obciazeniem 5kg na grzbiet... Obiecuje teraz na bieżąco klikac na dogomanie... Pozdrawiam Quote
Leara Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Dbaj o swoje zdrowie Bombko. Mam nadzieję, że wszystko się ułoży i będzie cacy. Trzymaj się dzielnie ;) Gdybym mieszkała bliżej, pomogłabym zapewne. Quote
Bombka Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Jest coraz gorzej ze mna boje sie ze nie dam rady... Quote
tayga Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Bombka z racji swojego stanu ma prawo miewać "doła" Quote
tayga Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 [quote name='li1']Czy istnieje ryzyko, ze odda Sisi ?[/QUOTE] Już nie ryzyko.... Dziecko sie urodziło, Sisi ma tydzień na znalezienie nowego miejsca na ziemi :( inaczej schron... Quote
BUDRYSEK Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='tayga']Już nie ryzyko.... Dziecko sie urodziło, Sisi ma tydzień na znalezienie nowego miejsca na ziemi :( inaczej schron...[/QUOTE] a drugi pies zostaje? Quote
BUDRYSEK Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 tayga napisał(a):Pinata juz oddała :( bez komentarza! gdzie go oddala? mam nadzieje, ze wrocil do ludzi ktorzy go wyadoptowali? Quote
tayga Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 Jeszcze nie wiem, ale się dowiem... Szkoda, że mam tak daleko :( A moze to i lepiej.... bo ja agresywna nie jestem, ale w tym przypadku :mad: Quote
BUDRYSEK Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 jakbym byla potrzebna to daj znac kuzwa nic mi nie przychodzi do glowy, co dalej? :( Quote
tayga Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 Dziękuję kochana.... Ty masz milion problemów, a jeszcze myślisz o innych. Ja myślę intensywnie. Mam nadzieję, że do schronu jednak nie trafi :( Quote
caromina Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Rozmawiałam z Rafałem, TŻ Bombki i zaklinał się, ze Sisi do schronu nie oddadzą Quote
Plicha Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Nie no ludzie są beznadziejni :( biorą psa a potem na śmietnik bo się znudził :( nie powiem jakie słowa cisną mi się na usta, jak tak można, przecież pies się przywiązał, kochał całym sercem :( Taygo wiesz co z tym biednym Pinatem się stało? Quote
malagos Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Koniecznei poproście moda o przeniesienie watku na PwP! Quote
bela51 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Matko świeta, czy dziecko to powod do oddania psa? Ale niektorzy tak mają. Moja Janka tez z takiego "odzysku" jest. Quote
Recommended Posts