Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 392
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawiałam z Bombką przez telefon. Ma trochę problemów... największy to brak siły do wyprowadzania psiaków. Bombka boi się o ciążę :(
Sisi żyje i ma się dobrze, chociaż aniołkiem nie jest.

Posted

tayga napisał(a):
Rozmawiałam z Bombką przez telefon. Ma trochę problemów... największy to brak siły do wyprowadzania psiaków. Bombka boi się o ciążę :(
Sisi żyje i ma się dobrze, chociaż aniołkiem nie jest.

Czy istnieje ryzyko, ze odda Sisi ?

Posted

Leara napisał(a):
nie ma ktoś kontaktu z Bombką, żeby dowiedzieć się co u nich słychać?

U nas oki przepraszam ze dawno sie nie odzywalam ale klawiatura albo internet mi szwankuje. Psy sie jako tako dogaduja, ja czasami nie mam nerwow do nich ale daje rade :) Musze znalesc jakis wolontariuszy bo nasza sytuacja ulegla powaznej zmianie. Narzeczony zmienil prace caly czas jest na wyjazdach i ja zostaje sama. Staram sie je wyprowadzac ale jest naprawde czasem bardzo cieżko ponieważ Sisi vs Pinat 40km/h z obciazeniem 5kg na grzbiet... Obiecuje teraz na bieżąco klikac na dogomanie... Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Posted

Dbaj o swoje zdrowie Bombko.
Mam nadzieję, że wszystko się ułoży i będzie cacy.
Trzymaj się dzielnie ;) Gdybym mieszkała bliżej, pomogłabym zapewne.

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

[quote name='li1']Czy istnieje ryzyko, ze odda Sisi ?[/QUOTE]

Już nie ryzyko....
Dziecko sie urodziło, Sisi ma tydzień na znalezienie nowego miejsca na ziemi :( inaczej schron...

Posted

Jeszcze nie wiem, ale się dowiem...
Szkoda, że mam tak daleko :( A moze to i lepiej.... bo ja agresywna nie jestem, ale w tym przypadku :mad:

Posted

Dziękuję kochana.... Ty masz milion problemów, a jeszcze myślisz o innych.
Ja myślę intensywnie. Mam nadzieję, że do schronu jednak nie trafi :(

Posted

Nie no ludzie są beznadziejni :( biorą psa a potem na śmietnik bo się znudził :( nie powiem jakie słowa cisną mi się na usta, jak tak można, przecież pies się przywiązał, kochał całym sercem :( Taygo wiesz co z tym biednym Pinatem się stało?