andegawenka Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Dzięki , dziękuję że przyszliście. Pani Tereso dziękuję:Rose: Quote
ilon_n Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Dzięki wielkie Pani Tereso za pomoc. Lara, Cajus niezawodni! THX! :loveu: Piękne banerki jeszcze od Polubka będą, nie wątpię!! :cool3: Quote
Betta Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 zapisuje.... łapke faktycznie byłoby dobrze amputowac (kto by miał zapłacić?)....urodziwy psiak... zróbcie fajne foteczki na tle zieleni i ogłoszenia trzeba robic.... Quote
andegawenka Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Betta dzięki. Informacja że w schronisku amputują, ale też dobrze żeby z jajeczkami ciachneli... Quote
jusstyna85 Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 Mysza2 napisał(a):Nie wiem, Bardzo ciężko będzie o DS, na DT konieczne byłyby stałe deklaracje. Z tego co zrozumiałam to zabieg byłby na koszt schronska? I czas po zabiegu też mógłby być w schronisku? Justyna ma dzisiaj napisać jak to dokładnie będzie wyglądało, albo może Kaa też będzie wiedziała. Operacja na koszt Schroniska,ale co potem? na pewno po operacji trafil do szpitaliku,tylko co potem... Quote
andegawenka Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 jusstyna85 napisał(a):Justyna ma dzisiaj napisać jak to dokładnie będzie wyglądało, albo może Kaa też będzie wiedziała. Operacja na koszt Schroniska,ale co potem? na pewno po operacji trafil do szpitaliku,tylko co potem... Szukamy i zbieramy kasę Quote
jusstyna85 Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 Ewentualne deklaracje będą w 2. poście,bo ja jak zwykle nie potrafie dodać do 1. postu... Kto pomoże? Quote
Mysza2 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 jusstyna85 napisał(a):Justyna ma dzisiaj napisać jak to dokładnie będzie wyglądało, albo może Kaa też będzie wiedziała. Operacja na koszt Schroniska,ale co potem? na pewno po operacji trafil do szpitaliku,tylko co potem... Sama nie wiem czy ma szansę na adopcję ze schroniska i czy będzie tam w stanie funkcjonować po zabiegu czy zbierać deklaracje na DT? Aha Pani Teresa Borcz pisała na wątku Volwerina, że jedzie druga gąbka Garamycynowa i czy nie będzie potrzebna dla tego biedaka? Quote
__Lara Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='ilon_n']Dzięki wielkie Pani Tereso za pomoc. Lara, Cajus niezawodni! THX! :loveu: Piękne banerki jeszcze od Polubka będą, nie wątpię!! :cool3: Tam gdzie trzeba, to jesteśmy:cool3::p:eviltong: ilon_n, cioteczko, też jesteś niezawodna :loveu::loveu::loveu: Biedna psinka :( potrzebny dt lub hotel po operacji. Quote
E-S Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Zapisuję wątek. Piękny, biedny, proludzki psiak, trzeba koniecznie mu pomóc, o uśpieniu mowy nie ma ! Quote
jusstyna85 Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 Mysza2 napisał(a):Sama nie wiem czy ma szansę na adopcję ze schroniska i czy będzie tam w stanie funkcjonować po zabiegu czy zbierać deklaracje na DT? Aha Pani Teresa Borcz pisała na wątku Volwerina, że jedzie druga gąbka Garamycynowa i czy nie będzie potrzebna dla tego biedaka? W Schronisku ma zerowe szanse na adopcje, On po operacji musiałby trafić do DT lub hoteliku (po wygojeniu lub od razu).W Schronisku jest mnóstwo psów, zbliżają się wakacje,będzie jeszcze gorzej.Nikt nie jest w stanie upilnować go.Psy szybko mu "pomogą",odsyłając w zaświaty,bo taka jest natura psów.Wyeliminują słabszego. Quote
Mysza2 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 No to zbieramy na DT. Ma ktoś pomysł na imię, może Tofik? Quote
__Lara Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Mysza2 napisał(a):No to zbieramy na DT. Ma ktoś pomysł na imię, może Tofik? Tofik, mi się bardzo podoba. Quote
andegawenka Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 jusstyna85 napisał(a):W Schronisku ma zerowe szanse na adopcje, On po operacji musiałby trafić do DT lub hoteliku (po wygojeniu lub od razu).W Schronisku jest mnóstwo psów, zbliżają się wakacje,będzie jeszcze gorzej.Nikt nie jest w stanie upilnować go.Psy szybko mu "pomogą",odsyłając w zaświaty,bo taka jest natura psów.Wyeliminują słabszego. Justyna mam dwa wątki psów : 1 to pies autystyczny już w nowym domu a drugi piękny .....i mam być jutro kolejna rozmowa przedadopcyjna...,ale przedtem długo, długo nic. Nie wiem od czego to zależy że niektóre pieski idą a inne nie .....nie zrozumiem ludzi nigdy Quote
ilon_n Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Czy Tofikowi nie przydałaby się gąbka garamycynowa do zabiegu amputacji??? Pani Teresa pisze, że jest jedna w nadmiarze z akcji dla Volwerina!! To jak?? - przygarniacie bezpańską gąbkę?? :razz: I prędziutko trzeba nazbierać deklaracje, bo jakiś DT pozabiegowy na pewno się znajdzie .. Quote
Kapsel Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Ja tez jestem ale poczytam za chwilę bo jestem w pracy i nie nadążam dzisiaj :placz: Quote
jusstyna85 Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 andegawenka napisał(a):Justyna mam dwa wątki psów : 1 to pies autystyczny już w nowym domu a drugi piękny .....i mam być jutro kolejna rozmowa przedadopcyjna...,ale przedtem długo, długo nic. Nie wiem od czego to zależy że niektóre pieski idą a inne nie .....nie zrozumiem ludzi nigdy Nie licz na cud w jego przypadku...zapytaj Kaa ,czy Justyny_wolontariat ile w Schronisku jest pięknych,młodych,nawet rasowych psów,które nie potrafią znaleźć domu.Siedzą miesiącami,latami...Nikt w Schronisku nie zwróci uwagi na kulejącego psa, nie w naszym mieście. Dla niego jedynym rarunkiem jest DT,czy hotelik,bo wtedy można spokojnie mu szukać domu w Polsce i poza granicami kraju. Quote
ilon_n Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Super Kapsel :) znów się spotykamy .. Totik,Tofik prawie to samo ;) Quote
andegawenka Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Kto ma kontakt ze schroniskiem w którym przebywa Tofik??? Gąbka w ofercie jest...:multi: Quote
__Lara Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 jusstyna85 napisał(a):Nie licz na cud w jego przypadku...zapytaj Kaa ,czy Justyny_wolontariat ile w Schronisku jest pięknych,młodych,nawet rasowych psów,które nie potrafią znaleźć domu.Siedzą miesiącami,latami...Nikt w Schronisku nie zwróci uwagi na kulejącego psa, nie w naszym mieście. Dla niego jedynym rarunkiem jest DT,czy hotelik,bo wtedy można spokojnie mu szukać domu w Polsce i poza granicami kraju. OOO, u nas też wiele pięknych psów, w tym ten, którym się zajmuje, i nic.... :/ Quote
Mysza2 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 To ja żeby jakoś zacząć deklaruję 10/miesiąc. Jak mi się coś zwolni to dołożę. na razie więcej nie mogę:(:( Kontakt ze schroniskiem ma justyna i kasia Witamy cioteczki od Totika i Diega :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
andegawenka Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Kapsel napisał(a):Ja tez jestem ale poczytam za chwilę bo jestem w pracy i nie nadążam dzisiaj :placz: Witaj Alu, jak dobrze że jesteś. jakoś mi raźniej gdy jesteś:Rose: Quote
Recommended Posts