samograj Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 bigos napisał(a):Nie ma problemu:pRogalików będzie dużo i dla każdego starczy:p :siara::evil_lol::evil_lol::evil_lol: DZIĘKI!!! QRCZE, miało być "pieseczka" (już przeedytowałam):evil_lol: Quote
Honey Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 bigos napisał(a):Wczoraj ubieraliśmy choinkę-jest piękna i ma chyba z 2m wysokości. Zawieszałyśmy pierniczki (które Bigos chciał zjeść:diabloti:) i suszyłyśmy plastry pomarańczy i mandaryek. Ale się zrobiło świątecznie:tree1: A dzisiaj pieczemy rogaliki:sabber: Ojej, juz macie choinke ? Fajnie :loveu: Quote
alive Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 mniammm uwielbiam takie rogaliczki!!!! chyba na święta pojadę do Poznania :sabber: Quote
bigos Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 [quote name='Honey']Ojej, juz macie choinke ? Fajnie :loveu: Nio, co prawda miała jeszcze kilka dni stać na balkonie, ale nie mogłyśmy się powstrzymać:santagri::santagri::santagri: A teraz tak pięknie pachnie i jak cieszy oko i ducha:p:p mniammm uwielbiam takie rogaliczki!!!! chyba na święta pojadę do Poznania :sabber: Zapraszam-w Poznaniu są najlepsze:p Quote
Alicja Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 ;)i jak wyszły rogaliczki:razz: Kurcze u was choinka a ja dopiero gałązeczki będe przystrajać i sprzatać ....w końcu od czego ma się L4;) Quote
bigos Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Witaj Alu:multi: To ja się jeszcze pochwalę choinką::tree1::tree1::tree1: Quote
Honey Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='bigos']Witaj Alu:multi: To ja się jeszcze pochwalę choinką::tree1::tree1::tree1: Hm, faktycznie, te jedenascie owerniakow wygladalo by na niej calkiem niezle :evil_lol: I Bigosik nie mial by juz takiej smutnej minki ;) Quote
Alicja Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='Honey']Hm, faktycznie, te jedenascie owerniakow wygladalo by na niej calkiem niezle :evil_lol: I Bigosik nie mial by juz takiej smutnej minki ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A choineczka wspaniała :loveu: ja w tym roku znowu będe mieć gałąchę na scianie bo inaczej sie nie miescimy:shake: Quote
bigos Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Kosmici:smhair2::smhair2::smhair2: Quote
bigos Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Honey napisał(a):Hm, faktycznie, te jedenascie owerniakow wygladalo by na niej calkiem niezle :evil_lol: I Bigosik nie mial by juz takiej smutnej minki ;) Smutna minka spowodowana jest faktem, że pani na siłę:diabloti:robi z niego modela, a model myśli o zabawce, która i tak zakończyła tego wieczora swój żywot:diabloti: Quote
e.v.a Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='bigos']Kosmici:smhair2::smhair2::smhair2: :evil_lol: ale slodka fotka:loveu: i jak rogaliczki :cool3: robia sie juz??:evil_lol: po moich nawet okruszki nie zostaly :razz: Quote
leemonca Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 ale u was już świąrecznie!!! my ubieramy zawsze dopiero w wigilię Quote
Behemot Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='bigos']Kosmici:smhair2::smhair2::smhair2: Bardzo podobni.... Z jednego miotu? :evil_lol: P.S. Bigosie, ciutkę za duże to zdjęcie ;) Quote
malawaszka Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='samograj'] A BIGOS, widzę ,już kolędy zaczął śpiewać!!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A u mnie już jest świątecznieeeeeeee, Pańcia piecze ciasteczkaaaaaaaa, a ja poczekam tu grzecznieeeeeee, przecież nakarmi pieseczkaaaaaaaa!!!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hahaha Samograjko jesteś niesamowita :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jejcia ja to nawet jeszcze nie zaczęłam myśleć o świetach :oops: Quote
beria Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='bigos'] Piękna :loveu: Uwielbiam żywe choinki :loveu: [quote name='samograj'] A u mnie już jest świątecznieeeeeeee, Pańcia piecze ciasteczkaaaaaaaa, a ja poczekam tu grzecznieeeeeee, przecież nakarmi pieseczkaaaaaaaa!!!!!! Świetne :grins: :grins: :grins: Quote
agabass Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 czy wy już macie choinkę no to naprawde jesteście kosmiczni hahaha:evil_lol: Quote
agabass Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 alive napisał(a):a u mnie choinki nie będzie :diabloti: chwal się chwal ale wiesz to porobimy fotki naszych choinek i bedzie tak jak bys miała wstawisz w ramke i już :evil_lol: Quote
bigos Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 [quote name='evaxon']:evil_lol: ale slodka fotka:loveu: i jak rogaliczki :cool3: robia sie juz??:evil_lol: po moich nawet okruszki nie zostaly :razz: Moja "pomoc kuchenna" (czytaj:współlokatorka;)) się rozchorowała i niestety póki co nici z rogali:placz: Może dziś... leemonca - przynajmniej dłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłlllllllużej można cieszyć się atmosferą świąteczną:p Quote
weronika123 Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Śliczny jest :) ma piękne i lśniące umaszczenie :) Ja mam sznaucerka :) Quote
bigos Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 sylrwia - :p:p:pnio. Jeszcze raz dziękujemy Behemot - Bardzo podobni.... Z jednego miotu? :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Oj gdyby to Artur usłyszał hihihi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: agabass -czy wy już macie choinkę no to naprawde jesteście kosmiczni hahaha:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: alive -a u mnie choinki nie będzie :diabloti: Dlaczego?????????????Nie jesteś proświąteczna czy boisz się,że dziewczyny ją zjedzą:diabloti: Quote
alive Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 po pierwsze jestem antyantyantyświąteczna :diabloti: a po drugie i tak wyjeżdżamy na święta i wrócimy dopiero po sylwestrze Quote
Behemot Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 bigos napisał(a): :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Oj gdyby to Artur usłyszał hihihi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ależ to był komplement - i dla Bigosa, i dla Artura :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 alive napisał(a):po pierwsze jestem antyantyantyświąteczna :diabloti: a po drugie i tak wyjeżdżamy na święta i wrócimy dopiero po sylwestrze ahhh jak ja bym tak chciała :oops: czesc bigosiątka :buzi: Quote
Recommended Posts